Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Δίπλαρο και Φλιώνη. Μπήκαν σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, έδωσαν ανάσες στον Waters, έπαιξαν και οι δύο πάρα πολύ καλά, είχαν παρουσία στο παρκέ και αυτό συμβαίνει γιατί δουλεύουν πολύ, κάνουν πολύ προπόνηση, έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο προσπαθούμε να το ακολουθούμε έχοντας μέσα στην εβδομάδα ένα φιλικό για τα παιδιά που δεν παίζουν πολύ. Γενικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που και οι δύο βοήθησαν σήμερα σημαντικά την ομάδα.

Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να αλλάξω κάποιο παίκτη. Είμαστε σε διακριτική έρευνα της αγοράς για να ξέρουμε τι γίνεται για παν ενδεχόμενο. Το να αλλάξεις έναν παίκτη και να βρεις έναν άλλο παίκτη δεν είναι και τόσο εύκολο… Ο κόσμος πιστεύει πως πουλάνε παίκτες στο super market και πάμε και τους αγοράζουμε… Δεν είναι τόσο απλό, πρέπει να μελετήσουμε ότι κάνουμε. Νομίζω πως αυτή την στιγμή η δύναμη της ομάδας λειτουργεί και εφόσον λειτουργεί δεν είναι καλό να την διασπάσουμε. Και το ίδιο θα πιστεύω και μετά από ήττες. Η χρονιά είναι σε εξέλιξη και ανάλογα με το τι θα προκύπτει κάθε φορά θα παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι. Εκτός και αν βρούμε κάτι συνταρακτικά καλό και μπορεί να μας δώσει ώθηση. Αλλά σε αυτή την φάση δεν είναι προτεραιότητα

Πηγή: Δ. Πριφτης: «Εχουμε δυνατοτητες και σωστη νοοτροπία» (vid) | Aris BC Official

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arisaloskanis

δικός τους παίκτης δεν μίλησε στην συνέντευξη τύπου;

vayio

Παντα σωφρων ο Πριφτης στις δηλωσεις του! Και αυτο αντανακλα περαν των αλλων, την υγεια που εχει η ομαδα στα αποδυτηρια και θελει να διαφυλαξει ως κορην οφθαλμου.

stepap

Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι. Εκτός και αν βρούμε κάτι συνταρακτικά καλό και μπορεί να μας δώσει ώθηση. Αλλά σε αυτή την φάση δεν είναι προτεραιότητα…..
Δηλαδη, παίκτες τύπου Λι τους ξεγράφουμε.Αν θα πάρουμε, θα πάρουμε κάτι καλο ,οοοοταν βρεθεί. Οπότε ας χαλαρώσουμε κ εμείς που ψοφάμε για μεταγραφολογία

giannisaris81

Ασχετο…..αλλα η Νιζνι κερδισε τη Γαλατα…..αυτο σημαινει πως αν το μαθει η αεκ τωρα και απογοητευτει…..και χασει απο Νεπτουνας…..μας ερχονται οι πανακριβοι Τουρκοι πανω μας……γκαντεμια ρε γαμωτο…..