Πρόκειται για τους Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Καββαδά, με την περίπτωση του Αμερικανού να παρουσιάζει περισσότερες δυσκολίες για να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Όσον αφορά τον Έλληνα σέντερ οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, όπως σημειώνουν και οι ιθύνοντες της διοίκησης του Άρη.

Την τελευταία εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις με όλους τους πιστωτές της ΚΑΕ κορυφώθηκαν και υπήρξαν αρκετές συμφωνίες επί του οικονομικού για να αρθούν τα (έξι συνολικά) ban που έχει επιβάλλει η FIBA στον Άρη.

Η προσπάθεια για ανεύρεση οικονομικών πόρων συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να περιμένουν έσοδα τόσο από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και από τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να αρθεί το συντομότερο δυνατό το (νέο) απαγορευτικό μεταγραφών και να μπορέσει ο Άρης να προχωρήσει σε αλλαγές και ενίσχυση του ρόστερ.

Πηγή: Δύο συμφωνίες θέλει ακόμα η ΚΑΕ Άρης για τη λύση των ban – PRESSARIS

Αναρωτιέμαι αν ο Καββαδάς θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το γεγονός , πως αν χάσουμε αύριο , δεν τον βλέπω να τα παίρνει τα λεφτά του ( όπως κι ο Ζάρας )…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Καλό το σχόλιο. Δηλαδή αν χάσει και πέσει ο Ηρακλής χάνει τα λεφτά της τρέχουσας χρονιάς και αν κερδίσει χάνει τα λεφτά του Άρη; Ποια να είναι περισσότερα άραγε ;;;

vaggelaris

Δε πιστεύω ότι θα το σκεφτεί έτσι. Ούτως ή άλλως μάλλον χαμένα τα θεωρει😀

ston planiti Ari

Αν ήταν το τελικό ματς για σωτηρία μπορεί κ να το σκέφτονταν, αλλά στη θέση κ κατάσταση που βρισκόμαστε νομίζω κατανοούν κ οι ίδιοι πως δεν εξαρτάται απο αυτούς, γιατί αν χασουμε π.χ. απο λάρισα κ στο επόμενο εντός πΆλι θα πέσουμε. Πέρα από Καββαδά κ ζάρα δεν χρωστάμε κ Καστρίτη? Έτσι όπως καταντήσαμε στις περισσότερες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε έχουμε παίκτες ή προπονητές με οφειλόμενα.