Ο Τι Τζέι Μπρέι είναι η βασική επιλογή του Βαγγέλη Αγγέλου για τις θέσεις 2-3. Εδώ και τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον αθλητή όσο και με τον ατζέντη του. Ωστόσο η περίπτωσή του αποδεικνύεται δύσκολη διότι ο παίκτης ζητάει ένα ποσό άνω των 90.000 δολαρίων για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και η οικονομική διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Συν τοις άλλοις, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Αμερικανός γνωρίζει ότι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν και δύο γερμανικές ομάδες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης έχει τρεις επιλογές. Είτε να ανεβάσει την οικονομική προσφορά του, είτε να περιμένει με την ελπίδα ότι ο Μπρέι θα μειώσει τις απαιτήσεις του είτε να αποταθεί σε άλλη λύση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» ήδη επανεξετάζουν την περίπτωση του Κάμερον Τζόουνς. Ο Αμερικανός (πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη) βρίσκεται στο μυαλό του Βαγγέλη Αγγέλου εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε επικοινωνία πριν από αρκετές εβδομάδες και πλέον η περίπτωσή του επιστρέφει στο προσκήνιο.

https://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1248778/diafora-me-mprei-skepseis-gia-kameron-tzooyns

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

90χιλ? Ε όχι δα…Ο επόμενος.

simon says

Δολάρια$! Άρα 75-80.000€! Άρα πιο ακριβός από ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ! Άρα να περάσει ο επόμενος!!

Jim Patras

Να περιμένουμε γιατί χρειάζομαι ένα πουλέν μετά από 3 χρόνια..

Toby B

Φίλε Jim όσο και να περιμένουμε…. δεν φτάνει το πάπλωμα δυστυχώς.

Jim Patras

Δεν πιστεύω ότι ζητάει τόσα,θα είχε κλείσει από την αρχή αρνητικά η υπόθεση

Toby B

Είναι μια αλήθεια αυτή..Εδώ είχαμε δηλώσεις του παίκτη που λέει πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και θα ήθελε να παίξει στον Άρη. Για να δούμε, ίσως είναι μπλόφα.

Vamos_G1

Από τους 2 κοντούς της Κύμης πάντως, προσωπικά μάλλον θα προτιμούσα τον Σμιθ.

Toby B

Δεν υπάρχει σύγκριση φίλε Βάμος, ο Σμιθ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης.

stepap

Αρχίζουμε και φτιάχνουμε την ομάδα της Κύμης τελικά. Τζόουνς Σμιθ Κάιζερ. Δεν είναι και άσχημα πάντως.

dragon_aris

Ναι με αυτούς πήγαινε καρφί Α2 και μετά ήρθε ο μακ φαντεν και άλλαξαν όλα!

vaggelaris

Η αλήθεια είναι ότι στη κατάσταση που είμαστε εμείς καλύτερα να χαμε δώσει τα ρέστα μας σε ένα παίκτη περιφερειακό ηγέτη στυλ Μακ φαντεν κ ένα καλό ψηλό γιατί τα όταν έρθουν τα δύσκολα σε ένα ματς πρέπει να έχεις παίκτη για να σου τραβήξει σκορ. Φέτος χάσαμε πολλά ματς έτσι λόγω έλλειψης ηγέτη.