Πηγή

Η αναστάτωση που προέκυψε στα social media μετά το χθεσινό άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Βλαχόπουλου στο gazzetta.gr, επέσπευσε αναπόδραστα και την απάντηση του επιχειρηματικού ομίλου που εκδήλωσε μέσω εμού χθες στον κ. Λάσκαρη το ενδιαφέρον της για την αγορά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι υποψήφιοι επενδυτές εμμένουν στη θέση τους για αγορά του 90% των μετοχών, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Μεταβίβαση των υφισταμένων μετοχών δεν μπορεί να γίνει σήμερα, διότι σύμφωνα με την έρευνά τους στις αρμόδιες αρχές, οι μετοχές είναι δεσμευμένες.

Από τη στιγμή που ο κ. Λάσκαρης επιθυμεί να μεταβιβάσει μικρότερο ποσοστό και να μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει στην ΚΑΕ πριν την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, δυνατότητα συνεργασίας, για τους υποψήφιους επενδυτές, δεν υφίσταται.
Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως οι επιλογές και προθέσεις του κ. Λάσκαρη είναι αναφαίρετο δικαίωμά του ως μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Από εδώ κι εμπρός ο καθένας, εμού περιλαμβανομένου, αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Προς αποφυγή περαιτέρω διευκρινίσεων, γραπτή πρόταση δε θα υπάρξει αυτή τη στιγμή, αφού δεν καταρτίστηκε έστω προσύμφωνο συνεργασίας. Το ίδιο θυμίζω ότι συνέβη καισυμφωνήθηκε και πριν 2,5 χρόνια, όταν γνωρίστηκα με τον κ. Λάσκαρη στο γραφείο του συναδέρφου Γιώργου Σφυρή.


Υ.Γ.: Επιτρέψτε μου και μια επισήμανση, για τη δικαίωση του ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Δασκάλου. Πρόταση για χορηγία 250 +150 χιλιάδων ευρώ (ως μπόνους) υπήρξε από στοιχηματική εταρεία, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιαννάκη. Ζήτησα, ως όφειλα, από τον Πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον και να ενημερώσει σχετικά την ιδιοκτησία.

Η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος έγινε. Η χορηγία κατέληξε, χωρίς καμία απολύτως ευθύνη του κ. Αρβανίτη, σε άλλη ομάδα.


Με εκτίμηση
Σπύρος Ν. Χριστοφορίδης
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

41 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Ταφόπλακα ή ανάρτηση πίεσης;

Toby B

Εγώ περιμένω δήλωση Αρβανιτη και παραίτηση αν δεν δώσει την ομάδα.

theanswer3

Και εγώ το ίδιο περιμένω φίλε Toby B. Ο Αρβανίτης δεν πρέπει να κάνει πίσω, ούτε να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Αν δεν δώσει την ομάδα ο παραμυθάς περιμένω αναλυτική δήλωση και παραίτηση από Λευτέρη Αρβανίτη. Για μένα εκτος από τον Λευτέρη Αρβανίτη πρέπει να παραιτηθούν και ο Γιαννάκης καθώς και τα μέλη του δοικητικού συμβουλιου που είναι Αρειανοί. Κανεις δεν πρέπει να γίνει συνεργός-ασπίδα του Λάσκαρη στην προσάθεια του να γατζωθεί με ψέματα και παραμύθια στην καρεκλα του ενώ με δικούς του χειρισμούς και με δικες του ευθύνες ο ΑΡΗΣ μας ήδη βρίσκεται σε κομματώδη κατάσταση και αν δεν δεχτεί την πρόσταση πραγματικά θα πρόκειται για ταφόπλακα που την βάζει ηθελημένα ο ίδιος ο Λάσκαρης επειδή δεν θέλει να φύγει για δικούς τους λόγους και σκοπούς. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ επικίνδυνος από την αρχή μας κορόιδευε και μας πουλούσε παραμύθια χωρίς να έχει απολύτως τίποτα, τεράστιος παραμυθάς.

