Ο ΑΣ ΑΡΗΣ είναι ένας υπεύθυνος φορέας του συλλόγου, και προσπαθεί να προλάβει κάποια πράγματα. Θα πιέσει την κατάσταση για να αρχίσει να λειτουργεί η ΚΑΕ με την διοίκηση που θα προτείνει αυτός ή που θα βάλει ο μεγαλομέτοχος. Αλλά να τη βάλει και να δουλέψει, για να μη φτάσει η ομάδα ξανά εκεί που βρισκόταν πέρυσι. Πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός από τώρα, έτσι δουλεύουν οι ομάδες. Με τη λήξη της σεζόν, ξεκινάει αυτόματα ο σχεδιασμός της επόμενης, δεν πας διακοπές. Έτσι λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες. Δεν γίνεται να είναι παρατημένη και να τρέχει ο ΑΣ ένα τμήμα που βρίσκεται σε μια ανεξέλεγκτη και αβέβαιη κατάσταση.

Για το Παλέ: “Δεν έχουμε εξελίξεις λόγω της κατάστασης. Είναι θετικοί όλοι οι φορείς για την παραχώρηση του γηπέδου στον ΑΣ. ΑΡΗ. Ήμαστε έτοιμοι με ένα πλάνο (business plan για τα 49 χρόνια), θα το καταθέσουμε το επόμενο διάστημα μόλις ανοίξουν τα αρμόδια γραφεία. Θα είχε προχωρήσει το θέμα αλλά λόγω της κατάστασης έμεινε πίσω. Δεν το αφήνουμε στη τύχη του. Το γήπεδο θα το πάρει ο ΑΣ και θα το αξιοποιήσει για τα τμήματά του και για το μπάσκετ

Πηγή: “Δεν είναι δυνατόν ο ΑΡΗΣ να ξαναπεράσει την περσινή περιπέτεια” | AllAboutARIS.com

Χθες , έκανε δηλώσεις και στο basketplus κι εκεί είπε περισσότερα:

Τα δικά μου highlights:

«ΑΦΜ δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε. Εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ στη δουλειά και τη δύναμη του κόσμου. Μερικές φορές δεν αφήνουν στο λαό να καταλάβει τη δύναμη που έχει στα χέρια του. Οι ομάδες δημιουργούν πολιτική πίεση και δε βολεύει να υπάρχει λαϊκή βάση στις ομάδες».

«Ό,τι γράφτηκε ήταν η αλήθεια. Όταν βγήκε το δημοσίευμα, επικοινώνησα με τον κ. Μπούμπουρα. Μου είπε ότι «αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι, δεν έχω στο μυαλό μου το μπάσκετ όσο την εταιρία μου». Του ζήτησα να κάνουμε μία συνάντηση μήπως ήθελε να ενημερωθεί, μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και έτσι έκλεισε το θέμα».

«Ομόφωνη άποψη της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Σάββας. Αν η διοίκηση παραμείνει, θα μείνει και ο προπονητής. Αν ο κ. Γουλιέλμος θελήσει να συνεχίσει ο ίδιος, μπορεί να επιλέξει άλλον προπονητή».

Βέβαια, σε χώρες σαν την Ελλάδα και την Τουρκία μπορεί κάποιος να έρθει για να κάνει δουλειές με το κράτος ή για συμφέροντα πολιτικά. Και πάλι όμως προτιμούν το ποδόσφαιρο παρά το μπάσκετ. Το ποδόσφαιρο είναι μία βαριά βιομηχανία πολιτικής πίεσης. Αυτή δημιουργεί πολιτικό χρήμα. Το μπάσκετ δεν ασκεί αυτήν την πίεση. Εγώ δεν ξέρω κανέναν στον Άρη που να έχει πάρει πίσω τα χρήματα που έβαλε, ως επένδυση. Και στις άλλες ομάδες το ίδιο.

Και το ηχητικό για όποιον ενδιαφέρεται 

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

“Δεν είναι δυνατόν ο Άρης να ξαναπεράσει την περσινή περιπέτεια “. Μπορεί και μάλιστα μπορεί και χειρότερα.

