Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν μπόρεσε ούτε χθες να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, προπονήθηκε ατομικά και έδειξε ότι πάρα πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αυριανό ντέρμπι.

Η θλάση στο γαστροκνήμιο δεν είναι τραυματισμός που μπορεί να περάσει μέσα σε λίγες μέρες, χρειάζεται προσοχή και στον Άρη δεν πρόκειται να ρισκάρουν συμμετοχή παίκτη με τον κίνδυνο υποτροπής σε τραυματισμό να είναι μεγάλος.

Πηγή: Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Ράμον Χάρις – PRESSARIS

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lindodil

Στις ρήξεις πρώτου και δευτέρου βαθμού ο ασθενής θα αναρρώσει πλήρως μετά από ένα πρόγραμμα αποκατάστασης. Είναι πολύ βασικό ο ασθενής, ακόμα και αν βιώνει ένα πολύ μικρό αίσθημα πόνου, να σταματήσει τις δραστηριότητές του και να λάβει την κατάλληλη αγωγή, καθώς μια μη σωστά επουλωμένη ρήξη θα οδηγήσει σε μια χρόνια βλάβη με συνεχείς επανατραυματισμούς. Ο ασθενής θα λάβει την αγωγή, η οποία αλλάζει ανάλογα την έκταση της ρήξης και τη φάση επούλωσης. Το όλο πρόγραμμα διαρκεί από 2 βδομάδες μέχρι 1 μήνα (σε πρώτου και δευτέρου βαθμού ρήξεις). Με λιγα λογια αντιο ραμον, τα λεμε στην καλυτερη με χολαργο πριν τα χριστουγεννα.

Lindodil

Ε ναι. Ας ειναι ετοιμος στα must win παιχνιδια. Μεταξυ μας τωρα, με αεκ και προμηθεα ψιλοχαμενα τα εχουμε ηδη.

SAKLEFORD

Ο Χαρρις εντάξει το δέχομαι δε θα παιξει αλλά…Καθίστε λιγο ρε παιδιά…με προϊστορία 100-50 κ είναι ψιλοχαμενο με Αεκ;

Lindodil

Οκ και γω εχω την ελπιδα πως θα παιξουμε καλα και θα κερδισουμε αλλα οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος μας