Ο Δημήτρης Φλιώνης ήταν βασικός και αυτός που αγωνίστηκε τα περισσότερα λεπτά στην εύκολη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Κροατίας στη πρεμιέρα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο πλέι μέικερ του Άρη ήταν εξαιρετικός κι ας σκόραρε μόλις 5 πόντους. Άλλωστε τρία σουτ έκανε μόνο και… ασχολήθηκε με όλα τα υπόλοιπα στα 29 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Είχε 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα καθοδηγώντας την Εθνική αριστουργηματικά στη νίκη με 64-41 επί των Κροατία.

Τα δεκάλεπτα: 18-7, 38-23, 58-33, 64-41

Ελπίζω ο Πρίφτης να έχει όντως καλά σχέδια για τον μικρό.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
seindt

Νομίζω είναι εξαιρετική περίπτωση. Πρέπει να βγει μπροστά στο rotation, καλώς ο Πρίφτης δε κλείνει την περιφέρεια με εξτρα ξένο

nikos

2 ξένους θα πάρουμε στα γκαρντ

seindt

Αυτο λεω, 2 και όχι 3

chief

Είχε καλή παρουσία χθες. Είναι ξεκάθαρα άσος. Φυσικά έχει πολλά πράγματα να δουλέψει και να διορθώσει, όπως πχ το ότι δεν χαμηλώνει αρκετά στην άμυνα. Δυστυχώς δεν διαθέτει ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα, έδειξε όμως πολύ μυαλωμένος στο παιχνίδι του, αν και ορισμένες φορές ήταν λίγο πιο διστακτικός απ’ όσο θα έπρεπε.

Οι 6 ασίστ λένε αρκετά και θα μπορούσαν να είναι και περισσότερες, έδωσε μερικές ακόμα καλές πάσες που δεν έγιναν καλάθια λόγω αστοχίας. Τα 8 ριμπάουντ μου κάνουν εντύπωση και νομίζω πως δεν είναι μια επίδοση που θα ξαναπλησιάσει εύκολα, μακάρι να κάνω λάθος.

Θα τον δούμε στη συνέχεια και με πιο ισχυρούς αντιπάλους, η Κροατία έχει κατέβει αποδυναμωμένη με 4 θεωρητικά βασικούς εκτός τουρνουά.

The_Emperor_Is_Dead

Άμυνα λίγος και αργός στα πόδια!Για το εγκέφαλος δεν ξέρω,υπερβολικό μου ακούγεται!Βλέποντας ένα ημιχρονο του χτεσινού παιχνιδιού εμένα μου φάνηκε,άχρωμος και άοσμος!

gerorge

Στα υπολοιπα παιχνιδια με φαινεται σαν να μην θελουν να τον παιξουν και οτι τον χρειαζονται μονο για να περασει η μπαλα το κεντρο.Pick’n’roll παιζει σχεδον παντα ο Λουντζης με τον Παπαγιαννη και οχι ο Φλιωνης παρολο που ειναι αρκετα πιο εξυπνος απο τον Λουντζη.Στην επιθεση τα περισσοτερα σουτ ειναι στο τελος της επιθεσης οταν του πασαρουν στα 2 δευτερολεπτα εχοντας ετσι χαμηλα ποσοστα χωρις ουσιαστικες προσπαθειες.Η προσπαθεια του στην αμυνα και το μυαλο καλυπτουν επαρκως την αδυναμια του αθλητικα