Δεν έρχεται ο Γιαννάκης. Επίσημη Ανακοίνωση

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ ότι, οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

7 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments

Μακαρι να παμε για Πριφτη ολοταχως…Γιατι δεν τον κλεινουμε αμεσως;Παλι θα τον χασουμε,.νομιζω οτι χαιρει εκτιμησης καθολικης απο τον κοσμοσ του ΑΡΗ μας

Λογικό και αναμενόμενο. Μακάρι στο μέλλον να ευδοκιμισει αυτή η συνεργασία γιατί πραγματικά μπορεί να απογειώσει τον ΑΡΗ. ΑΛΛΆ! Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτα είναι η ομάδα και γι αυτό ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να κινηθούμε για προπονητή με ορίζοντα τριετίας . Όχι κάποιος που στην πρώτη συμφέρουσα προσφορά θα “ήθελε να φύγει”. Ο Ζουρος κάτι τέτοιο μου κάνει. Προτιμώ έτσι και αλλιώς Πριφτη.

Ναι κι εμένα ο Ζούρος σε Αγγέλου μου φέρνει…

Μεγάλος φραγκοφονιάς. 2 φορές μας έριξε χυλόπιτα. Μακριά κι αγαπημένοι. Πήγε στην Κίνα…πάτωσε…Πήγε στη Λιμόζ…πάτωσε…

καλα μην τον βγαλουμε αχρηστο επειδη δεν ηρθε!!!

εγω δεν τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον ζουρο.. ειμαι αναμεσα σε πριφτη και σφαιροπουλο.. αλλα αν η επιλογη της διοικησης ειναι ο ζουρος μακαρι να τα παει καλα….

Φραγκοκίλερ ολκής, σουζάκιας στην κυρα Ευγενία, αποτυχημένη παρουσία σε πάγκους ομάδων, επιτυχημένος μεν στην Εθνική, αλλά θα έδινε όραμα και κίνητρο η παρουσία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο! Βουρ για τον Πρίφτη με βοηθό καμπερίδη η αν γίνεται με Νικολαίδη