Γιάννης Ψαρράκης

Ο ουραγός Άρης (2-9) υποδέχεται το πέμπτο Λαύριο (6-5) το Σάββατο (21/12, 15:45) και ξέσπασε… πόλεμος με ειρωνείες ανάμεσα στο σύνδεσμο “Super 3” και τον Γιάννη Ψαρράκη.

“Διαθέτουμε τα εισιτήρια για τον αγώνα με κάποιο Λαύριο…” έγραψε ο γνωστός σύνδεσμος του Άρη και ο ισχυρός άνδρας του Λαυρίου απάντησε: “Αν αδυνατείτε να βρείτε το Λαύριο στο χάρτη τότε απλά σηκώστε τα μάτια σας ψηλά.Θα μας βρείτε 9 θέσεις πιο ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος”!

Ψαράκης, Άρης-Λαύριο

Πηγή: Ειρωνείες ανάμεσα σε Άρη και Λαύριο πριν το αυριανό ματς (pic)

Συνήθως δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα , αλλά όταν ασχολείται ο Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος της ομάδας του Λαυρίου , με έναν σύνδεσμο φιλάθλων , τότε γιατί όχι κι εγώ;

Κάθε φορά με το Λαύριο , υπάρχει ένταση στον πάγκο τους , όχι από τον Σερελή , αλλά από τον τιμ μάνατζερ τους – δεν ξέρω καν πως τον λένε – ο οποίος είναι , σταθερά , προκλητικός όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα , είναι έτσι σε κάθε παιχνίδι , είναι έτσι μόνο με εμάς , δε με νοιάζει , αλλά μια αυτό , μια ο πρόεδρος να απαντάει σε ανάρτηση στο Φου Μπου , ε , δε θέλει και πολύ να ανάψουν τα φιτίλια.

Αλήθεια , κύριε Ψαράκη , στην Κύμη έχει καλά ΑΦΜ ή να αγοράσουμε από αλλου; ( ρωτάω για έναν φίλο…)

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Είναι γελοίο ένας πρόεδρος να απαντά σε σύνδεσμο.. Δείχνει κόμπλεξ..

Είναι χαζός που το κάνει γιατί δεν τον συμφέρει να δυναμιτισει το κλίμα.

dorian gray

Μάλλον μας συμφέρει που δυναμιτίζεται το κλίμα.

CPH

Όχι απαραίτητα. Αν το σκεφτεί κανείς συνωμοσιολογικα, ίσως να θέλουν να μας ρίξουν τη χαριστική βολή! Τιμωρία έδρας Κ πρόστιμο, λόγω συμπεριφοράς των οπαδών. Και κάτι ομάδες τύπου Λαύριο είναι η καλύτερη ευκαιρεια τους.

Βέβαια πέρα και από τις θεωρίες συνωμοσίας, η ομάδα μέχρι στιγμής πέφτει και αγωνιστικά…

vaggelaris

Ας δωθει η απάντηση εκεί που πρέπει. Στο γήπεδο. Δε μας φταίνε οι άλλοι όταν η ίδια η ομάδα μας είναι “λίγη”. Στο χέρι των παικτών μας ειναι να κολλήσουν στον τοίχο οποιοδήποτε παράγοντα που ψάχνει για παρεξηγήσεις….

Jim Patras

Δεν είμαστε για τέτοια..Την προτελευταία αγωνιστική θα πάμε στο Λαυρ.και λογικά θα καιγόμαστε.Έχουμε ουκ ολίγους εχθρούς,δε χρειαζόμαστε άλλους,ειδικά τώρα.