Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις να λυθεί και το συμβόλαιο του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται. Ο Αθηναίου έχει απορρίψει δύο προτάσεις στα τέλη του 2017 από ομάδες του εξωτερικού για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Θέλει να κάνει μια ολόκληρη χρονιά σε μια ομάδα και μετά να κοιτάξει το μέλλον του.

Το 80% του συμβολαίου του Αθηναίου είναι καλυμμένο από τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Θέμα να μην είναι πληρωμένος ο παίκτης δεν υπάρχει, όμως, αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να “θυσιαστεί” – επί της ουσίας – ο Αθηναίου και να λυθεί το συμβόλαιό του ώστε τα χρήματα των τηλεοπτικών να πάνε σε άλλους παίκτες.

Είναι προς το παρόν σκέψη και τίποτα περισσότερο, διότι για να προχωρήσει ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα θέλει τον Αθηναίου και θα θέλει και ο παίκτης να πάει.

Source: Δεν αποκλείεται κι άλλη αποχώρηση παίκτη από το ρόστερ! – PRESSARIS

Ε , παιδιά , να κάνουμε και τις νίκες που πρέπει πρώτα , γιατί στο τέλος θα αρχίσουμε να μετράμε πάλι…κι αυτό το μπάτζετ πόσο πρέπει να πέσει , κάτω κι από τα Τρίκαλα;

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
keoma

οργασμός πληροφοριών αυτό το διήμερο.. το μόνο που έμεινε είναι να κάνει προσφυγή κι ο Μούρτος και να πάει στην αεκ.. προλαβαίνει μέχρι το απόγευμα..

rio2016

Μπορεί να “βάζει χρήματα από την τσέπη του” και να είναι καλό παιδί αλλά απο την ομάδα (όση απέμεινε) ένας ελληνας θα επρεπε να αποχωρησει ακομα. Βεβαια τετοια ωρα τετοια λογια.