Η διάλυση της πενταμελούς επιτροπής (Ψηφίδης, Γρόλλιος, Αρβανίτης, Καπάζογλου, Ζεϊμπέκης) ήταν μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του ΑΣ με την ομάδα των ανθρώπων που έτρεχε την ΚΑΕ αυτό το διάστημα.

Ο,τι αφορά την ΚΑΕ θα το “τρέχει” από εδώ και στο εξής ο Ερασιτέχνης, ο οποίος θα λάβει και την όποια απόφαση χρειαστεί όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις. Ολα πάντως πλέον φαίνεται ότι οδηγούν στη λύση της διοίκησης πρωτοδικείου αυτή τη στιγμή, όπως προκύπτει και από τα όσα ειπώθηκαν χθες.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν

Πηγή: Διαλύθηκε η πενταμελής, συνεχίζει ο Ερασιτέχνης | AllAboutARIS.com

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Ψηφίδη εσύ, superstar!

Sam Vincent

Ερώτηση : Είναι άλλη η πενταμελής , και άλλη η τριμελής ,ή μήπως είναι μια τριμελής επιτροπή που αποτελείτε από πέντε μέλη ?

Jose

Θα στο εξηγησω γιατι ειναι πολυαπλο και ειναι κριμα να παιδευεσαι. Στη τελευταια ΓΣ του ΑΣ το ΔΣ του ΑΣ σε συννενοηση με τη ΓΣ αποφασισε να δημιουργησει με 5μελη επιτροπη για να εφαρμοζει πιο γρηγορα τις αποφασεις του ΔΣ του ΑΣ. Στη συνεχεια ομως το ΔΣ του ΑΣ αποφασισε να μη κανει νεα ΓΣ γιατι συμφωνησε με το ΝΛ να αναλαβει τη ΚΑΕ μια τριμελης επιτροπη η οποια θα ηταν η προηγουμενη 5μελης χωρις 2 μελη. Δυστυχως ομως ο ΝΛ δεν εκανε ποτε ΓΣ του ΔΣ της ΚΑΕ και ετσι η τριμελης εμεινε με τα τρια (μελη) . Οποτε μετα απο αυτο το ΔΣ του ΑΣ αποφασισε οτι η δε χρειαζεται η 5μελης για να μιλαει με το ΝΛ και θα αναλαβει το ΔΣ του ΑΣ. Νομιζω οτι ημουν κατανοητος.

Sam Vincent

Πάρε μέρος στην κουβέντcomment image

Sam Vincent

comment image

aka Θεούλης

Και ομως ησουν.

keoma

μου θύμισε τον πρόεδρο του εδεσσαικού..

ChrisSiak

Θα είμαι ο αφελής, ρομαντικός, αδαής, οπτιμιστης της παρέας κ θα πω πως από τη στιγμή που δείχνουν ότι το παλεύουν κάτι θα γίνει έστω κ την ύστατη στιγμή. Προφανώς ο Λασκαρης δε θα έφευγε επειδή νοιάζεται για το καλό του Άρη. Όσο ακούγονται απόψεις οι οποίες έχουν νομική υπόσταση-απιστία, ανάκληση των μετοχών κλπ- θεωρώ πως κάτι θα γίνει.

Sam Vincent

Μεταξύ μας, δεν μας μένει και κάτι άλλο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία . Οι έξυπνοι , πραγματιστές ,γνώστες και απαισιόδοξοι , τον κλαίνε ήδη τον μακαρίτη.

ChrisSiak

Απαισιόδοξοι ναι, πραγματιστές και γνωστές ίσως. Έξυπνοι δεν το δέχομαι Σαμ. Δεν είμαι χαζός που ελπίζω πως δε θα πέσουμε κατηγορία λόγω χρεών και στο τέλος κάτι θα γίνει. Χρήση λάθος επιθέτου αδερφέ

Sam Vincent

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αδερφέ εάν σε προσέβαλα ,αλλά δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Φαίνεται νομίζω πως βάζω και τον εαυτό μου στους “μη έξυπνους” .Ένα λογοπαίγνιο ήυελα να κάνω με τα χάλια μας .Ξανά συγνώμη εάν σε προσέβαλα χωρίς όμως να το θέλω .Νομίζω όμως πως δεν το έκανα.

ChrisSiak

Μη ζητάς συγγνώμη φιλε. Έχουμε συζητήσει εδώ μέσα κ μαζί κ ξέρω ότι δεν προσβάλλεις επι προσωπικού. Πραγματικά μη σε απασχολεί. Απλά θεωρώ την χρήση του επιθέτου άστοχη. Να μου πεις εδώ καιγόμαστε με τη γραμματική θα ασχολούμαστε; Ε κ εδώ προσπαθώ να φανώ αισιόδοξος ρε φιλε κ λέω κ πάλι πως βλέπω την φωτιά αλλά θεωρώ πως αφού έχει γίνει μια συσπειρωση κ έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα που είναι ο Λασκαρης νομίζω πως κάτι θα γίνει το λέω κ πάλι. Αν θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα; ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Κάλλιο αργά παρα ποτε φιλε.

Sam Vincent

” Οι έξυπνοι , πραγματιστές ,γνώστες και απαισιόδοξοι , τον κλαίνε ήδη τον μακαρίτη.” Το τρίτο πληθυντικό που χρησιμοποιώ με τοποθετεί στους ρομαντικούς ,μη έξυπνους(εγώ το λεω αυτό) και οπτιμιστές .Τι νομίζεις? Μόνο εσυ θέλεις κάπου να πιαστείς? Και σε κατανοώ και σε συμμερίζομαι λοιπόν φίλε μου γιατί ένα τουλάχιστον κοινό έχουμε όλοι εδώ μέσα.

Sam Vincent

Χρησιμοποίησα το “έξυπνος” ως αντίθετο του “αφελής” όπως και όλα μου τα επίθετα είναι αντίθετα απ αυτά που εσύ ανέφερες.

Ian 73

Ο απαισιοδοξος είναι ένας αισιόδοξος καλά πληροφορημένος.

ChrisSiak

Δε νομίζω. Η τάση είναι να βλέπεις το αρνητικό στα πάντα και απλά να περιμένεις συνεχώς το χειρότερο.

Ian 73

Δεν ήταν ο ορισμός του απαισιοδοξου αυτός που εδωσα αλλά απλώς μια έκφραση προς χάριν αστεισμου.

ChrisSiak

Το φαντάστηκα αλλά γενικά είμαι υπέρ του να προσπαθώ κ να ελπίζω πως θα γίνει κάτι από το να μεμψιμοιρω κ να περιμένω ποτε θα πεθάνω. Για αυτό λέω παραπάνω πως εφόσον κάτι κινείται πιστεύω πως θα την γλιτώσουμε