Για την απουσία του Ιωαννίδη από τους αγώνες του Άρη: «Δεν θέλω με την παρουσία μου να δίνω άλλοθι σε αυτούς που λειτουργούν κατά τον τρόπο που λειτουργούν στην ομάδα»

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την αγορά της ομάδας από τον Λάσκαρη: «Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι επαγγελματίας προπονητής και δεν έχει σχέση με τα δρώμενα στον Άρη. Και ο Γκάλης για τον λόγο αυτό δεν πάει στο γήπεδο. Τι να δει; Τον άνθρωπο που πήρε με 900.000 ευρώ τις μετοχές του Άρη; Έδωσε αρχικά 450.000 και πήρε το 45% των μετοχών και μετά έδωσε άλλα τόσα για να πάρει το 90%. Τρομερό νούμερο. Πούλησαν τον Βεζένκοφ αμέσως και πήρε 450.000 ευρώ. Ουσιαστικά έδωσε 450.000 για να πάρει την ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία. Βοήθεια είναι να πάρεις παίκτες, να βελτιώσεις το γήπεδο, όχι να πάρεις τις μετοχές».

Για το αν έκανε κάποιες επαφές για τον Άρη: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί αν ένας άνθρωπος πάει αυτή τη στιγμή να βοηθήσει δίνοντας 50.000 ευρώ σε ποιόν θα πάνε τα λεφτά; Αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, χρειάζεται να εξασφαλιστούν».

https://www.metrosport.gr/article/drimi-katigoro-gianni-ioannidi-gia-tin-katastasi-ston-mpasketiko-ari

 

44 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Λοιπόν , να ξεκινήσω το σχόλιο μου γενικά.

Δε θεωρώ αυτές τις δηλώσεις άξιες αναφοράς , για αυτό και δεν τις ανέβασα. Αν κάποιος τις θεωρεί – όπως ο Aris6emperor εδώ – τις ανεβάζει σε άρθρο. Μην αρχίζετε και σχολιάζετε σε ένα τελείως διαφορετικό άρθρο ( Τέλος ο Γουίβερ ).  Μετά γίνονται διαφορετικές συζητήσεις σε ένα άρθρο και χανόμαστε τελείως και δεν τις παρακολουθούν και όσοι θέλουν . Οπότε είτε κάντε ξανά εδώ ή αν δε θυμάστε απλά γράψτε κάτι και θα τα κάνω εγώ copy paste .

Πάμε τώρα στις δηλώσεις.

Ο Ιωαννίδης κράζει ξεκάθαρα Γιαννάκη ( επαγγελματίας προπονητής και δεν έχει σχέση με τα δρώμενα στον Άρη) περισσότερο από ότι κράζει Λάσκαρη. Θέλεις να δώσεις λεφτά και δε θέλεις να τα δώσεις στον Λάσκαρη; Ο Γιαννάκης δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης να του τα δώσεις , να εξασφαλιστεί πως θα πάνε εκεί που θέλεις; Μάλλον όχι…

Εμείς δηλαδή δίνουμε άλλοθι στον Λάσκαρη που πάμε στο γήπεδο; Άσε μας ρε Ιωαννίδη , που εμφανιζόσουν στο γήπεδο μόνο προεκλογικά… σε παρακαλώ.

Το κράξιμο κράξιμο , αλλά τα γεγονότα , γεγονότα. Ο Βεζένκοφ πωλήθηκε 280 χιλιάρικα ( από 250 μέχρι 315 λένε τα ρεπορτάζ , εγώ σου βάζω τον μέσο όρο )που ήταν η ρήτρα του. Να δεχτώ πως πήρε πίσω χρήματα με αυτόν τον τρόπο , αλλά σίγουρα δεν πήρε τα μισά πίσω ( τουλάχιστον τότε ). Επίσης , εκείνον τον χρόνο έκανε μια αύξηση στο μπάτζετ και πλήρωσε μέχρι τελευταίας δεκάρας τα πάντα , οπότε μάλλον είχε λεφτά τότε .

Και το μεγάλο μου πρόβλημα.

