Δύσκολη ερώτηση, για δυνατούς λύτες…
Λίγα λεπτά μετά τη λήξη ενός μπασκετικού αγώνα της Α1. Η γηπεδούχος ομάδα ηττήθηκε, με σχετική άνεση. Παίκτες και προπονητικό τιμ κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Όταν όλοι μπαίνουν μέσα ο πρώτος προπονητής λέει κάποιες γενικές παρατηρήσεις. Στην συνέχεια ανοίγει την πόρτα για να βγει από τα αποδυτήρια στον διάδρομο. Με το που βγαίνει, πέφτει πάνω σε μέλος του διοικητικού συμβουλίου. «Αν σας διευκολύνει, παραιτούμε» λέει στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τον αιφνιδιάζει. Ωστόσο βρίσκει την ψυχραιμία, το μέλος της διοίκησης και απαντά πως δεν υπάρχει τέτοια σκέψη και πως τον στηρίζουν γιατί τον πιστεύουν, ότι έδωσαν «μάχη» το καλοκαίρι για να τον φέρουν στην ομάδα κτλ.
Μια ώρα αργότερα το διοικητικό συμβούλιο συγκεντρώνεται στα γραφεία της ομάδας. Και εκεί το μέλος εξιστορεί τον διάλογο που είχε με τον προπονητή…
Για εμάς μιλάει ή απλός έχω την μύγα ;;

 

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

ennoeitai gia mas..tora an leei alitheia allo thema

The_Emperor_Is_Dead

Συμφωνώ ότι είναι για μάς!Συμφωνώ ότι βρωμάει άν είναι αλήθεια ή όχι!Πιθανόν ακόμη μια βρώμα ανώνυμη φυσικά

Ruben2501

Πληροφορίες μου λένε, ότι ο Πρίφτης έχει σκεφτεί όντως να φύγει.Ίσως να το σκέφτεται ακόμα…

starstar2301

να’ το, αρχίσαμε από ένα ανώνυμο βρωμερό δημοσίευμα να φαγωνόμαστε.

Night Audit

Να φύγει για τι κάναμε δυο ήττες η για κάτι άλλο ;

Night Audit

Αν υποθέσουμε πως είναι για εμας , νομιζω πως πανω στον εκνευρισμό της στιγμής , ο Πρίφτης μπορεί να είπε κάτι του στυλ “η παραίτηση μου είναι στη διάθεση σας” , του είπαμε πως δεν τίθεται θέμα και όλα τελείωσαν εκεί. Τώρα γιατί το βγαλαμε σαν παρασκήνιο , τι να πω , Αρης είσαι…

experience

Εντάξει, ούτε καν ξέρουμε σε ποιον αναφέρεται, ούτε αν ειπώθηκε όντως κάτι ούτε τίποτα. Κάποιος έγραψε μια γενικότητα. Για μένα δεν είναι καν λόγος προβληματισμού.

Loco-3

φιλε δεν ξερω την απαντησή, αλλα ξερω να σε πω οτι στο μενου προσεχως εχει κοτόπουλο..!

skoraris

εμένα με προβληματίζει η ελαφρότητα του να πει κατι τετοιο… αν το είπε…

Jim Patras

Εμένα με προβληματίζουν πολλά,όπως οι εμμονές του,το στύλ μπάσκετ που παίζει,οι επιλογές ξένων,η διαχείριση των αγώνων κ.α. Εφ΄όσον το είπε,ας ομολογήσει την ανικανότητα για τη θέση που ανέλαβε &έπειτα ας φύγει..Υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις τεχνικών στην αγορά.