Ρωτήθηκε για όσα γράφτηκαν σήμερα περί διαζυγίου και είπε: “Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Σε εμένα δεν έχει φτάσει κάτι”.

Πηγή: https://www.pressaris.gr/μπάσκετ/πρίφτης-σε-εμένα…έχει-φτάσει-κάτι/

Τελευταίος το μαθαίνει ο κερατάς

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Συνεχιζει παντως να δειχνει εκτος τοπου και χρονου!

Mario Boni

Εκείνο που διαφαίνεται όλο και πιο έντονα, είναι πως ο Πρίφτης δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα. Δε νομίζω πως θα αντικατασταθεί πριν λήξει η σεζόν. Δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο άλλωστε. Χώρια που ο Λάσκαρης είναι αλλού προσηλωμένος το τελευταίο διάστημα (ίσως, λέω ίσως, να βολεύεται κιόλας από την συνέχιση της παραμονής του Πρίφτη στον πάγκο μέχρι τέλους).

Αν ήμουν “Πρίφτης”, θα σηκωνόμουν να φύγω από μόνος μου με το που θα τέλειωνε η χρονιά. Χωρίς να δημοσιοποιήσω το οποιοδήποτε (δίκαιο) παράπονο. Φερόμενος σαν αληθινός επαγγελματίας. Ακόμα και στην περίπτωση που θα μου ζήταγαν να συνεχίσω (με τι μούτρα άραγε θα μου ζήταγαν κάτι τέτοιο;;;). Είναι θέμα εγωισμού πρώτα-πρώτα μετά από τόση λάσπη.

Όσα λάθη κι αν έκανε φέτος ο Πρίφτης (αλήθεια, για πόσα από αυτά είναι απόλυτα σίγουρος κανείς; ), αυτά δεν μειώνουν σε καμία περίπτωση την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα 3 χρόνια ούτε φυσικά ότι είναι αξιόλογος τεχνικός.

Τώρα, για τον διάδοχό του, νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλά “σκοτεινά” σημεία που πρέπει να φωτιστούν. Και φοβάμαι πως αυτό θέλει χρόνο για να γίνει.