Εσύ Γιάννη Ιωαννίδη που ήσουν πριν εμφανιστεί ο Λάσκαρης; Αφού ήταν ψιλικατζής και πήρε την ομάδα μόνο με τόσα , γιατί δεν έκανες κάτι εσύ τότε που – και καλά – ακουγόταν πως κάτι ψήνεις; Γιατί δε βοήθησες τον Αρβανίτη και τον Γαλιλαία τότε; Γιατί δεν έκανες κάτι από πιο πριν και άφησες την ομάδα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού , όπως κάνεις και τώρα;

Γιατί δεν κάνεις κάτι τώρα , μια κίνηση , μια συσπείρωση παραγόντων , κάτι να βγεις να πεις “ορίστε , εμείς οι τόσοι έχουμε τόσα και θα τα βάλουμε όταν φύγει αυτός” και την επόμενη έλα στο γήπεδο και κάτσε και στα επίσημα , μαζί με αυτούς , να δεις για πότε θα φύγει αυτός.

Αλλά , να μου κάθεσαι στο σπίτι σου να κράζεις και να βγαίνεις στο ραδιόφωνο να λες , δε με ικανοποιεί και δε με νοιάζει καθόλου. Αυτό το κάνουμε κι εμείς από εδώ. Εμείς όμως είμαστε τίποτα , εσύ είσαι κάτι. Εσύ μπορείς να ξεκινήσεις κάτι. Κάντο κι άσε τα κενά λόγια ( εκτός αν μόνο αυτά μπορείς ).

Στην τελική πάρε τηλέφωνο τον Κούλη , να πει στη Μαρέβα , να πει στη φίλη της , να πάει να ξεπλύνει αλλού τα χρήματα της ( αυτό είναι σύνδεση με το νέο ρεπορτάζ του ντοκουμέντο που λέει πως ξεπλένανε χρήματα μέσω της ΚΑΕ Άρης και θα ανέβει σε λίγο )

experience

Σωστό σχόλιο, συμφωνώ γενικά με το κράξιμο του Ιωαννίδη αλλά και αυτός δεν έκανε κάτι να βοηθήσει και να πει ότι να, εγώ και άλλοι κατεβήκαμε με αυτή την πρόταση ούτε πριν αλλά ούτε μετά το Λάσκαρη.

Sam Vincent

Άσχετα με την βοήθεια που δεν έδωσε στην ομάδα ο ξανθός , συμφωνώ πως ο δράκος δίνει άλλοθι στον Λάσκο από την πρώτη μέρα της συμφωνίας τους .Τότε είπαμε “κάτι ξέρει ο δράκος που δεν ξέρουμε εμείς” . Σήμερα ο ίδιος ο δράκος ομολόγησε πως δεν ξέρει τίποτα και πως έφαγε τον παππά. Ο δράκος κρατά το κλειδί των εξελίξεων αλλά δεν το χρησιμοποιεί . Θέλει να είναι μόνο ένας “προπονητής ” του Αρη και δεν αναλαμβάνει τις ιστορικές ευθύνες που θα είχε αν ήταν κάτι παραπάνω . Για μένα θεμιτό για τον κοουτς Γιαννάκη, όπως και για τον κοουτς Μέξα Παπαθεοδώρου , Σερέλη, Καστρίτη … . Όχι όμως για τον Δράκο του Άρη και της ιστορίας του . Οι ήρωες στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά και δεν λογαριάζουν εάν τσαλακωθούν . Μιλούν στα ίσια και όχι με μισόλογα . Δεν ανέχονται κανείς να παίζει με τα ιδανικά τους την νοημοσύνη ,την αξιοπρέπεια και την υστεροφημία τους. Δεν πας στον κατατρεγμένο και στον αδικημένο να του πεις “υπομονή και επιμονή” .Που ??? Στο μαρτύριο??? Και ενώ συνδιαλέγεσαι και διατηρείς σχέσεις με τον τύραννο ??? Έχεις παρτίδες με τον βιαστή και λες στο βιασμένο “υπομονή και επιμονή” !!! Η συμφωνία του δράκου την άνοιξη τελικά ,πέταξε κάτω από το χαλί όλη την βρωμιά του Λάσκου ενώ τότε ήταν η κατάλληλη εποχή για να φύγει . Εγκλωβιστήκαμε πιστεύοντας πως ο Δράκος είχε τα εχέγγυα … Σήμερα έχει αποδειχθεί πως δεν είχε τίποτα . Συμφώνησε για να μείνει στην προπονητική ή γιατί αγαπάει και πονάει τον Άρη . Αν ισχύει το δεύτερο οφείλει να κάνει τα πάντα για να φύγει ο Λάσκαρης . Αν πάλι το πρώτο ,δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά.

