Οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί από πρώην μέλη της ομάδας είναι ακόμα ένας «βραχνάς» για την ΚΑΕ. Πριν από λίγες μέρες εκδικάστηκε στην ΕΕΟΔΑΚ η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Σπύρος Μούρτος, λόγω της μη τήρησης του διακανονισμού από την ομάδα. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε ζητήσει και πάρει ήδη αναβολή. Πλέον η προσφυγή εκδικάστηκε και αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής.

Την ίδια ώρα, αναβολή για τις 17 Σεπτεμβρίου πήρε η προσφυγή που κατέθεσε ο Σάββας Καμπερίδης, για οφειλόμενα διψήφιου αριθμού μηνών. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε την αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε εννιά μέρες.

Πηγή: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Μούρτου, αναβολή για Καμπερίδη | AllAboutARIS.com

Το έλεγαν πως υπάρχουν πολλές προσφυγές , θα αρχίσουν σιγά σιγά να εκδικάζονται. Κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν κάνει τόση υπομονή και τόσα κουρέματα…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Λερναία Υδρα

kaptsik

Ωραίο όνομα για ομάδα. Έτσι εύκολα όπως ξεφυτρώνουν… “Κυρίες και κύριοι καλησπέρα από το κλειστό του Ναυπλίου όπου σήμερα η Λερναία Ύδρα υποδέχεται τον… Ηρακλή!!!”

ChrisSiak

Χαχαχαχχα. Δε λες πάλι καλά που έχουμε και Οιακα φέτος Α2 στο Ναύπλιο κ βλέπουμε μπασκετακι; Λερναιος Οιαξ.

kaptsik

Για δες πως έκατσε να είσαι και από Ναύπλιο.Ενώ το έχεις αναφέρει στο παρελθόν μου είχε διαφύγει. Εύχομαι να αποδειχθείτε ισχυροί όσο και η Λερναία Ύδρα για να συναντηθούν οι δρόμοι του Οιακα με την αγαπημένη μας ομάδα!

Jim Patras

Γι΄αυτό όταν συζητώ με τον ChrisSiak γράφω ”φίλε από το Ναύπλιο”..

Dimitraris

Υπαρχει περιπτωση να συμμαζεύτει ποτε αυτο το μαγαζι ρε παιδια; και να θέλει να πληρώσει ο γουιλ ,ποιον να πρωτοπληρωσει;