Επίσημα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χουάν Ντίξον από την ΚΑΕ για ένα χρόνο. Πρόκειται για έναν παίκτη με ύψος 1,91 που αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ και τον συνοδεύει ένα πλούσιο βιογραφικό. Έχει 7 χρόνια στο NBA με γεμάτες χρονιές και έχει αγωνιστεί και σε 10 παιχνίδια playoff.
Τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια στο NBA και είναι ένας παίκτης που στην μέρα του δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς ,αλλά άμα το ματς δεν τον πάει τραβάει παραπάνω προσπάθειες. Επίσης υστερεί σε οργανωτικά καθήκοντα αλλά υποθέτω ότι σε μας θα παίζει πιο πολύ στο 2 άρα δεν θα έχει τέτοιες αρμοδιότητες
Γενικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι άμα προσαρμοστεί γρήγορα στα Ευρωπαϊκά δεδομένα θα μας βοηθήσει αρκετά.

UPDATE

Αναλυτικά αν δει κανείς τα στατιστικά του καταλαβαίνει ένα πράγμα . Ο τύπος σκοράρει . Σε 19,5 λεπτά στην καριέρα του έχει 8,4 πόντους . Αυτό στα 36 λεπτά είναι 15,6 πόντοι .
Το ερώτημα δεν είναι αν θα είναι καλός . Το ερώτημα είναι αν αυτόν τον παίκτη χρειαζόμασταν . Το πρόβλημα μας είναι στην περιφέρεια ; Δεν νομίζω ότι εκεί καιγόμαστε ιδιαίτερα . Ειδικά μετά τα χθεσινά όμως θα γίνουν και άλλες αλλαγές πιστεύω οπότε θα δούμε πως θα καταλήξει το ρόστερ .