Night Audit

Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Γιαννάκης που δε λέει ξεκάθαρα το όνομα του Λάσκαρη και όχι η ανυπαρξία των παραγόντων μας , η έλλειψη εναλλακτικής που θα έδινε κίνητρο στον κόσμο , η απουσία σχεδίου από όλους;
Ας βγούνε να πουν πως έχουν λύση , έστω και προσωρινή. Ο Γιαννάκης δεν είναι το πρόβλημα , ούτε κρατάει κανάν Λάσκαρη ζωντανό. Ας πάει ο Ιωαννίδης , με 10 παλαίμαχους και φίλους , 1 ώρα πριν το παιχνίδι να κάτσουν στα επίσημα και να απαγορεύσουν στον Μάνο να κάτσει αυτός. Να δεις τότε τι θα γίνει. Αλλά , πάντα είναι καλύτερο να ρίχνουμε το πρόβλημα στους άλλους και να συμμετέχουμε στη λύση , όταν οι άλλοι τη βρίσκουν.

Yannis

Οι φίλοι του ιωαννιδη δεν ήταν η γεννεσης; αυτοί δεν άφησαν τον Γ.Δ να κάνει ότι θέλει μετά από ένα σημείο και μετά τίναξε τα χρέη;

Night Audit

Ο Τζεβελέκης τον άφησε. Αλλά όταν έκανε πάρτι ο Δαμιανίδης και χρέωνε τον Άρη , στην κυβέρνηση ήταν ο Ιωαννίδης και για 2 χρόνια και υφυπουργός

Sam Vincent

Φίλε Γιάννη πες μου τι σχέση έχει η παρατήρηση σου με όσα έγραψα αρχικά . Είπα ,ο ξανθός ΔΕΝ βοήθησε ,όσο για τον Γ.Δ. ΜΠΡΡΡΡΡΡ!!!

Dr Nimbelugen

Γιάννη δεν είναι εύστοχο να πυροβολούμε ανθρώπους που οι περισσότεροι εξ ημών δεν γνωρίζουμε σε τι βαθμό έχουν συνδράμει εξωδιοικητικά και διοικητικά στην εύρυθμη λειτουργία της Κ.Α.Ε.

Sam Vincent

Εμένα δεν με νοιάζει τι λέει ο ξανθός και την συγκεκριμένη άποψη την εκφράζω καιρό. Είναι μεγάλη αλήθεια πως δεν βοήθησε. Είναι μεγάλη αλήθεια η ανυπαρξία των παραγόντων που μπορούν να προσφέρουν οικονομικά ,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (κος Πλιάκης) .Δεν λεω πουθενά ότι φταίει ο Γιαννάκης για την κατάντια μας. Λέω πως ουσιαστικά ο Γιαννάκης πρόσφερε στήριξη ,εκούσια ή ακούσια στο καθεστώς Λάσκαρη. Επίσης λεω πως μπορεί να εκπαραθυρώσει τον Λάσκαρη αλλά δεν το κάνει και πως ο καταλληλότερος χρόνος γιαυτό ήταν το καλοκαίρι .Αρα δεν είναι ο καταλληλότερος χρόνος το τώρα. Τέλος λεω πως αν θες να λέγεσαι στρατηγός ,στην μάχη βγαίνεις μπροστά .Οι στρατιώτες μπορούν να περιμένουν το παράγγελμα . Αυτά είπα.