Λάσκαρη αφιερωμένο:
Σε βαρέθηκα και σπάσε
και τα ”μου ‘πες-σου ‘πα” άσε
‘Ολο θα.. και θα.. και θα..
σπάσε βρε παραμυθά.

lavelle3

θα έχει λαμβάνειν και ο Χριστοφορίδης

vayio

Ξυπνησαμε απο το όνειρο… Παρακαλώ να περάσει ο επόμενος…

Jim Patras

Με δεσμευμένες τις μετοχές και με τέτοιους όρους δε θα υπάρξει επόμενος.

arisreps

Στο site με τις φήμες, υπάρχει επιπλέον και πολύ σημαντικό περιεχόμενο στην ανακοίνωση, που δεν αναδημοσιεύτηκε στο ΑΑΑ. Είναι από το μυαλό του Δασκάλου ή στο ΑΑΑ κάποιος έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύσει και τα υπόλοιπα;

Night Audit

Το διόρθωσα και έβαλα και σωστή πηγή , μιας που οι άλλοι στο ΑΑΑ αποφάσισαν να κόψουν ότι αναφορά γινόταν σε άλλους δημοσιογράφους . Αστείοι .

Night Audit

Πουλάει . Θέλει να μετοχοποιήσει τα λεφτά που λέει πως έβαλε ή ένα μυριο . Ο μεγιστάνας θέλει να βάλει 2 μύρια και να πάρει το 90% των μετοχών και δε θέλει να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας .
Σόρρυ αλλά αυτά μου φαίνονται αστεία

Kostaris

Night, μάλλον δεν λέει ότι δεν θέλει να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο, αλλά λέει ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του αναφερόμενος στα ποσοστά μετοχών του καθενός(αφού θέλει να κρατήσει το 50% ο Νίκο)

Night Audit

Αν οκ , that makes more sense

GeorgeG

Και έτσι να είναι, ο ένας λέει 50%, ο άλλος 90%, πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση. Να καθίσουν στο τραπέζι.

Kostaris

Το ότι οι μετοχές είναι δεσμευμένες το ήξερε ο καινούργιος κ προφανώς δεν το θεωρεί εμπόδιο, για αυτό κ επιμένει για το 90%….
Προφανώς κ θα υπάρξει σκληρό παζάρι ανάμεσα τους….
Αν πραγματικά θέλει τον Άρη, θα τον βρει τον τρόπο…

Night Audit

Αυτό ακριβώς , αν πραγματικά θέλει θα γίνει

Jim Patras

Ακόμη & αν όντως ο γαμπρός(F.G.) επιθυμεί διακαώς τη νύφη(Κ.Α.Ε.),πρέπει ο πεθέρος(Ν.Λ.)να θέλει να δώσει το χέρι της..Γιατί μπορεί ο τελευταίος να τη θέλει μαζί του για βιτρίνα ή σωσίβιο..

Kostaris

Σαν θέλει η νυφη κ ο γαμπρός….. χαχαχαχαχαχα!

Night Audit

Forrest Gump είναι ο γαμπρός;

Jim Patras

Ναι,For.Gump από την Georgia..Eλπίζω όχι air,όπως οι 3 τελευτ.

theanswer3

Καλά δεν βγήκε ο Νίκο στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ και είπε πως οι μετοχές της ΚΑΕ δεν είναι δεσμευμένες, τον ρωτάει ο Θωμαΐδης είναι δεσμευμένες οι μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και απαντάει ο Νίκο όχι. Τώρα όλοι λένε πως οι μετοχές είναι δεσμευμένες; Τόσο παραμύθι ρε Νίκο… αν ήσουν Πινόκιο η μύτη θα ξεπερνούσε και την στρατόσφαιρα με τόσο παραμύθι που μας πούλησες.

Το +1 ήταν από μένα,πιστεύω πήρες την απάντησή σου απ’΄τις τελευταίες εξελίξεις!

Jim Patras

Και πέρυσι είχε απορρίψει τη χορηγία του ΟΠΑΠ με τα επιχειρήματα ότι ήταν μικρή η προσφορά & επειδή χορηγός της Basket League ήταν η stoiximan.Αντίθετα οι υπόλοιποι 4 αποδεχτηκαν με χαρά τη χορηγία..Και φέτος πάλι το ίδιο λάθος,,Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

theanswer3

Πες τα ρε Jim και πέρσι ακριβώς το ίδιο έκανε με τις χορηγίες και φέτος ακριβώς το ίδιο κάνει, του πάνε χορηγίες και δεν τις δέχεται ενώ δεν έχει μια. Δεν πιστεύω πραγματικά αυτά που διαβάζω κάνει το ένα έγκλημα μετά το άλλο και λέει το ένα παραμύθι μετά το άλλο, όπως λες και εσύ το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και δυστυχώς πιστεύω πως όλα αυτά τα κάνει ηθελημένα. Πραγματικά ντροπή του, ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ επικίνδυνος.

