Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φώτης Δομζαρίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης είπε:

Το έγγραφο αυτό έχει γίνει εδώ και μέρες το οποίο ζητάμε την αναβολή του αγώνα μπάσκετ Άρης – ΠΑΟΚ που είναι να γίνει την Κυριακή 11/3.

Για το ποιο ήταν το εμπόδιο στο έργο τους είπε:

Έχουμε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που είναι αν γίνει στην Τούμπα και με αφορμή στις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ προς το γήπεδο της Τούμπας. Εκτός από αυτά φυσικά υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας γι’αυτό ζητήσαμε να γίνει αναβολή σε άλλη μέρα αυτού του παιχνιδιού.

Για το αν ζήτησε συγκεκριμένα το παιχνίδι του Άρης-ΠΑΟΚ είπε:

Συγκεκριμένα του αγώνα αυτού ζητήσαμε. Σας είπα μέχρι εδώ ζητήσαμε αυτό το παιχνίδι τώρα αν θέλετε να το καταλάβετε, καταλάβετέ το. Προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο μας.

Για τον υφιστάμενο Ευάγγελο Μουτζινό που ήταν παρών στα έργα τάξης στο Αστυνομικό Μέγαρο ο όποιος είπε ότι η Αστυνομία μπορεί να διεκπεραιώσει χωρίς πρόβλημα αυτό το παιχνίδι :

Δεν το γνωρίζω, απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Αστυνομίας να μιλήσετε με τον διευθυντή να σας πουν τι έγινε. Εγώ σας είπα αυτό που ζητάω εγώ σαν Γενική. Τι θα πει αν είμαι προϊστάμενος; Εμείς κάνουμε μια πρόταση άλλος αποφασίζει. Ούτε το Υπουργείο, οι αρμόδιες υπηρεσίες που κοιτάζουν να βγάλουν την απόφαση αν θα γίνει ή όχι. Είπαμε κάνουμε μια πρόταση γιατί έχουμε και άλλες εκδηλώσεις.

Για τον νόμο που υπάρχει να απαγορεύονται τα συλλαλητήρια είπε:

Δεν τέθηκε κάτι τέτοιο, ζητήσαμε να γίνει η αλλαγή αυτού του παιχνιδιού σε άλλη μέρα.

Πηγή: Δομζαρίδης στο Yellow Radio: «Έχουμε στείλει εδώ και μέρες το έγγραφο που ζητάμε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα» | Yellow Radio

Ελλαδάρα ρε φίλε. Η διεύθυνση αστυνομίας Θεσσαλονίκης πάει στη σύσκεψη για τα μέτρα και λέει πως το κάνει το παιχνίδι και η Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης , έχει στείλει λέει από 1/3 κι έχει ζητήσει αναβολή του αγώνα και η γενική δεν ξέρει γιατί η τοπική λέει πως μπορεί να γίνει το παιχνίδι , ενώ η τοπική δεν ξέρει πως η γενική ζήτησε να μη γίνει το παιχνίδι.

Και μετά εμείς πάμε να βγάλουμε άκρη με τη λογική…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Τον ακουσα. Παλαιας κοπης ο στρατηγος. Το «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ελειπε.
Οι αλλοι εχουν γινει κατεστημενο. Το παραδεχονται και οι ιδιοι πλεον οτι ειναι ομαδα του κρατους. Παιρνουν τιτλους και δεν μπορουν να τους χαρουν. Το θεμα ειναι οτι πρεπει καποτε να γινουμε και μεις δυνατοι για να αντισταθουμε(οχι να παρουμε την θεση τους).