Night Audit

Καταλαβαίνω τι λες αλλά διαφωνώ πως ο Λάσκαρης θα έφευγε το καλοκαίρι αν δεν ερχόταν ή δεν τον στήριζε ο Γιαννάκης.
Αλλά αυτά είναι εικασίες δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε πως θα γινόταν στην πράξη είτε έτσι είτε αλλιώς.
Πάντως, όπως βλέπεις, πολλοί μέσα στον Άρη δεν εμπιστεύονται τον Γιαννάκη αρκετά…

Sam Vincent

Night ,η εμπιστοσύνη κατακτιέται και περνά εξετάσεις κάθε μέρα φίλε μου . Εσύ κάθε μέρα στο ΒΑ δίνεις εξετάσεις . Και τα πας υπέροχα αλλά το βασανίζεις καθημερινά γιαυτό . Και στις κρίσεις ,βγαίνεις μπροστά . Παίρνεις και κεφάλια για να διαφυλάξεις το δημιούργημα σου. Κι εγώ στην δουλειά μου ,την οικογένεια μου ,και κυρίως ,στην προσπάθεια μου να εκτεθώ περισσότερο, δίνω εξετάσεις . Ναι ,υπάρχουν δυστυχώς ενστάσεις για τον Δράκο και κατά την γνώμη μου ,όχι άδικα . Μπορεί να επανορθώσει ακόμα αλλά δεν έχει πλέον χρόνο. Όσον αφορά την άποψη μου ,φυσικά και είναι εικασίες όπως και εικασίες είναι πως ο δράκος έσωσε την ομάδα .

Night Audit

Εγώ πάλι θα σου πω αυτό. Ενστάσεις για τον Γιαννάκη; Ναι πολλές. Αλλά και για ποιον δεν υπάρχουν; Για τον Ιωαννίδη , για τον Αρβανίτη , για τον Ντίμη , ακόμα και για τον Πλιάκη θα πει κάποιος κάτι.
Το θέμα είναι , μπροστά στην ομάδα , στο καλό του Άρη , να ξεχάσεις τις ενστάσεις που έχεις και να συνεργαστείς με αυτούς τους ανθρώπους. Να διώξεις τον Λάσκαρη , που ξεδιάντροπα πλέον αδιαφορεί για την ομάδα , και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.
Αλλά εμείς , σαν κλασσικός Άρης, σαν κλασσικοί Έλληνες, τρωγόμαστε μεταξύ μας.
“Γιατί να δώσω λεφτά εγώ και να είναι αρχηγός αυτός” , “εγώ με αυτόν δεν μιλάω” , “εγώ εκείνον δεν τον γουστάρω γιατί το 1985 με είχε κοιτάξει στραβά”κ.α.
Εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας κι ο Ιμπραήμ έρχεται , για να κάνω και τον ιστορικό παραλληλισμό…

Sam Vincent

Φυσικά ,κανείς εμπλεκόμενος υπεράνω κριτικής . Αυτήν την στιγμή όμως εμπλεκόμενοι για να κριθούν είναι ο δράκος και ο Ν.Λ. προσωπικά ,δεν γνωρίζω να υπάρχει δυνατότητα και διάθεση από κάποιους και να κολλάει το πράγμα στο όνομα την μαρκίζας. Αν υπάρχει τότε είναι απολύτως κατακριτέο. Αν αρχίσω και κατηγορώ τον Ντίμη τον Αρβανίτη τον Ιωαννίδη και τον Μιχαηλίδη ,είναι απολύτως βέβαιο πως θα καταλήξω πάλι στην τουρκοκρατία και το κακό μας ριζικό. Ας μείνουμε σε όσους υπάρχουν λοιπόν στο κάδρο και α μην μας αποπροσανατολίζουν δηλώσεις πρώην πρωταγωνιστών .

Night Audit

Μερικές φορές και η απουσία είναι άξια κριτικής. Κι αν βουλιάξουμε δε θα φταίνε μόνο οι εμπλεκόμενοι αλλά κι αυτοί που δεν πήγαν να βοηθήσουν

Sam Vincent

Απολύτως σωστό .αρκεί να είσαι όμως βέβαιος γιαυτό .Εσύ είσαι βέβαιος πως ο Ντίμης ή ο Ξανθός (τυχαία αφού κι εσύ τυχαία το ανέφερες) στα μέτρα των δυνατοτήτων του ,δεν προσπαθούν να βοηθήσουν ?

