Διευκρινίσεις για το συμβόλαιο του Δίπλαρου
Στην υπόθεση του Νίκου Δίπλαρου συνέβη αυτό, όπως το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι με τον Στέλιο Πουλιανίτη που είχε δοθεί δανεικός στα Τρίκαλα. Λύεται το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα που ανήκει και υπογράφει ο παίκτης νέο συμβόλαιο με τη καινούρια του ομάδα.
Το συμβόλαιο του Δίπλαρου για την επόμενη χρονιά ανέγραφε αποδοχές 55.000 ευρώ. Ποσό που πριν από τρία χρόνια μπορεί να φάνταζε… μικρό όταν έμπαινε ο Λάσκαης στην ΚΑΕ. Σήμερα είναι συμβόλαιο που έχει ξένος παίκτης στον Άρη.
Την επόμενη χρονιά ο Άρης αν θέλει μπορεί να επαναφέρει τον παίκτη στο ρόστερ του, προφανώς όμως με άλλους οικονομικούς όρους.
55χιλιαρικα 20 χρονων;Ζωαρα θα κανει
Αν τα έπαιρνε ,ναι .Ποιος όμως θα του τα δώσει ρε Ντίμη?
Προφανώς και τα πηρε προπερσυ και πέρυσι.Εγω 20 χρονων ούτε το 1 10 δεν εβγαζα το χρονο.Και 30 να παρει παλι ζωαρα θα κανει.Δε θα του τα δωσει κανεις σαμ
Πέρσυι,εγώ λεω , δεν είναι καθόλου βέβαιο οτι τα πήρε. Πρόπερσι από τον Έσπερο Πατρών ,δεν τα πήρε σίγουρα. Φέτος ,από τον Πανιώνιο , στα πόσα έκλεισε? Θα τα πάρει? Του χρόνου ,για να πάρει τα 55 θα πρέπει φέτος να κλάνει τρίποντα και να ξερνά ασίστ .Μακάρι το παιδί. Πάντως ,έχεις δίκιο ,πως τα παιδιά στην ηλικία του σήμερα ετοιμάζονται για το εξωτερικό.
Πολλα αδερφια αν θυμαμαι καλα και γενικα δυσκολιες η οικογενεια.Οποτε δεν ειμαι σιγουρος οτι αν τα επαιρνε τα ετρωγε μονος
Σε αλλο αρθρο εγραψαν 35.000€
35.000€ για φέτος και 55.000€ για του χρόνου.
Μπερδεύτηκα. Τριετές δεν είχε ο Διπλαρος; Κ η τελευταία του χρονια είναι φέτος. Τι του χρόνου είχε 55Κ; Διόρθωσε με αν κάνω λάθος
Δικαίως μπερδεύτηκες. Πράγματι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το Σεπτέμβριο του 2015. Επομένως η φετινή χρονιά θα ήταν η τελευταία του. Προφανώς όταν το άρθρο αναφέρεται στην “επόμενη χρονιά” εννοεί τη φετινή. Παραμένει όμως η διαφορά ανάμεσα στα 35Κ του allaboutaris και στα 55Κ του παραπάνω άρθρου. Τώρα μπερδεύτηκα κι εγώ.
Νομίζω οτι τα 55Κ είναι το σύνολικο ποσό που στοιχίζει στην ομάδα μαζί με τα έξοδα του.δεν ξερω πως βγάζουν το +20K.είναι υπερβολή.εκτός κ αν έχει λίγο μεγαλύτερο συμβόλαιο από 35.
ο πουλιανίτης κοστίζει καμιά 10-12Κ μαξ.