Με το νέο μόνο που εφαρμόζεται από την 1η Ιουνίου και αφορά την αποπληρωμή οφειλών σε έως και 420 δόσεις θα μπορούσε η ΚΑΕ Άρης να βάλει σε μια σειρά όλες τις εκκρεμότητές της, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη ρύθμιση.

Ο λόγος που δεν μπορεί η ΚΑΕ να εκμεταλλευτεί αυτή την ευεργετική ρύθμιση χρεών είναι ότι έχει χρέη και προς τρίτους ιδιώτες πιστωτές, όχι μόνο στο δημόσιο, σε ασφαλιστικά ταμεία ή τράπεζες, όπως ορίζει ο νόμος.

Πηγή: Δεν μπορεί να μπει η ΚΑΕ στη νέα ρύθμιση οφειλών σε έως και 420 δόσεις – PRESSARIS

Καλά, κάτσε να αλλάξει η κυβέρνηση και θα δείτε…

Ή μήπως η προηγούμενη κυβέρνηση μας κυνηγούσε και αυτή θα μας βοηθούσε;

Ή τελικά μας κυνηγάνε όλοι;

ΜπερδεύτηκαGhostbusters | Brands of the World™ | Download vector logos and logotypes

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Οριακά δεν τσιμπάω με την λέξη κυβέρνηση αλλά είναι τέτοια η ξεφτιλα και η κατρακύλα που δε θα θελα προσωπικά να μπω σε διαδικασία πολιτικης συζήτησης εδώ μεσα. Αλλά συμφωνώ με το σχόλιο του αντμιν.

vaggelaris

Παντως στο θεμα του παλε ολοι γραμμενους μας εχουν….

ChrisSiak

Εν τω μεταξύ ένας λόγος που πέρυσι είχα κανει unfollow το allaboutaris ήταν επειδή πηγαίνει πολύ πολιτικοποιημένα το θέμα και μου την είχε βιδώσει. Και είχα αφήσει το pressaris για να διαβάζω κάτι πιο άμεσο για την ομάδα πέρα από κανα γκαζετα. Και τώρα το pressaris έχει γίνει γραφείο τύπου της διοίκησης; Είδα άρθρο που ζητάει τον λόγο από τον Βεργινη για τις προσαυξήσεις για παράδειγμα.

Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι πλέον δεν ξέρουν που πατάνε, έχουν κρυφτεί περισσότερο από Λάσκαρη και Γουλιελμο μαζί και απλά αφήνουν κάθε τόσο μια πορδη απλά για να αρθρογραφείται κάτι. ΘΛΙΨΙΣ.