Night Audit

Όχι δεν είμαι και δεν μπορώ. Απλά κάνω educated guesses

experience

Δεν το ξέρουμε ότι υπάρχει διάθεση και γιαυτό δεν προχωράει

Dr Nimbelugen

Εγώ παίδες θα κρατούσα αποστάσεις και από τη Βαξεβανο-δημοσιογραφία,μέχρι να αποδειχθεί κάτι.Ουσιαστικά δεν προσθέτει τίποτε παραπάνω που να βοηθά το Τμήμα το να μάθουμε αν,πως και με ποιους συμμετέχοντες λειτουργούσε ή όχι πλυντήριο.Με το ίδιο πρίσμα αντιμετωπίζω και τις δηλώσεις του Ξανθού,ο οποίος μίλησε αλλά δεν νομίζω πως συνεισέφερε κάτι καινό με τις δηλώσεις του.Το δάσος καίγεται,ένας πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο να καλέσει το 199 και αντί αυτού όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν ανοίξει μπύρες και παρατηρούν την πυρκαγιά να εξαπλώνεται,συζητώντας για το αν πρόκειται για φυσική καταστροφή από κεραυνό ή ανθρώπινη ενέργεια με σκοπό τον εμπρησμό.

Yannis

Ο Βαξεβάνης ξέρουμε από που πληρώνετε και ξέρουμε ότι κάνει δημοσιογραφία λάσπης. Όποτε ούτε ασχολούμαστε.

Sam Vincent

Ο Βαξεβάνης ,ακόμα και αν πληρώνεται από τον μεγαλύτερο αντιαρειανό που υπάρχει , πήρε στα χέρια του μια δικογραφία ,ένα επίσημο έγγραφο δηλαδή και το δημοσίευσε .Ούτε οι απολύτως θιγόμενοι τόλμησαν να το αμφισβητήσουν αφού θα αποφασίσει η δικαιοσύνη γι αυτό. Δεν έκανε προσωπικές κρίσεις και επιθέσεις .Είναι έμπειρος για να μαζέψει καμιά δεκαριά αγωγές και να πληρώσει μισό εκατομμύριο.

Night Audit

Εγώ πάλι δε θα κρατούσα αποστάσεις. Χρειάζεται να μάθουμε γιατί κατηγορείται το ζεύγος ξεκάθαρα και χωρίς φήμες. Αν το ρεπορτάζ του είναι μόνο από την αγωγή του Λετονού και από την εισαγγελική έρευνα , δε σημαίνει πως είναι λάθος. Μονόπλευρο ίσως , αλλά όχι λάθος. Έχει καλές δικαστικές πηγές και δεν είναι Θωμαίδης. Ανυπομονώ να μάθω την ιστορία , μέσω της καταγγελίας και της εισαγγελικής έρευνας. Μπορεί να μη μάθουμε κάτι καινούριο , αλλά θα επιβεβαιώσουμε αυτά που ακούμε συνέχεια. Κι αυτό νομίζω κέρδος θα είναι.

Dr Nimbelugen

Απλά νομίζω πως αυτή τη στιγμή που καίγεται το σπίτι μας προτεραιότητα είναι περισώσουμε ότι μπορεί να σωθεί έπιπλα,συσκευές και το ίδιο το σπιτι εαν είναι εφικτόστο μεγαλύτερο τμήμα του.Μετά θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το πως πιάσαμε φωτιά(με αυτό το πνεύμα δεν μου λέει κάτι αν χρησιμοποιήθηκε πλυντηρέξ,εφόσον και να ισχύει για να μας ξεκατσικωθούν δια της νομικής οδού μάλλον θα πάρει χρόνο ενω και ο Ξανθός από την άλλη ουσιαστικά κάνει ανάλυση ρεπορταζ και δεν έχει προτείνει κάτι).Στην τελική τη δική μας πρωτοβουλία αν ευοδωθεί με τα 50-60-70 άτομα και τις πενταροδεκαρίτσες μας που πληρώνουν 2 λογαριασμούς ΔΕΗ-ΕΥΑΘ του συλλόγου(το γράφω εμφατικά) πιο ουσιαστική ως προσπάθεια τη θεωρώ…

Night Audit

ναι έχεις δίκιο σε αυτό , απλά λέω πως αν δε σβήσεις τη φωτιά , δε θα σώσεις το σπίτι στο τέλος και θα μείνεις με τον καναπέ. Αλλά τη φωτιά δεν μπορούμε να τη σβήσουμε εμείς.