experience

Γιατί αυτά που λέει δεν τα εφαρμόσανε πέρσι και πρόπερσι για να μην κινδυνέψουμε; Η τώρα τα κατάλαβε αυτά;

vaggelaris

Τώρα συγγνώμη αλλά ο Γουλιέλμος γιατί δε τις δίνει τις μετοχές να τελειώνουμε? Τι κρυφτό παίζει πάλι και αυτός? Ναζακια η θέλει λεφτά? Η θέλει κανέναν ανδριάντα ότι μας έσωσε κ αυτός? Είναι ευκαιρία να τελειώσει τώρα το διοικητικό ώστε να πάρει όσο μπορεί(?) μπρος ο σχεδιασμος

vaggelaris

Ναι οκ αλλά εκ του αποτελέσματος ο Γουλιέλμος για μένα κρίνεται πλήρως αποτυχημένος στο διάστημα που ήταν στον Άρη κ το μόνο που έκανε ήταν να χειραγωγει τους φιλάθλους σαν γνήσιος δικηγόρος. Το ότι ξεμπλεξαμε(?) από τον Λάσκαρη δεν έφερε τίποτα ουσιαστικό. Γεμάτο αερολογίες ήταν κ ο Γουλιέλμος κ πολύ τραγική διοικητική διαχειριση σε όλα τα επίπεδα. Δε πιστεύω ότι ο αρβανίτης κ οι άλλοι είναι οι τελοιοι σωτήρες αλλά τέτοιο χαλι με αυτούς δεν είχαμε ποτε…

vaggelaris

Να διαπραγματευτουν δε λέω αλλά πάλι ο Άρης θα την πληρώσει. Κ επαναλαμβάνω ότι ο Γουλιέλμος με βάση την εικόνα που έδειξε για τους Αρειανους μπήκε στην ίδια λίστα με Λάσκαρη κ δαμιανιδη. Του λαμογιου. Πολλά λόγια μηδέν αποτέλεσμα. Μπουχτίσαμε νομίζω…

kaptsik

Είναι τέτοια η κατάσταση του Άρη που ο οποιοσδήποτε αναλάβει και δεν έχει λεφτά φαίνεται ως λαμόγιο. Εμένα η εντύπωσή μου, παρά τα κωμικοτραγικά της εποχή Γουλιέλμου, είναι ότι δεν ήταν λαμόγιο. Πιο πολύ για ρομαντικός μου κάνει και άπειρος με τα θέματα του μπάσκετ.
Επί τοις ουσίας πάντως, θα μας βγάλει την πίστη μέχρι να παραδώσει και θα σπαταληθεί πολύτιμος χρόνος.
Ένα πράγμα είχαμε στη διάθεσή μας για την επόμενη χρονιά (το χρόνο) και θα χαθεί κι αυτό…

vaggelaris

Κρατάω μια πισινή γιατί ακόμη δε ξέρουμε πως έγινε η μεταβίβαση των μετοχών από Λάσκαρη. Εγώ βλέπω το αποτέλεσμα που είναι χειρότερο από πριν. Αυτό μένει. Όλες οι κινήσεις που έκανε ήταν τελείως Χ. Λες κ πέρναγε την ώρα του. Μη δεχόμενος κ βοήθεια από κανέναν. Στα δικά μου μάτια μπαίνει στο πάνθεον των ανθρώπων που δε θέλω να βλέπω. Και αν ήταν μόνο ρομαντικός η άσχετος θα έβγαινε να μιλούσε κ στον κόσμο κ να πει παίρνω την ευθύνη. Εδώ τον ψάχνουμε ένα χρόνο σχεδόν. Είναι αφαντος. Εκανε τον “ρομαντισμό” του όπως τον ονομάζεις κ τώρα μας κάνει κ παιχνιδάκια.

Pippo

Οκ, ο Λάσκαρης είχε τους σκοπούς του, ο Δαμιανίδης ξέρουμε τι κέρδισε, ο Γουιλιέλμος τι κέρδος είχε από αυτό;

kaptsik

Κατάλαβα τι εννοείς με τη λέξη “ρομαντισμό” και γέλασα πολύ γιατί πρώτη φορά γράφτηκε αυτή η λέξη αντί της χιλιοαγαπημενης λέξης των Ελλήνων.
Αν θέλει να μειώσει τη χασουρα του τότε τακτικά δεν τον συμφέρει να ζητήσει συγνώμη. Θα είχε την αξία του να βγει να κάνει αυτοκριτική ωστόσο. Εγώ συμφωνώ για τα λάθη που λες. Απλά δε θέλω ο επόμενος που θα δοκιμάσει να κάτσει κάτω από τη μπάρα να φοβάται ότι θα τον φωνάζουμε και λαμόγιο.
Ας μην ξεχνάμε τι θα συνέβαινε αν δεν ανακατευόταν. Κι εμένα με εκνευρίζει η κατάσταση, αλλά έδωσε φιλί ζωής στην ομάδα (ως ρομαντικός) 🙂

kaptsik

Σωστό. Το θέμα είναι: έχει δόλο ή όχι; Εμένα δε μου φαίνεται να έχει.

