Θέση για το σενάριο που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί και θέλει τον Παντελή Μπούμπουρα, ιδιοκτήτη του Ηφαίστου, να μπαίνει μπροστά για την ΚΑΕ Άρης, πήρε η διοίκηση της Λήμνου.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και επαφή.

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, που εμείς όπως και όλος ο κόσμος έχει πολλά σοβαρά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει και να επιλύσει, είναι άκαιρο και άτοπο να πρέπει ν’ απαντάμε συνεχώς για ένα θέμα που δεν υφίσταται».

Πηγή: Διάψευση του σεναρίου ενδιαφέροντος Μπούμπουρα για την ΚΑΕ Άρης από τον Ήφαιστο

Αν ήμουν φίλαθλος του Ήφαιστου, θα ανησυχούσα πάντως, γιατί μπορεί να λέει πως δεν ενδιαφέρεται για τον Άρη, αλλά δε λέει πως ενδιαφέρεται να συνεχίσει στη Λήμνο…

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Πάντως κ ο λημνιωτης νομίζω ότι έχει πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από το αν θα υπάρχει Ήφαιστος η όχι. Εκτός αυτού βέβαια το συγκεκριμένο εγχείρημα όσο κι αν είμαι φανατικά υπέρ της αποκέντρωσης του μπάσκετ ήταν δύσκολο εξ αρχής. Ιδιαίτερα απομακρυσμενο μέρος με δύσκολες κ ακριβές μετακινήσεις κ μικρά περιθώρια να κάνει κάτι το κάτι παραπάνω(Ευρώπη) λόγω του κλειστού του. Με λίγα λόγια έχει ταβάνι η συγκεκριμένη επένδυση(?). Το πολύ καλό ήταν ότι ο κόσμος της Λήμνου φάνηκε να αγκαλιάζει την ομάδα κάτι που γενικά έχει ανάγκη το μπάσκετ. Σε αντίθεση με τον Προμηθέα που πάρα την πολυ καλή… Περισσότερα »

Jose

Πάντως τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον θέλω στον Άρη. Πηρε μια ομάδα από το Κερατσίνι που είχε έδρα στη Λάρισα τη πήγε στη Λήμνο.Εφτιαξε το γήπεδο (όχι κάτι τρελό και βοήθησε και ο Δημος) ο κόσμος στήριξε όσο μπορούσε και τώρα βαρέθηκε; Εντωμεταξύ και πριν τον Ήφαιστο ήθελε τον Άρη αλλά δεν είχε λέει το χρήμα. Ειλικρινά αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Ανίδεοι παράγοντες νομίζουν ότι είναι θεοί και μόλις καταλάβουν πόσο χρήμα χάνουν εξαφανίζονται μαζί με τις ομάδες τους.

spire

Λογικα αγορασε οτι ηταν να αγορασει στο νησι και την κανει με ελαφρα. Οτι θα γινει και με το ρωσο αργα ή γρηγορα.

vaggelaris

Άλλο καράβι ο Ήφαιστος κ άλλο ο Άρης. Για να αναλάβει κάποιος τον Άρη θέλει γερό στομάχι κ πραγματικά γερό πορτοφόλι. Γιατί πρέπει να είναι έτοιμος στη παραμικρή ευκαιρία να τον κράξουν. Όπως ξαναείπα κ σε άλλο σχόλιο ο Ήφαιστος έχει ταβάνι σαν ομάδα κ σαν περιοχή…