Αν και πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση για τον Μοράντ, θα πρέπει να εξηγήσει και ο ίδιος την θέση του για το περιστατικό στην Οστάνδη και μετά να παρθεί η οριστική απόφαση από την ΚΑΕ. Πάντως το ότι δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης σημαίνει πολλά για το μέλλον του στον Άρη.

Source: Εκκρεμεί η απολογία Μοράντ, μετά η απόφαση από την ΚΑΕ – PRESSARIS

Αλήθεια τι έγινε το τόσο σημαντικό;

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Night στην πρωτη αγωνιστικη,3 δεν ηταν αυτοι με τις ντοπες(κ καλα ντοπες)που δεν θα παιζαν στα πρωτα ματς?Και ο Μοραντ δεν επαιξε στην πρωτη αγωνιστικη,ετσι δεν ειναι……?

Subaris

Ε μετα ξενερωσε….ενα γλυκακι,λιγο νερακι κ ολα καλα…

Jim Patras

Είχε αγωνιστεί στην Ηλεία.

keoma

εεε θα φύγει και θα πληρωθεί κι αυτός με συλλογή αναμνήσεων και φωτό από την πόλη.. όχι ότι θα στερηθούμε και κάτι αγωνιστικά βέβαια.. χαιρετώ την ομάδα εδώ.. σας διαβάζω καθημερινά..

keoma

οικογενειάρχης ο Δημήτριος..?? δεν το ήξερα.. καλά που την κοπάνησε γιατί για πορτιέρη τον έβλεπα στη παρεία για να προσφέρει στην οικογένεια.. από αποχωρήσεις θα χορτάσουμε πάντως και φέτος… από ανακοινώσεις τι γίνεται..?? πέμπτη η παρασκευή δεν θα γινόταν ανακοίνωση της χορηγίας!!-ανάσας!!-νέο ξεκίνημα!!…????

stepap

Το παράπτωμα μπορεί να συγχωρεθεί αν τον πιστεύουμε ως παίκτη. Εμείς όμως δεν τον θέλουμε γιατί βαρύνει το Μπατζετ, οπότε θα είμαστε αυστηροί μαζί του και θα του ζητήσουμε να φύγει ή θα του βάλουμε πρόστιμο για να τον κάνουμε να φύγει.
Κατά τα άλλα προβλέπω τον Καλαιτζάκη στη δωδεκάδα όλο τον Δεκέμβριο .

kaptsik

Βρέθηκε επιτέλους ο παίκτης τον οποίο θα κοιτάξει στα μάτια αυστηρά η διοίκηση και θα του πει… ως εδώ!

O_Betatzis

Και η κατηφόρα συνεχιζεται. Και η ελπιδα στον τασκφορς και τους μπακλαβατζιογλου καλα κρατει…

Subaris

Εχουμε ακομη 11 ωρες για να φυγει η παρασκευη.Μην βιαζομαστε για συμπερασματα.Οτι λεει ο κολοβετσιος ….you can take it to the bank!!