Το τελευταίο διάστημα η ΚΑΕ κάνει διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα από τον Άρη(όλοι όσοι πέρασαν από την ομάδα από το 2009 και μετά δηλαδή) και με παίκτες που θα στελεχώσουν το καινούριο ροστερ.

Όλο αυτό το διάστημα,ο Γιώργος Συρίδης, προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να μη ζητάνε τόσα πολλά, με αποκορύφωμα τα 2 τελευταία του άρθρα,για τον Μποχωρίδη και τον Σκορδίλη.

Φυσικά κι έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει ο καθένας και η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή,αλλά στο συγκεκριμένο θέμα. κάθε-τέτοια-παρέμβαση είναι εκνευριστική.

Αν η διοίκηση είχε πρόβλημα με την πορεία των διαπραγματεύσεων θα είχε βγάλει ανακοίνωση, όπως είχε κάνει για το θέμα Χαζηβρέττα.

Αν ο Μποχωρίδης πιστεύει πως αξίζει(και μπορεί να βρει κιόλας) πάνω από 15 χιλιάρικα συμβόλαιο,είναι δικαίωμα του να το διεκδικεί και να απορρίπτει την πρόταση της ομάδας.Θα κάνει την αντιπρόταση του και μετά συνεχίζουμε, μέχρι-ελπίζω-να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Αν ο Σκορδίλης πιστεύει πως δεν μπορεί να κόψει άλλα χρήματα από αυτά που έκοψε(από 107χιλ. στα 90χιλ είναι 15% μείωση) είναι δικαίωμα του. Δεν πρέπει ούτε να πιστέψει την καινούρια διοίκηση του Άρη,ούτε να πουλήσει Αρειανοσύνη.

Όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους στο τέλος.Αν δε θέλει κάποιος να είναι στον Άρη ας μην είναι. Αν θέλει κάποιος να διαλύσει τον Άρη ας προσπαθήσει.Αλλά,όλοι,θα κριθούν στο τέλος.

Ειδικά αυτά τα 2 παιδιά,μπορεί να καταλήξουν να παίζουν στον Άρη του χρόνου.
Δε χρειάζεται να προ διαθέτουμε τον κόσμο εναντίον τους. Δε χρειάζεται να τους παρουσιάζουμε σαν κακούς και σκληρούς διαπραγματευτές, που αντί να υπογράψουν αμέσως,διαπραγματεύονται!

Αυτού του είδους οι συμπεριφορές μας έχουν φέρει στο σημείο,όποιος φεύγει από την ομάδα να ρίχνει Μαύρο Πετράτο πίσω του(ναι αυτό είναι προσπάθεια να κάνω αστείο) και να μη θέλει να μας δει ούτε ζωγραφιστούς.

Δεν υπάρχουν πια συναισθηματισμοί και ”παίζεις στον Άρη,αυτό αρκεί”.

Υπάρχει προσπάθεια να πείσεις τους νεαρούς παίκτες πως θα πάρουν λιγότερα λεφτά,αλλά θα παίζουν και θα αναπτυχθούν.
Υπάρχει προσπάθεια να πείσεις τους παίκτες που έχουν κάνει αποτυχημένους διακανονισμούς,πως αυτή τη φορά θα τα πάρουν τα λεφτά τους.
Ψευτομαγκιές και στραβοστομίες είδαμε που μας έχουν φέρει(και σαν ΚΑΕ και σαν σύλλογο γενικά)…
Στο χείλος του γκρεμού.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?ΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ.Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ Α2.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Night Audit

Ε καλά κι εσύ,14 ομάδες είναι στο πρωτάθλημα,ο Πανιώνιος είναι μια από αυτές που έχουν λεφτά. Λογικό είναι να πάρει αυτούς που θέλει. Όταν τελειώσει αυτός θα αρχίσουμε να ψωνίζουμε οι υπόλοιποι. Δε νομίζω πως πρέπει να το πάρουμε κι απόφαση να πάμε Α2 από τις 2 Αυγούστου…

Σωτήρης

Είναι οι άλλοι υπερβολικοί αλλά και συ πήγες στο άλλο άκρο. Δηλαδή ποιά ομάδα έκανε μεταγραφές μέχρι τώρα? Τόσες και τόσες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και μην τραγικοποιούμε καταστάσεις, δεν βοηθάει σε τίποτα.

Anonymous

Πες τα Night Audit!

Έχω βαρεθεί όλες τις υπερήφανες ομάδες (και δε μιλάω μόνο για εμάς…)
που σε λίγο θα ζητάνε και λεφτά από τους παίκτες επειδή έχουν την τιμή
να παίζουν για το ιστορικό, υπερήφανο σωματείο!

Καλό το συναίσθημα αλλά εδώ μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό όπου οι παίκτες (προσπαθούν) να ζήσουν από τα χρήματα που κερδίζουν παίζοντας μπάσκετ.

Όποιος θέλει μόνο συναίσθημα, μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις τότε μιλάει για ερασιτεχνικό αθλητισμό και όλα τα συνεπακόλουθά του!

Η ομάδα λεφτά ΔΕΝ έχει και θα κάνει ό,τι μπορεί με αυτά τα λίγα που έχει.
Η ομάδα αξιοπιστία ΔΕΝ έχει και θα κάνει ό,τι μπορεί με αυτήν την λίγη που διαθέτει
για να πείσει κάποιους παίκτες ότι δε θα χάσουν (και αυτοί) τα χρήματά τους αν έρθουν να παίξουν μπάσκετ στον ΑΡΗ.
Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από τους Αρειανούς που διαθέτουν κάποια χρήματα.
Συγγνώμη αλλά αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν έχω περίσσευμα για να το διαθέσω στον ΑΡΗ και στον κάθε ΑΡΗ.

Πολύ ωραία το βρήκανε τόσες ομάδες… Πρώτα κακοδιαχείρηση, κατασπατάληση, φαγοπότι και μετά έλα μ@λάκα φίλαθλε να στηρίξεις την ομάδα και να την βγάλεις από το αδιέξοδο γιατί τώρα που ο πρόεδρος ξόδεψε όλα τα λεφτά και χρωστάει παντού, την κάνει με ελαφρά και ας κόψει το σωματείο το λαιμό του.

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ!