Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε επαφές προκειμένου να εντάξει στο πρόγραμμα του δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις, πιο δυνατές από τα πρώτα φιλικά της σεζόν που έχουν σχεδόν προπονητικό χαρακτήρα, καθώς ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να ανεβάσει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του ενόψει των επίσημων και συνεχόμενων αγώνων της νέας σεζόν.

 

Πηγή: Δεν έχει κλείσει το παζλ των φιλικών – AllAboutARIS.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Αρκετά φιλικά αλλά κανένα ουσιαστικά δυνατό (εκτός από εκείνο με την ΑΕΚ). Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μονταριστεί εύκολα μία ομάδα χωρίς τρεις βασικούς παίκτες. Πιθανότατα οι δύο του παγκοσμίου να μπουν στις προπονήσεις κάπου στα μέσα του μήνα. Οπότε από εκεί και πέρα θα μπορέσει ο coach να δουλέψει όπως πρέπει τακτική κτλ. Για τον ξένο που λείπει..θα δούμε αν και πότε.

Ελπίζω να μπορέσει να κλείσει και κανένα δυνατό φιλικό (είτε με Περιστέρι/Προμηθέα ή έστω Παοκ) είτε με κάποια ομάδα από γειτονική χώρα αλλά υψηλότερου επιπέδου.

Jim Patras

Εμένα όσο δεν με προβληματίζει η συμφωνία με τον 7ο ξένο, τόσο με προβληματίζει το πρόγραμμα των φιλικών.Κανονικα η ομάδα πρέπει να λάβει μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό.Δεν γίνεται να παίζεις εντός έδρας με την ανυπόληπτη CSKA S.και τον κακό δαίμονα και μετά να αντιμετωπίζεις την κάτοχο & τη φιναλίστ του EuroCup συν το ταξίδι στη LTU.. Μηδενική προσομοίωση στα νέα δεδομένα, ελπίζω να γίνουν προσθήκες φιλικών αγώνων με αξιόλογους αντιπάλους ειδάλλως θα πέσουμε απότομα στα βαθιά.

Toby B

Πρέπει σίγουρα να προστεθούν 2 τουλάχιστον δυνατά φιλικά. Ομάδα ποιότητας Περιστερίου και πάνω. Θέλω να πιστεύω πως τα πρώτα 3-4 παιχνίδια είναι κυρίως για ξεμούδιασμα και η δουλειά θα φανεί μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Ρόδο. Δεν βρίσκω κάποια ουσία να παρουσιάζεται σαν πρόβα τζενεράλε το φιλικό με τους Βούλγαρους στις 10 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα θα έχει ελλείψεις, θα είναι ανέτοιμη και ο αντίπαλος δεν ειιναι και ότι καλύτερο.