Δεν είναι καιρός για δηλώσεις

Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή του μπασκετικού Άρη, η αξία της είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η επικοινωνιακή πολιτική μιας (χρεωκοπημένης) ανώνυμης εταιρίας δεν είναι κάτι απλό. Απαιτεί βαθιά σκέψη και επίσημη τοποθέτηση όταν το επιτάσσουν οι συνθήκες. Είναι προφανές λοιπόν ότι στον Άρη δεν έχουν δημιουργηθεί. Και δεν θα μπορούσαν μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Γιατί μέχρι τις αρχές του Μάη, το ζητούμενο ήταν η αγωνιστική επιβίωση.

Χρησιμοποίησα τον όρο «χρεωκοπημένη» γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Όπως και να δεις την αλήθεια, είναι μία και μοναδική. Στον Άρη θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες διαδικασίες και στη συνέχεια να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Γουλιέλμος μπροστά στα μικρόφωνα. Εκτός κι αν θελήσει να μεμψιμοιρήσει και να πει αυτά που ξέρει το 99% των φιλάθλων του Άρη περί του ύψους των χρεών.

Η αγωνία του κόσμου είναι δικαιολογημένη, απαιτεί να μάθει το σχέδιό του. Ειλικρινά, μόνο ένας αφελής σε επίπεδο βλακείας θα δημοσιοποιούσε τις σκέψεις του εν μέσω διαπραγματεύσεων. Διότι αυτό γίνεται στον Άρη εδώ και πολλές εβδομάδες. Ανν ρίξει κανείς μια ματιά στη λίστα των πιστωτών της ΚΑΕ θα βρει από παίκτες μέχρι και μεταφραστές κι αυτοί θα πρέπει να πληρωθούν και κυρίως να πειστούν ότι είναι προς όφελός τους να δεχθούν τις προτάσεις της ΚΑΕ. Γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος πληρωμής του μεγαλύτερου μέρους των χρημάτων τους. Είναι άδικο; Ασφαλώς, αλλά για τον Άρη δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

 

 

Ωραίο άρθρο για κουβεντούλα…!

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Και για τα μεταγραφικά λέει

Πάμε στον Βαγγέλη Αγγέλου. Όσοι τον γνωρίζουν, μπορούν να υποθέσουν τον τρόπο λειτουργίας του. Τα πλάνα του (είτε με άρση του ban είτε με διατήρηση της τιμωρίας μεταγραφών) είναι «κλεισμένα» σε αρκετά υψηλό επίπεδο για την εποχή. Περιμένει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές και το «κλειδί» της όλης ιστορίας είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση (BCL) γιατί έτσι θα γίνει πιο ελκυστικός ο σύλλογος για τους ξένους παίκτες. Στον δε αγωνιστικό σχεδιασμό, η παραμονή των Μποχωρίδη-Μπελ είναι ο βασικός άξονας με την ταυτόχρονη απόκτηση είτε του Λάκι Τζόουνς είτε του Λένζελ Σμιθ. Η γραμμή των ψηλών θα εξαρτηθεί από το ban

stepap

” μόνο ένας αφελής σε επίπεδο βλακείας θα δημοσιοποιούσε τις σκέψεις του εν μέσω διαπραγματεύσεων.”
Σαμ, μόλις σε εβρισε ο αρθρογράφος.

Δηλαδή αν βγει και πει ο Γουιλ ότι θα έχουμε μπάτζετ 350χιλ και όλα τα άλλα έσοδα θα πάνε σε διακανονισμους θα χαλάσουν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστοτες;
Για χαζούς μας περνάνε οι δημοσιογράφοι;

Sam Vincent

Χχμμμ .Νομίζω πως δεν έβρισε εμένα αλλά κάποιον που στην θέση του Γουιλ θα δημοσιοποιούσε τις σκέψεις του εν μέσω διαπραγματεύσεων . Απλά ,αγαπητέ Βλαχόπουλε ,κάθε μέρα που περνά ,το κάνει με τις (μη) πράξεις του αλλά και τις διαροές του. Το κάνει ακούσια και άκομψα χωρίς δεν εισπράττει και να πιστώνεται όσα θα μπορούσε ,δημιουργώντας αντιπάθειες ,απορίες , αμφιβολίες κτλ.

stepap

Άστα να πάνε Σαμ. Οι δημοσιογράφοι πάλι παίρνουν γραμμή από τη διοίκηση όπως γινόταν επί Λάσκου. Έχουμε χάσει σχεδόν όλους τους παίκτες και αυτοί γράφουν ότι δεν τους είχε στα πλάνα του ο Κόουτς. Είναι αστείο.

Sam Vincent

Είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος μας που εκτιμώ . Ναι ,φαίνεται πως προσπαθεί να απλώσει μια ασπίδα γύρω από τον Γουίλ .Δεν είναι απαραίτητα κακό το συγκεκριμένο άρθρο .Θα εξαρτηθεί από το τι ακριβώς θα είναι τελικά ο Γουίλ.

Toby B

Ας μην πέσουμε όλοι σαν τα κοράκια να φάμε τον Γουιλ. Στην τελική παίζει το κεφάλι του, την φήμη του κτλ με τις ενέργειες του. Χρειάζονται κάποια άρθρα να βγάζουν λίγο ρεαλισμό και ίσως και μια θετική αύρα. Δεν είναι μόνο μαύρα τα πράγματα, αν μη τι άλλο ο άνθρωπος, χωρίς πολλά λόγια βέβαια και χωρίς πολλά χρήματα, προσπαθεί να συμμαζέψει την ομάδα. Ας περιμένουμε μέχρι τα τέλη Ιουλίου να δούμε κάποια αποτελέσματα. Θέλω οπωσδήποτε να δω μέχρι τότε ανακοινώσεις μεταγραφων/ανανεωσεων, εμπορικές συμφωνίες και συμφωνίες τουλάχιστον με 2 παίκτες για τα χρωστουμενα ώστε να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι. Επίσης ας αναφέρω πως από ότι είπαν στο yellow ο Γουιλ ξοφλησε εντελώς Ίσως με κάποιο κούρεμα τους Σιμτσακ και Σκορδιλη. Εγώ πάντως θα επιθυμούσα επιστροφή του Λόρδου. Πολύ σημαντική η παρουσία του στα αποδυτήρια.

Sam Vincent

Εν τάξη η παρουσία στ αποδυτήρια . Προτιμώ όμως έναν Βουλγαρόπουλο με 2-3 λεπτά παρά τον 40ρη λόρδο .

spire

Μιας που λέμε για σέντερ στην μέτροσπορτ στο εξώφυλλο γράφουν για Καββαδά.

stepap

Χάχαχα. Τι να πω; Καινούριο ανέκδοτο ο Καββαδας

Εν τω μεταξύ ο Μανολοπουλος χάθηκε οπότε ας κοιτάξουμε προς Ντουβιε για να έχουμε και λίγη ομοιογένεια

Toby B

Ίσως παίξει ο Σλαφτσακης ρόλο αναπληρωματικού στο 4. Για βασικός στο 4 δεν έχει ακουστεί κανεις μέχρι στιγμής.

spire

Το αστειο ειναι οτι στην ανακοινωση του το οτι επαιξε στον Αρη δε το εγραψαν. Κανεις δε θελει να το θυμαται μαλλον