Sam Vincent

Μόνοι μας ,όχι .Μπορούμε όμως να πάρουμε τηλ την πυροσβεστική ,να καλέσουμε βοήθεια από την γειτονιά να τραβήξουμε ένα λάστιχο ποτίσματος ,να πάρουμε τους κουβάδες ,να φτιάξουμε μια αντιπυρική ζώνη ,να κάνουμε μασαζ τους πυροσβέστες ,να τους πούμε πόσο θαυμάζουμε το λειτούργημα τους , να τους τα ξαναφτιάξουμε με την γκόμενα τους , να βάψουμε εθελοντικά το κτίριο της πυροσβεστικής ,να πιέσουμε την κυβέρνηση να την χρηματοδοτήσει , και να επισκευάσουμε δωρεάν το σκασμένο λάστιχο ενός οχήματος.

Dr Nimbelugen

Μασάζ στους πυροσβέστες!( o tempora o mores!),το περί φιλενάδας με παραπέμπει στον τιτανοτεράστιο Στηβ Γιατζόγλου 😉

Sam Vincent

Αξεπέραστος ατακαδόρος ο Στιβ . Εντάξει ,μασάζ σε πυροσβέστες ούτε κι εγώ κάνω αλλά βάζω ρεφενέ να πληρώσουμε έναν (μια ) επαγγελματία.

Night Audit

Αφού σώσουμε τα έπιπλα ή πριν ; κι εγώ μασάζ σε πυροσβέστες δεν κάνω.

Sam Vincent

Σε πυροσβεστίνες ?

Night Audit

How you dream they are:

How they are in real life:

Sam Vincent

Δεν θα μου καταστρέψεις εσύ το όνειρο .Δυο τρεις απ αυτές ,σίγουρα κάτι θ αξίζουν . Τις υπόλοιπες τις στέλνουμε σε επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές …stepup ,για σένα χτυπά η καμπάνα .

Dr Nimbelugen

Ε τώρα μας τερμάτισες…..πάω να φάω αβίαστα μπακαλιάρο σκορδαλιά….

Yannis

Ότι ο λασκαρης δεν έχει βάλει όσο λέει ο ίδιος είναι γεγονός. Απλά μαθηματικά είναι. Από κει και πέρα οι παράγοντες του Άρη γενικά και ειδικά περνούν κάτω από τη βάση. Άμα ο γιαννακης είναι Άρης η απλά κάνει πάλι τον προπονητή δεν με νοιάζει. Εγώ ξέρω ότι άμα φέτος ήταν ο Πρίφτης και όχι ο γιαννακης, θα είχε διαλυθεί η ομάδα. Και το είδαμε από περσυ για το τι κράξιμο έτρωγε ο Πρίφτης χωρίς να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Όποτε φέτος ευτυχώς που είναι ο γιαννακης. Τέλος, εύστοχο το σχόλιο: ας μαζέψει 10-20 άτομα ο ιωαννιδης να βάλουν από 100χ και ξεκολλήσει το καρό από την λάσπη. Αλλά στα λόγια όλοι καλοί είναι. Ο Άρης πάσχει από παράγοντες.

ChrisSiak

Την δήλωση αυτή την κατατάσσω στην ίδια συνομοταξία με αυτή που είχε κάνει πέρυσι ο Μητρούδης. Το να κράξεις είναι το πιο εύκολο πραγμα. Ο Δρακος δε δίνει κανένα άλλοθι. Μέχρι τώρα έχει δώσει αρκετές φορές τον Λάσκαρη λέγοντας ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, μετά βγήκε κ είπε ότι μακάρι να υπήρχαν άλλοι δέκα σαν τον Πλιακη. Ε δηλαδή κ εμείς τι τα θελουμε; Μασημένα; Κ αν ήθελε ο Ιωαννιδης να κάνει κάτι ας έπαιρνε άλλους δέκα επιφανείς Αρειανούς να πάει στον αγώνα με τα Τρίκαλα που ήταν Τίγκα το παλε να κραξουνε εν χορω. Από την ασφάλεια του καναπε μας λέμε πολλά.

