Ολόκληρες οι συνεντεύξεις του Νιούμπλ και του Στίνσον
Διαβάζοντας τις δηλώσεις των Αμερικάνων μας ξεκαθαρίζει – κάπως τουλάχιστον – ο ρόλος τους και το τι έχουν πει με τον Ματσόν .

Ο Νιούμπλ ανάμεσα σε άλλα ξεκαθαρίζει ότι :

-Προτιμάς να αγωνίζεσαι περισσότερο ως «3αρι» ή ως «4αρι»;

«Κυρίως στην θέση «3», αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδώσω εξίσου καλά και στο «4». Στο κολέγιο εξάλλου έπαιζα κυρίως ως πάουερ φόργουορντ».

και :

-Μιλώντας με τον Αντρέα Ματσόν, ποιος είναι ο ρόλος που σου ανέθεσε;

«Μου ζήτησε να χρησιμοποιήσω τις εμπειρίες, τις γνώσεις μου για το μπάσκετ και το ταλέντο μου βοηθώντας τους νεαρούς σε ηλικία συμπαίκτες μου, αλλά και να παίξω στις θέσεις «4» και «3» κάνοντας το καλύτερο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Λέει λοιπόν αυτό που λέγαμε πάνω κάτω και εδώ . Παίζει 3άρι με λίγο 4άρι κι εμείς τον θέλουμε πιο πολύ για 4άρι που να παίζει και 3άρι . Το σημαντικότερο που θα μας προσφέρει αυτός – ελπίζω – να είναι η εμπειρία του και η ψυχραιμία του στα κρίσιμα .

Ο Στίνσον από όσο κατάλαβα θα είναι ο Γκαβέλ της φετινής ομάδας :

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα μετά την επαφή που είχε με τον Αντρέα Ματσόν τόνισε: «Ο κόουτς θέλει από εμένα να παίζω ως πλέι μέικερ στην ομάδα, να τα δίνω όλα στην άμυνα, να σκοράρω όταν θα είμαι ανοικτός για το ελεύθερο σουτ και να βοηθάω επίσης τους συμπαίκτες μου».

If Gavel could do it , so can you Curtis , του λέω εγώ…

Σημ 1: Αυτός ό Σέντρικ Σίμονς που φέρνει το Περιστέρι ( ο Γιατζόγλου δηλαδή ) είναι μεγάλος παίκτης ( τώρα αν φύγει νύχτα και ξεφτιλιστώ πάλι δεν πειράζει χαχχα ). Όταν έχεις προοπτική Poor Man’s Dwight Howard στα 19 σου και τώρα είσαι 23 ( με 4 κακά χρόνια στο ΝΒΑ , αλλά νομίζω για Ευρώπη και – φυσικά -για το Περιστέρι είναι μεγάλη μεταγραφή !!! ( αλλά Στιβ είσαι !!!! )

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kanapedakias

Ναι ρε που τον βρήκε πάλι ο Στιβ. Ντουλάπας όμως.

Night Audit

Τεράστιος είναι .. στο Σακραμέντο που τον είδα για λίγο την προηγούμενη σεζόν , φαινόταν τεράστιος …