“Δεν γίνεται για όλα τα δεινά στον Αρη να φταίει ο Δαμιανίδης”
(ρητορική είναι η πρόταση αυτή;)
σσ: Τελευταία φορά που ασχολούμαι με δηλώσεις του πρώην…Ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. «Γνωριζόμαστε από το 2001. Πιστεύω ότι έχουμε καλές σχέσεις, η διαφορά πλέον που προκύπτει είναι στην εικόνα της ομάδας. Ισως ακόμη είναι νωρίς να την αποκτήσει. Οι διαφωνίες που έχουμε αφορούν την ομάδα. Ισως ήταν πρόωρες οι δηλώσεις γιατί πάνω σε κάποια πράγματα που τα έχουμε συζητήσει, δεν είναι καλά ενημερωμένος. Δεν λέω ότι το έκανε από πρόθεση. Είναι θέληση όλων να γίνει ο έλεγχος τον οποίον θέλω κι εγώ για να δούμε επιτέλους πόσα χρέωσα την ομάδα. Ενώ δεν υπάρχει έλεγχος, υπήρχε μια επισκόπηση ειπώθηκε ότι τα χρέη είναι 5,5 εκ. ευρώ. Ηταν αδικία εις βάρος μου να αναφερθεί αυτό το ποσό, δίχως να υπάρχει έλεγχος. Να καταλογίζεται δηλαδή ένα χρέος . Το λογιστικό χρέος δεν έχει σχέση με το πραγματικό. Σήμερα, δεν υπάρχει ομάδα μπάσκετ που να μπορεί να ορθοποδήσει με 5,5 εκατομμύρια χρέη. Το έχω πει, δεν είναι 5,5 εκ τα χρέη. Αυτό μπορεί να είναι το λογιστικό, όχι το πραγματικό. Να περιμένουμε τον έλεγχο λοιπόν»


Ήταν αδικία για τον Άρη να σε είχε πρόεδρο για τόσα χρόνια,χωρίς να υπάρχει έλεγχος… 

Το μπάι άουτ του συμβολαίου του ήταν 500.000 ευρώ, βλέποντας όμως την πορεία του Μάσεϊ, συμφωνήσαμε με τους μάνατζερ του παίκτη και αφήσαμε – δίνοντας ένα ποσοστό στον μάνατζερ – να φροντίσει να τον πουλήσει με μεγαλύτερο ποσό. Ο Αρης χρωστούσε μάλιστα στον παίκτη και τρεις δόσεις συμβολαίων. Η ομάδα πήρε 1εκ ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο,τι συμφωνία κάναμε, αυτή τη συμφωνία τηρήσαμε», είπε και ρωτήθηκε για τη προμήθεια του ατζέντη, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα παραστατικά (όπως είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης) για το σύνολο της προμήθειας του ατζέντη. «Αυτή ήταν η συμφωνία, αυτή τηρήθηκε. Να πάρουν οι μάνατζερ 300.000 ευρώ. Ο Αρης κέρδισε και σε αυτή τη περίπτωση όπως και στις υποθέσεις των Ουίλκινσον, Παπανικολάου. Εγώ δεν θα απαντούσα σε αυτό, όποιος δημοσιογράφος κι αν τα ρωτούσε».

Αλλά χωρίς παραστατικά,μάλλον κέρδισαν κι άλλοι…

 

«Δεν ζήτησα τα χρήματά μου»

«Το λογιστήριο της ΚΑΕ είναι εκεί. Εγώ ουδέποτε ζήτησα τα χρήματα από την επαγγελματική ενασχόλησή μου με τον Αρη. Είναι ένα θέμα που θα το συζητήσουμε με τη μετέπειτα διοίκηση. Είχε συζητηθεί το θέμα των οφειλών, αλλά γράφτηκε ότι ο Δαμιανίδης είναι τροχοπέδη, πράγμα που δεν ισχύσει. Το ζητούμενο δεν ήταν, ούτε είναι τα χρήματα που οφείλονται στον Δαμιανίδη. Ημουν έμμισθος από την ημέρα που μπήκε η Γένεσις στην ομάδα. Τότε μου είχαν κάνει συγκεκριμένη πρόταση και την αποδέχθηκα.  Για μένα εκκρεμούν ένα σωρό δικαστικές υποθέσεις. Από την υπόθεση του Σχορτσανίτη μέχρι του Χατζηβρέττα και του Ηλιάδη. Για το θέμα του Χατζηβρέττα, υπάρχει η θέληση για να βρουν τη χρυσή τομή. Σε ότι αφορά την υπόθεση του Σχορτσανίτη, είναι σε ένα δικαστικό στάδιο. Σε αυτή την  υπόθεση κανείς δεν μπορεί να πει πώς έχει το κλίμα. Ο Αρης είχε επενδύσει στον Σχορτσανίτη, ο παίκτης είχε μια παρουσία στον Αρη και αποφασίσαμε ως συμβούλιο να λυθεί το συμβόλαιό του». Ρωτήθηκε για το αν η «Γένεσις» άφησε υποχρεώσεις στη ΚΑΕ, μετά τη φυγή της. «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τις χρήσεις της Γένεσις. Η Γένεσις έβαλε χρήματα και πλήρωσε – όταν έφυγε – για να αποπληρωθεί το 90% των χρεών. Από τη πρώτη μέρα, η Γένεσις έψαχνε άτομα για να συμμετάσχουν και βρήκε μόνο τον κ. Τζεβελέκη. Το πρόβλημα για τον Αρη δεν προέκυψε όταν έφυγε η Γένεσις αλλά το 2009.

 Ο Πρόεδρος υπογράφει,ο πρόεδρος πληρώνει(έμμισθος ή άμισθος)…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
olakitrina.gr

Στον λίμπερο δε μιλάει?

Night Audit

μίλησε νομίζω…όχι ότι άκουγα…

olakitrina.gr

Ωραια θεληση υπαρχει με Χτζηβρεττα γι αυτο διαβαζω τωρα φτανουν στα ακρα

olakitrina.gr

Μπες λιγο στο ε-μαιλ σου