keoma

Ο Ιωαννιδης καλο θα ηταν να εκανε κατι παραπανω απο το να μιλαει ειδεμη ας φτιαξει κι αυτος εναν λογαριασμο σε ενα σαιτ και να λεει τα δικα του. Απο αυτον περιμενουμε πραξεις.. Διαφωνω πληρως οτι ο Γιαννακης δινει αλλοθι στον Λασκαρη. Μπορει οντως επικοινωνιακα να τον βοηθησε αλλα δεν παυει να ειναι ο προπονητης. Χωρις Γιαννακη σιγουρα θα ειμασταν σε χειροτερη θεση. Στο φιναλε ειναι και δυσκολη η θεση του κι εχει να σκεφτει και το αγωνιστικο κομματι. Ποσα καρπουζια να βαλει κατω απο την μασχαλη του.?? Εχει αρχισει πλεον η αντιστροφη μετρηση για Λασκαρη. Ποσο καιρο θα παρει δεν ξερουμε..

Jose

Το θεμα δεν ειναι ομως μονο ποσο καιρο θα παρει αλλα τι θα μεινει μετα; Οσο καθυστερει τοσο χειροτερα τα πραγματα!

Jose

Στον Αρη δυστυχως μας αρεσει να αναλωνομαστε στον κοιταμε το ποιος λεει κατι και οχι με το τι λεει. Ο Ιωαννιδης δεν εχει βοηθησει ουσιαστικα τον Αρη απο τοτε που εφυγε. Το θεμα ομως για εμενα ειναι η ουσια των οσων λεει και αν εχουν νοημα. Απο τους ισολογισμους φαινεται οτι ο ΝΛ πραγματι εβαλε λεφτα για να πληρωσει παλαια χρεη της εταιρειας. Δεν εδωσε ουτε ενα ευρω σε πρωην μετοχο για τις μετοχες και δυστυχως καταφερε με κακοδιαχειριση να μεγαλωσει το χρεος προς ιδιωτες. Το αν ειχε εσοδα η ομαδα και ποσα ηταν απο τον Βεζενκωφ ή το ρεκορ εισιτηριων προπερσι κλπ ειναι αδιαφορες λεπτομερειες. Οσον αφορα το Γιαννακη εμενα η δηλωση του μου φαινεται οτι προστατευει το Δρακο και δεν τον κατηγορει. Η δικια μου κατανοηση επι του θεματος ειναι οτι ως προπονητης δε μπορει να κατηγορει ευθεως τη διοικηση. Θεωρω παντως οτι οι τελευταιες δηλωσεις του Γιαννακη ειναι ξεκαθαρα εναντιον του Λασκαρη και ενας εν ενεργεια προπονητης δε μπορει να πει στον μεγαλομετοχο “Φυγε”, τελος εαν παραιτηθει απλα θα διαλυσουμε τελειως με απροβλεπτες συνεπειες.

Night Audit

Ή δήλωση ” ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι επαγγελματίας προπονητής ” εμένα μου φαίνεται τεράστια σπόντα κι όχι προστασία

Jose

Ισως γιατι θεωρεις το Γιαννακη ενα θρυλο , βετερανο του Αρη. Εγω επειδη τον θεωρω ενα θρυλο του ελληνικου μπασκετ που περασε καποια χρονια απο τον Αρη το βλεπω διαφορετικα.

Night Audit

ε δεν μπορείς να δεις διαφορετικά το νούμερο 2 του συλλόγου…

Jose

Εγω παλι μπορω, δεν τον θεωρω φιλαθλο του Αρη και πολυ αμφιβαλω οτι ηταν αλτρουιστικοι οι λογοι της φετινης παρουσιας του στην ομαδα! Για την αξια του ως παικτη και ως προπονητη δεν το συζηταω για μενα ειναι μεσα στους μεγαλυτερους του κοσμου!