Bilias6

Ειναι ενας ο μεγιστανας οι πολλοι? Τεσπα, θελω να μαθω ποιοι ειναι για να πιεσω τον Λασκαρη. Που ειναι το προβλημα, εκτος αν ειναι ο μπατμαν και ο σουπερμαν.
ΥΓ1. Κι αλλος φιλος του δασκαλου. Λομπι, ονομα και πραμα.
ΥΓ2. Ο σαμ μου εδωσε μια πολυ καλη συμβουλη και σκοπευω να την τηρησω κυριε Χριστοφοριδη.

Sam Vincent

Ανεπίδεκτος μαθήσεως…Χειρότερος και από τον συνονόματο σου (Στιβ Ντούζος) στο ρόδα ,τσαντα και κοπάνα….

Kostaris

Κ κάτω από την ανάρτηση του Χριστοφορίδη στο fb, κάνει σχόλιο ο γνωστός δικηγόρος παικτών για το άρθρο 99 κ λέει κάμποσα πραγματακια….
Night μπορείς να το προσθέσεις στο ήδη υπάρχον άρθρο;;;;
Νομίζω ότι έρχονται εξελίξεις, αφού δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια πια

Night Audit

Ανέβηκε σε ξεχωριστό

experience

Δεν είναι παιδιά ότι αν θέλει ο άλλος θα τον βρει τον τρόπο, εκτός αν έχει βάλει στόχο ζωής να πάρει τον Αρη μάλλον στο χέρι του Λάσκαρη είναι, αν επιμένει να γίνει με τον δικό του τρόπο ο Λάσκαρης τότε μπορεί και να χαλάσει. Ο άλλος δε θέλει συνεργασία με το Λάσκαρη, δεν θέλει μετά να είναι και αυτός και ο Λάσκαρης στην καε, θα είναι ή αυτός ή ο Λάσκαρης αλλά όχι μαζί, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Τώρα ο υπάρχον ιδιοκτήτης μπορεί να έχει συμφέρον προσωπικό να παραμείνει στον Αρη, δεν ξέρω.

Mario Boni

Κατά την άποψή μου ο Λάσκαρης τέλειωσε ουσιαστικά από τον ΑΡΗ, όταν στον πρόλογό του, στην συνέντευξη τύπου, είχε πει “Είμαστε εδώ για να μείνουμε στον ΑΡΗ μας”.

Για να το πω διαφορετικά: Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Το τυπικό της διαδικασίας αυτής θα είναι πιο χρονοβόρο κι εμείς απλά θα περιμένουμε τον επόμενο “σωτήρα”. Ας είναι. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

aka Θεούλης

Κάποιες ερωτήσεις προς όποιον μπορεί να μου απαντήσει:
1. Υπάρχει όντως μεγαλοεπενδυτής που ενδιαφέρεται ή απλά μας παίζουν?
2. Οι χορηγίες που λέγαμε είναι στο τραπέζι, ή απλά μας παίζουν?
3. Με τον Λετονό υπάρχει εξέλιξη πλάνο και κατάληξη, ή απλά τον παίζουν?
4. Υπάρχει κάποιος στην διοίκηση που ενδιαφέρεται για την ομάδα και έχει γνώσεις και μπάλες για να πάρει πρωτοβουλία, ή απλά..γίνομαι γραφικός?
5. Εκείνοι οι 5 Χ 100 σκυταλοδρομείς είναι διαθέσιμοι ή έπεσε η σκυτάλη στο πάτωμα και ακυρωθήκαμε?

Για το 1,είτε είναι είτε δεν είναι αυτός που ψιθυρίζεται,δεν νομίζω να πέσει σε κατάθλιψη αν τελικά δεν μας πάρει.Αυτό.
Για την υπόλοιπη λίστα σου,τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ.

Mario Boni

Από τα ερωτήματά σου φίλε, μπορώ να απαντήσω μόνο στο 5ο:

Δεν έπεσε κάτω η σκυτάλη. Έπιασε κράμπα τον (Bolt) Μάνο Λάσκαρη…

Kostaris

Άρθρο στο yellow Γαιτανιδη π λέει για τοποθετήσεις Λάσκαρη επί του θέματος….
Κ τόνισε ότι οι μετοχές δεν είναι δεσμευμένες….
Κ το παιχνίδι μόλις άρχισε!

