Δεν υπάρχει θέμα Πρίφτη ή αλλαγών παικτών | PRESSARIS.

Αυτό που έλεγαν χθες στελέχη της ΚΑΕ Άρης είναι ότι δεν τίθενται προς το παρόν αυτά τα θέματα, μετά την ήττα και από τον Πανιώνιο. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχίζει κανονικά και δεν υπάρχει προς το παρόν και θέμα αλλαγών στο ρόστερ, άλλωστε προσφάτως η ομάδα πρόσθεσε παίκτη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν και χρήματα για να προχωρήσει σε αποζημιώσεις και αντικαταστάσεις παικτών, ακόμα κι αν υπήρχαν τέτοιες σκέψεις.

 

Αυτά , την Κυριακή…για να δούμε και τη Δευτέρα 😛

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Nομίζω είναι μεγάλη χαζομάρα να αρχίσουν πάλι να τα ισοπεδώνουμε όλα!Ναί,έχουμε κάνει 3 συνεχόμνες ήττες,απ τις οποίες οι δύο θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί (Κόροιβο, Κολοσσό). Δέν υπάρχει λόγος να αλλάξει ο προπονητής, ούτε παίκτες ούτε τίποτα! Δουλεία και ότι βγεί! Τώρα στις αναποδιές φαίνεται το κενό του Ασημακόπουλου που έλεγα απ το καλοκαίρι που αποφάσισαν να διώξουν το καλοκαίρι για να φέρουν τον “ταλαντούχο” Μναωλόπουλο!Δεν υπάρχει ένας έμπειρος στα αποδυτήρια,να δώσει το κουράγιο,την ώθηση και τη δύναμη να μην πάρει τους υπόλοιπούς απο κάτω και να συνεχίσουν πιο δυναμικά!Ποιός θα το κάνει απ το υπάρχουν υλικό;Πάρτε τους έναν-έναν και θα δείτε απο εμπειρία και καριέρα και παραστάσεις δεν έχει τη βάση να το κάνει κανείς!Γι αυτό μερικές μορφές της κρατάς ακόμη και άν ειναι 38χρ,ακόμη και αν θεωρείς ότι θα γλιτώσεις 5 χίλ για τον ποιό φτηνό αντικαταταστάση του που εκ του αποτελέσματος κρίνεται ανεπαρκής!Ενας παίκτης δεν είναι μόνο το παρκέ,αλλά και η παρουσία του στα αποδυτήρια,εκεί που όλοι εμέις δεν έχουμε πρόσβαση!Γιατί η ομάδα είναι τα αποδυτήρια!

vayio

Πολυ σωστα!!! Χτυπιομουν το καλοκαιρι οταν εφυγε ο αρχηγος για να ερθουν οι απιθανοι. Αυτοι ειναι οι σωστοι λογοι που επρεπε να μεινει… τα υπολοιπα ητανε μπαρμπούτσαλα!