alan tomidy

Άσε μας ρε Ιωαννίδη που θυμήθηκες να μιλήσεις για τον ΑΡΗ και τον Γιαννάκη! Σε έπιασε ξαφνικά η κάψα για τον ΑΡΗ! Δεν ξεχνάω ΠΟΤΕ πόσο κομπλεξικός έχεις υπάρξει εναντίον του ΑΡΗ! Στον πιο αντρίκειο κύπελλο των απλήρωτων 7 παιχτών το 1998, που αντί να πεις συγχαρητήρια έστω, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να κλαίγεσαι για τη διαιτησία! Που ως υφυπουργός αθλητισμού η μόνη σου έγνοια ήταν να κάνεις πράγματα για παοκ, ηρακλή και όποια άλλη ομάδα, αλλά για τον ΑΡΗ ουδέποτε ασχολήθηκες! Και τώρα θυμήθηκες, που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο να μιλήσεις σαν μετά Χριστόν προφήτης για τον απίθανο Λάσκαρη (και μας λες ότι τα “καταλάβαινα εγώ”) και να καρφώσεις τον Δράκο (τι ήθελες να κάνει να εγκαταλείψει την ομάδα να διαλυθούμε και αγωνιστικά εντελώς?)! Αυτός τουλάχιστον (ο Γιαννάκης εννοώ!) τώρα στα δύσκολα βοηθάει και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν υπήρχε αυτός φέτος θα είχαμε διαλυθεί μια ώρα αρχύτερα! Εσύ όμως στην ερώτηση αν έκανες κάτι να βοηθήσεις τώρα την ομάδα, σφυρίζεις αδιάφορα και κο κο κο (αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν ξέρω κτλ.). Τέλος, Ιωαννίδη βρήκες να τις κάνεις αυτές τις δηλώσεις στη metrosport κιόλας? Στο σάιτ των γνωστών αντιαρειανών? Βούτυρο στο ψωμί τους οι δηλώσεις σου! Βέβαια δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα! Και να σημειώσω πως με αυτά που αναφέρω δεν βγάζω λάδι τον Λάσκαρη! Ο Λάσκαρης με όλα τα καταστροφικά που έκανε κατά της ομάδας μας έχει τελειώσει για μένα και για την πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων ΑΡΕΙΑΝΩΝ! Το θέμα είναι ότι άνθρωποι σαν τον Ιωαννίδη για μένα δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν για τον ΑΡΗ, λόγω του παρελθόντος τους και να κάνουν κρίσεις άκαιρες για μένα! Το μόνο που θέλει να κάνει με αυτές τις δηλώσεις για μένα είναι να το παίξει εξυπνάκιας και να καρφώσει πισώπλατα τον Γιαννάκη (άλλωστε ο Ιωαννίδης πέραν του εαυτού του δεν χωνεύει κανένα και πλέον τον ενοχλεί που πάρα πολλοί ΑΡΕΙΑΝΟΙ ούτε που τον σέβονται σε αντίθεση με Γκάλη-Γιαννάκη που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ΑΡΕΙΑΝΩΝ-κοινώς ΖΗΛΕΙΑ) ! Ας μιλάει καλύτερα για τον αγαπημένο του ολυμπιακό (έχει δηλώσει άλλωστε οπαδός του ολυμπιακού)!

Night Audit

Στον Θωμαιδη στο Ραδιόφωνο έκανε τις δηλώσεις και όταν ήταν υφυπουργός βοήθησε πχ χορηγία Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Απλά άφησε τα πράγματα να ξεφύγουν τότε ενώ είχε δυνατότητες να τα σταματήσει και τώρα θα έπρεπε να ήταν ενωτικός απέναντι στον Λάσκαρη κι όχι να είναι σεχταριστής

alan tomidy

Ακόμα χειρότερα που τις έκανε στον Θωμαϊδη (αυτός και αν ψάχνεται να δημιουργεί θέματα!) τις δηλώσεις και το ραδιόφωνο είναι ακόμα πιο αντιαρειανό από το σάιτ! Τώρα για τη χορηγία μπορεί να μας βοήθησε αλλά να μην αναλύσουμε καλύτερα πόσα δεν έκανε για τον ΑΡΗ και πόσα έκανε πολλαπλάσια πράγματα ως υφυπουργός για άλλους συμπολίτες! Και στην τελική με τις δηλώσεις του να προτείνει λύσεις και να μην κατηγορεί μόνο (γιατί αυτό έκανε!) και ούτε να ρίχνει μπηχτές για τον Γιαννάκη! Αυτός (ο Γιαννάκης) τουλάχιστον προσπαθεί και βοηθάει!

Ody

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, η άποψη που έχω σχηματίσει για τον Ιωαννίδη είναι ότι η μοναδική και απόλυτη προτεραιότητά του είναι η πάρτη του. Όταν τυχαίνει να ταυτίζονται τα συμφέροντά του με του Άρη έχει καλώς, αλλιώς…