Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”, αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθεί ο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. | Aris BC – Official Page & Online Store

Γιατί μου μυρίζει ΟΑΚΑ αυτή η κίνηση;;;

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Τι είναι τούτο πάλι;

rio2016

ακομα και να πει ναι η ΚΑΕ παναθηναικος η αστυνομια δεν θα το δεχθει.

Sam Vincent

Καλή τακτική κίνηση .Η ΚΑΕ προσθέτει ένα ακόμα στοιχείο στην υπάρχουσα διαμορφωμένη κατάσταση προκειμένου να “σπρώξει” τον τελικό βορειότερα. Ας συνδυαστεί όμως και με τη ενίσχυση της ομάδας και μέσα στις τέσσερις γραμμές γιατί υπάρχει κίνδυνος να πληγεί πάρα πολύ το πρεστίζ και η ιστορία του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου της χιλιετίας …

gerorge

Δεν θελω Παλε,αλλα εχω και την εντυπωση οτι η ανακοινωση ειρωνευεται για να αντισταθμισει τις φημες περι ΟΑΚΑ και να υπαρξουν μεγαλυτερες αντιδρασεις σε περιπτωση επιλογης ΟΑΚΑ

Kostaris

Αυτή τη φορά συμφωνούμε….Νομίζω ότι ειρωνεύεται, αλλιώς πρόκειται για ακόμα μία χαζομαρα….
Όπως Συμφωνώ κ με το σχόλιο του vayio από κάτω….

vayio

Κάντε σοβαρή ομάδα να παίξουμε με αξιοπρέπεια στον τελικό, γιατί και στο Παλε να γίνει, αν φάμε καμμιά τριανταρα στο κεφάλι μέσα στην έδρα μας, θα κατευθυνθούμε προς το Λ. Πύργο για βούτα στο Θερμαϊκό !

GeorgeG

Αφού είναι τόσο μάγκες οι πράσινοι, ας έρθουν να το σηκώσουν εδώ μέσα. Συμφωνώ απόλυτα με την ΚΑΕ