Ο Άρης δεν κίνησε την τελευταία στιγμή τις διαδικασίες έκδοσης δελτίου στον Ζερμέν Τέιλορ και θα περιμένει μερικά 24ωρα μέχρι να αποσαφηνιστεί για το αν θα μπορεί να είναι διαθέσιμος ή όχι.

Οι κίτρινοι δεν έχουν άλλη αλλαγή να κάνουν και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν την διαδικασία έκδοσης δελτίου του Τέιλορ, του οποίου η κατάσταση είναι ερωτηματικό.

Λογικά μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρχουν νεότερα για τον Αμερικανό. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος παίκτης στην θέση του ή ακόμα και να μείνει η ομάδα ως έχει χωρίς την προσθήκη του Τέιλορ…

Πηγή: Δεν βγήκε δελτίο στον Τέιλορ, ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα – PRESSARIS

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Λυσσαξαμε να προλάβουμε να τον κάνουμε πουλεν ρε.
Πέρα από την πλάκα τον λόγο τον ξέρουμε; Ακούγεται κάτι;

Toby B

Χεχε, όντως διαφορά κουλτούρας, όλα για το θέαμα..

ChrisSiak

Α εντάξει μόνο αυτό δεν είχε γίνει φέτος.
Τσεκ λοιπόν.

kaptsik

Υπό κανονικές συνθήκες θα χρειαζόμασταν 3 χρόνια τουλάχιστον για να μας συμβούν όσα συνέβησαν φέτος

comment image
Το είχε η τηλεόραση και μας θυμήθηκα…

Πες μου ,κάτι κάπτεν .Πιστεύεις (πιστεύει κανείς) πως με Δράκο θα συνέβαιναν ποτέ αυτά ? Να το θέσω διαφορετικά : Ο Δράκος δεν θα αναλάβει ποτέ ομάδα με τα σημάδια της αποσύνθεσης (αλαλούμ) που εμφανίζει η δική μας ομάδα.

Sam Vincent

By the way , τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τον αδερφό του Μαικ Τζειμς στην θέση του Μπιρούτα που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα … Τα Τρίκαλα . Είναι άπλες εκεί και δεν εξοικονομούν χρήματα για το επόμενο μπάτζετ. Και τι δεν θα έδινα να είχα το μηνιάτικο του αδερφού σε σύγκριση με του JJ…

Sam Vincent

Ο JJ ?Δύσκολα .

kaptsik

Εν τω μεταξύ βγήκε είδηση ότι η ΑΕΚ έκλεισε Μπάρλοου…

Jose

Ενταξει εμεις θα παμε για το Μιλοσεβιτς και το Λαρετζακη του χρονου!

stp

Υπόδειγμα λειτουργίας η ΑΕΚ όπως είπε και ο Ζντοβτς…

Regal

Ανέκδοτο νούμερο 128 για φέτος : Ήρθε παίχτης ενώ περιμέναμε πόσο καιρό μέχρι να βρεθεί ο “κατάλληλος” έκανε προπόνηση βγήκε μάπα το καρπούζι για αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια και βλέπεις σήμερα σε τίτλο ειδήσεων δικού μας μέσου : Ο Άρης ψάχνει για τον “Αντι – Taylor” .

Εκεί στη διοίκηση δε σοβαρεύεστε λιγάκι λέω εγώ θα μας γελάνε και οι πέτρες , εγώ παιδιά με συγχωρείτε κιόλας αλλά τα φετινά μας καμώματα – κακούς χειρισμούς δεν τα αποδίδω όλα στην κακοτυχία .