Sam Vincent

Αν έβαλε χρήματα και δεν δημιούργησε νέα χρέη, είναι εντελώς λάθος να τον βάζουμε στην ίδια πρόταση με Νίκο και Δαμιανιδη.

vaggelaris

Δηλ συγγνώμη τι καλό άφησε πίσω του ο Γουλιέλμος? Γιατί δεν έχουμε μια επίσημη ενημέρωση κ έναν οικονομικό απολογισμό. Εγώ κρατάω ότι έχουμε πάλι μπάν ότι έχουμε αρκετά εκ χρέη κ ότι 2 χρονιές που ήταν αφεντικό γλυτώσαμε στο τσακ την Α2. Τι θετικό να κρατήσω? Κ διαχειριστηκε την ομάδα με τέτοια ασχετοσύνη όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια. Τι να κρατήσω απ αυτόν? Τον ρομαντισμό του? Άλλωστε όλοι το λένε. Ότι με βάση ακόμη κ τα χρήματα που υπήρχαν θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερη ομάδα. Κ όχι λυπάμαι δεν τον θεωρώ σωτήρα. Απλά νομίζω ότι για κάποιους λόγους που δε ξέρω βρέθηκε να είναι όλως τυχαίως ο μεσάζοντας με Λάσκαρη. Άλλωστε ποιος τον ήξερε πριν?

Dom

Μπορείς να κρατήσεις το ότι έβαλε λεφτά όταν κανείς άλλος δεν έβαζε. Το ότι τα χρέη κατά δήλωση του Αρβανίτη είναι 3,5 εκ. όσα δηλαδή ήταν και πριν μπει ο Γουίλ. Άρα δε δημιούργησε καινούργια. Για να τα λέμε όλα βέβαια, σ’ αυτό βοήθησαν και τα τωρινά μέλη της διοίκησης. Επίσης τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση μποχωριδη το καλοκαίρι, όταν δεν ανέχτηκε κανέναν εκβιασμό ούτε από τον παίκτη, ούτε από τον Δ.Γ. Φυσικά και έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, έχουν ειπωθεί από πολλούς εδώ μέσα. Και από τη στιγμή που δε μπορεί να στηρίξει άλλο οικονομικά, καλό είναι να δώσει τις μετοχές όσο πιο σύντομα γίνεται. Λαμόγιο όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Sam Vincent

Δεν έχεις απαραίτητα κάπου λάθος σε όσα γράφεις αλλά ξαναλέω πως έβαλε κάποια λεφτά, δεν δημιούργησε νέα χρέη, και μέχρι στιγμής δεν στέκεται εμπόδιο σε κάτι. Δεν έχω σκοπό να κάνω την αγιογραφία του Γουιλ αλλά ο λαός μας δεν πρέπει να είναι άδικος και αχάριστος γιατί αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον ερχομό ενός νέου επενδυτή. Τέλος θα ρωτήσω στην παρέα :Αν έρθει σήμερα ένας καινούριος Γουιλ να αναλάβει την ομάδα, είμαστε σίγουροι πως δεν τον θέλουμε;

vaggelaris

Εμένα προσωπικά ο γενικότερος τρόπος που κινήθηκε ως πρόεδρος-ιδιοκτήτης δε με εκφράζει. Αερολογος ξερόλας κ σίγουρα όχι σωτήρας γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί που αναλαβανε μετά που μπήκε μια σειρά θα κλαιγαμε τώρα. Μην έχουμε αυταπάτες. Ειδικά από το τέλος της περσινής σεζόν κ μετά ήταν απλά τραγικός κ γελοίος. Δε θα του δώσω κ βραβείο για το θέμα μποχωριδη τη στιγμή που σε αλλα 10 θέματα τα έκανε μαντάρα. Τέλος πάντων μετράει η συνολική εικόνα μιας διοίκησης κ αυτό που αφήνει. Όσο για έναν μελλοντικό επενδυτή εννοείται ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κ βέβαια κ αυτός να είναι έτοιμος για κριτική. Στον Άρη έρχεται όχι στον ηφαιστο η τον Τρικούπη. Εκτός αυτού μια πραγματικα σημαντική επιχειρηματική προσωπικότητα δε θα κολωσει στη δικιά μου κριτική-γκρίνια..

Sam Vincent

Ούτε εμένα εξέφρασε ποτέ Βαγγέλη ,κυρίως σε θέματα αισθητικής . Οχι όμως Λάσκαρης και Δαμιανίδης .Τέλος η κριτική και η γκρίνια του καθενώς μας ,όταν την κάνεις μια σούμα , μπορεί να σταθεί εμπόδιο .