Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, νέος ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Απευθύνομαι στον κόσμο της ομάδας, την οποία έχω υπηρετήσει ως φίλαθλος όλα τα προηγούμενα χρόνια και πλέον θα συνεχίσω να το κάνω με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης.

Δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι ώρα για πράξεις, διότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα μας υποφέρει και είναι κάτι που όλοι μας έχουμε αντιληφθεί.

Εδώ και κάποιες ημέρες προσπαθούμε να επαναφέρουμε την ΚΑΕ σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας, να βελτιώσουμε την αγωνιστική της εικόνα όσο μπορούμε περισσότερο, να αναπληρώσουμε τα κενά και να δώσουμε όλη μας την ψυχή, ώστε να έρθουν οι νίκες που έχει η ομάδα μας αναγκη.

Καθημερινά αυτή είναι η άμεση προτεραιότητά μου και όλων των ανθρώπων που παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα πρέπει να εξηγηθούν πολλά πράγματα και δεσμεύομαι ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, αφού πρώτα καταφέρει η ομάδα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, εντός κι εκτός γηπέδου και φυσικά υλοποιηθούν με σοβαρότητα και τιμιότητα όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Μέχρι τότε είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναδική στήριξή σας, αυτή που της παρείχατε την περασμένη Τετάρτη και αυτή που θα έχει και αύριο στον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα με τον Προμηθέα.

Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ο Άρης μας χρειάζεται όλους”.

Πηγή: ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ | Aris BC – Official Page & Online Store

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Υπομονή κι επιμονή δεν έχει;

Τα γραφικά είναι για τους απεγνωσμένους. Αυτός μόλις μπαίνει στον χορό

Sam Vincent

Η δήλωση αυτή ήταν απαραίτητη για να δηλώσει πως είναι εδώ και πως ο Άρης χρειάζεται στήριξη . Είπε όσα ακριβώς χρειάζονταν αυτήν την στιγμή. Φαίνεται πως πλεον έχουμε διοίκηση ,καινούριο και κατάλληλο προπονητή. Μια νεα περίοδος άρχισε με Will και Βαγγέλου . Μια νίκη αύριο και θα μπορούμε να δούμε το μέλλον αισιόδοξα . Θεωρώ τους λιγοστούς ευτυχώς αφορισμούς και χαρακτηρισμούς του κόουτς μας ,μετά από μία μόλις προπόνηση , αλλά και προς την διοίκηση αφού δική της επιλογή είναι ,τουλάχιστον απαράδεκτους .

Του Αγγέλου λες,Σαμ;
Τι είπε πέρα από αυτά στο άλλο τοπικ;Πάλι κάτι έχασα;;;

Ναι ,του Αγγέλου . Ψάξε καλύτερα Κάπτεν.

ΑΑΑ,πρεσαρις,γκαζετα,yellowradio, κτλ έχουν όλα την παράγραφο του επίσημου σάιτ που ανέβηκε ίδια κι εδώ.
Δεν βρίσκω κάτι άλλο, εκτός κ αν υπονοείς να διαβάσουμε πίσω απ’αυτες τις λέξεις.
Τι είπε που δεν λέγεται,ρε συ Σαμ;

aka Θεούλης

τι είπε?