Δεν κάνεις κατάσχεση για 23.000 ευρώ, όταν είσαι πληρωμένος 90%!:

”Πάλι στο γραφείο θα κοιμηθώ…”

Τελείως άκαιρη και λανθασμένη είναι η κίνηση του Σάββα Ηλιάδη να διεκδικήσει τα 23.000 ευρώ που του οφείλει η ΚΑΕ Άρης, προχωρώντας σε κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του προέδρου της Γιάννη Δαμιανίδη. Λανθασμένη για το παρελθόν του Σάββα Ηλιάδη στην ομάδα της καρδιάς του και για την δεδομένη χρονική περίοδο κατά την οποία προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. 

Το λάθος δεν είναι η κατάσχεση, το λάθος είναι που δεν έχει και περισσότερα σπίτια και για τους άλλους και θα του πάρουν και το δερμάτινο….
Την υπογραφή μας (και το άλλο που ξέρετε)προσέχουμε που τη βάζουμε… 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dimi Christiano

αρκετά εκδικητική κίνηση, δηλαδή τι να πουν άλλοι αθλητές με περισσότερα χρωστούμενα που εχουν και προβλημα διαβίωσης; απαραδεκτος!

Anonymous

Και όσο δεν έρχεται κάποιος να του πληρώσει αυτά που χρωστάει δεν πρόκειται να φύγει ή να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα. Γιατί δεν είναι μόνος του άλλα έχει μεγάλη δύναμη από πίσω του. Εάν ήταν κάποιος άλλος τί δεν θα είχε ακούσει, μέχρι και ξύλο θα είχε φάει.

Το θέμα είναι ότι αυτό το πληρώνει η ομάδα και δεν ξέρω ή μάλλον δεν θέλω να σκεφτώ την διαδικασία να πληρώσει η ομάδα(πτώση κατηγοριών) για να σβηστούν τα χρέη αυτών των ανθρώπων. Εάν μπορεί να συμβεί αυτό.

Παναγιώτης

Anonymous

Απαράδεκτος ο Ηλιάδης (και ο κάθε Ηλιάδης) που διεκδικεί με κάθε τρόπο τα δεδουλευμένα του μετά από χρόνια? Μην τρελαθούμε! Δλδ η ομάδα μας, επειδή είναι ο ΑΡΗΣ δεν έχει υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους σε αυτήν? Θα ήθελα, όσοι τον κατακρίνουν, να ήταν στη θέση του και να τους χρωστάγανε μισθούς μηνών… Να δω τι θα λέγανε και τι θα κάνανε τότε?

Δεν το δέχομαι να χρωστάει μια επιχείρηση σε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους εργαζόμενούς της. Ακόμα και αν την λένε ΑΡΗ. Και σίγουρα δε μπορώ να ρίξω άδικο σε έναν εργαζόμενο όταν διεκδικεί τα δεδουλευμένα του.

Αυτό πιστεύω εγώ και ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις, δημόσιες, ιδιωτικές, συλλόγους αθλητικούς και πάει λέγοντας. Και αν κάποιος κάποιος πρέπει να υποστεί της συνέπειες της ασυνέπειάς του… ας είναι!

Ruben2501

Σωστός ο ανώνυμος.Ας σας χρωστούσαν εσάς 1 ευρώ και ας μη το ζητούσατε.Αλλά όταν πρόκειται για την κάθε ομάδα όλοι είμαστε υποκριτές.Αλλά φυσικά το μυαλό σας φτάνει μέχρι να θάψετε τον κάθε αθλητή.Το γεγονός ότι η ΚΑΕ δεν μπόρεσε να κάνει έναν γαμ…νο συμβιβασμό με έναν αρειανό στο κάτω κάτω δεν σας προβληματίζει;Τα έχουμε ξαναπεί από αυτό εδώ το blog.Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παλιός αθλητής κοντά στην ομάδα δεν σας λέει κάτι;Μάλλον ο γιαλός δεν είναι στραβός.Στραβά αρμενίζουμε…