Η ΚΑΕ Άρης καλείται να λύσει και δεύτερο ban από τη FIBA καθώς, όπως ήταν λογικό, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δικαιώθηκε στο BAT λόγω οφειλής απέναντί του.

Πάντως από την ΚΑΕ Άρης σημείωσαν ότι… «όπως και του Ντέβιν Μαρμπλ, θα επιληφθεί η ΚΑΕ με το πέρας της υπόθεσης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Η επίλυση των δύο ban θεωρείται αυτονόητη προκειμένου η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της απερίσπαστη».

 

Πηγή: Άρης: Δεύτερο ban λόγω οφειλών στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς | Gazzetta

9 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Άραγε ποσό ξέρουμε;

pro

35 συν τοκοι νομιζω..

spire

οκ. ενα 200αρι μαζι με τον μαρμαρα δηλαδη.

spire

Το αρχικό τόσο δεν ήταν?
Χοντρικά ρε παιδί μου. Δεν είναι 200 είναι 180-190. Αυτό εννοώ

timemaster

από ότι καταλαβαίνω το σχέδιο είναι να κάνουμε τον φάκελο για την αδιοδότηση μέσα στον οποίο δεν έχει σημασία αν έχεις χρέη από άλλες χρονιές (παράλογο!!!) όμως μόνο από την τελευταία. Και το μεγαλύτερο αγκάθι του φακέλου είναι τα λεφτά της εγγυητικής και δεύτερον τα 1-2 μηνιάτικα που ακούγεται πως χρωστάμε από την φετινή χρονιά. Αν μάλιστα θημάμαι καλά η ημερομηνία που έπρεπε να κατατεθεί ο φάκελος ήταν σήμερα (εδώ γελάμε). Από εκεί και πέρα θεωρώ πως πρώτα θα πρέπει να εξοφλήσουμε τον παίχτη που έπρεπε να τα πάρει από το στοίχημα και επειδή δεν έφτασε το ποσό αν δε… Περισσότερα »

pro

Τα λεφτά της Ε/Ε έχουν βρεθεί πάντως. Από που, δεν ξέρω. Ο αγώνας συνεχίζεται…

vaggelaris

Αλλο ενα δυσκολο κ αγχωδες καλοκαιρι ξεκιναει…