Night Audit

Η βάζε λινκ η ανέβασε το . Πραγματικά περίμενε δέκα λεπτά .

skoraris

Έθαψε ο Λάσκαρης χορηγία 400.000;;;; Άσε τα του επενδυτή. Έθαψε χορηγία 400.000;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Night Audit

Του ΟΠΑΠ γιατί θα φέρει μεγαλύτερη , το είχε γράψει πριν ο δασκάλου

skoraris

Θεωρώ σχεδόν απίθανο να βρει περισσότερα. Πάρε τα 400 και τρέξε Λάσκαρη!

kostasjacob

Οπου δε πιπτει λογος πιπτει … είτε θα φυγει με το καλο είτε με το άγριο….επιςης οταν λεει οτι εχει βαλει 3 μυρια τ εννοεί; Γιατι και τα έσοδα της ΚΑΕ στα 2 χρονια αυτα ηταν, δηλαδη στην ουσία διευκόλυνση εκανε τα εχει παρει πισω και εχει και ενα μυριο φεσι

GOUNAS1914

Εδω ψαχνουμε το ευρω με το τουφεκι και ο Λασκαρης απορρίπτει προταση 400.000 ευρω!!!!! Τωρα αν πω οτι βγαζω ακρη ψευτης θα ειμαι….

kaptsik

Ένας διάλογος που θα θέλαμε πολύ να έχει γίνει ανάμεσα στον Ζάμπλουτο και το Δικηγόρο:
Ζ: Τι 4άδες και χαζά μας έταζε για Τσ Λου ο Λάσκος;
Δ: Άσε τι να πω; Η ομάδα είναι απλήρωτη. Πρόβλημα ρευστότητας κι έτσι.
Ζ: Πες του να κάνει πίσω. ΕΓΩ θα κάνω την ομάδα μεγάλη!
Δ: Μεγάλη… Τι μεγάλη; Άμα δεν παίζει Ευρολίγκα…
Ζ: Θα τον βάλω και στην Ευρολίγκα!
Δ: Μα για να μας πάρουν εκεί πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω!
Ζ: Πόσο κάνει αυτή η Ευρολίγκα ρε παιδί μου; Να την αγοράσομε!!

Ο διάλογος που “τελικά” έγινε (προσωπική εκτίμηση βέβαια)
Δ: Μεγάλη μου τιμή που σας συναντώ κι από κοντά κ. Ζάμπλουτε!
Ζ: Να μην το κουράζουμε γιατί έχουμε και δουλειές. Ο χρόνος είναι χρήμα. Τα λεφτά δε βγαίνουν με κουβεντούλα. Στο ψητό!
Δ: Έχουμε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Ο ιδιοκτήτης δεν.. μπορεί. Χρειαζόμαστε κάποιον να μας σώσει!
Ζ: Τι χρέη έχετε;
Δ: Μάλλον 3 εκ.
Ζ: Πόσα θα πρέπει να βάζω το χρόνο;
Δ: Τι να σας πω; (σιωπή)
Ζ: (σιωπή)
Δ: 1-2 εκ μάλλον
Ζ: (σιωπή)
Δ: Ξέρετε… Επέστρεψε κι ο Γιαννάκης. Είναι ο νέος μας προπονητής.
Ζ: Δες αν την δίνει την ομάδα και πες μου

Kostaris

Ένα μπαχαλο!!!!!!
Από τη μία ο Λάσκαρης
Από την άλλη ο Χριστοφορίδης με τον “τρομακτικό” επενδυτή
Κ έχουμε κ 3ον τον Αρβανίτη π μιλάει στην Αθήνα με εταιρίες για χορηγία, συνιδιοκτησία, κ.λ.π.
Ένας Άρης χωρισμένος στα 3!!!!!!!
Να γελάσεις ή να κλάψεις;;;;;;;
Έχετε καταλάβει ρε λεβέντες, ότι με την αθλιοτητα-ξεφτιλικι στο ποδόσφαιρο, οι αντοχές μας είναι σε οριακό σημείο;;;;;
Δώστε λύση χθες!!!!!!!!!!