Το αν ο Μποχωρίδης υπάκουσε στον μάνατζέρ του ή άγεται και φέρεται από τις εντολές του εκπροσώπου του, είναι θέμα δικό του και λογαριασμός δεν πέφτει σε κανέναν, αλλά υπάρχουν και κάποιες απορίες.

Ο Νίκος Λώτσος εκτός από τον Μποχωρίδη εκπροσωπεί δεκάδες παίκτες και προπονητές. Μεταξύ αυτών θα επιλεγούν δύο συγκεκριμένοι για να δοθεί στον κόσμο η δυνατότητα να συγκρίνει και να κρίνει την στάση του έναντι του Άρη.

Ο Βασίλης Καββαδάς που πρόσφατα υπέγραψε στον Ηρακλή, πέρασε μια διετία στην ΑΕΚ. Υπάρχει ή όχι οφειλή άνω των 150.000 ευρώ στον παίκτη; Αν υπάρχει ένα τέτοιο ποσό ως οφειλή είναι περισσότερο ανακόλουθος ο Γουλιέλμος (με τα χιλιάδες λάθη του και τις κακές επιλογές στο διοικείν της ΚΑΕ και την διαχείριση σημαντικών θεμάτων) και ο Άρης ή ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ;

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που επίσης εκπροσωπείται από τον Λώτσο, έχει λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ ολόκληρο το συμβόλαιο της περσινής σεζόν, κοντά στα 80.000 ευρώ, ίσως και περισσότερα. Για την περσινή χρονιά δεν έχει πάρει ευρώ! Βγήκε ο κύριος Λώτσος να εκφραστεί για την ανακολουθία του ΠΑΟΚ; Τον άκουσε κανείς;

Ο κύριος Λώτσος προέτρεψε πέρσι τον Μποχωρίδη να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Φέρεται να του έλεγε πέρσι ότι θα χάσει τα λεφτά του στον Άρη και θα ήταν προτιμότερο να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ο Μποχωρίδης τον άκουσε αρχικά, πήρε πίσω την πρώτη απόφασή του, έμεινε στον Άρη και πληρώθηκε το συμβόλαιό του στο 80-90% και έχει στα χέρια του συναλλαγματική που καλύπτει και την οφειλή από το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Μάνο Λάσκαρη (για το μισό της σεζόν 2017-18) και το (μικρό) υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Αν πήγαινε στον ΠΑΟΚ μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει τι θα έπαιρνε…

Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως το μεγαλύτερο συμβόλαιό του, αυτό με τον Παναθηναϊκό όταν πήρε μεταγραφή από τον Άρη, το έκανε ο Μποχωρίδης με εκπρόσωπο τον Γιώργο Σφαιρόπουλο, διότι ο Νίκος Λώτσος τότε είχε… απαγορευτικό από τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πηγή: Δίνει εντολή ο μάνατζερ στον

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Καλά τα γράφει!

ChrisSiak

Γιατί τέτοια εμμονή ο Λωτσος; Ξέρουμε;

ChrisSiak

Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά σύμφωνα με το άρθρο είναι σα να απλώνει τη φαρέτρα του μόνο για τον Μποχω. Κ μιλάμε για μια εταιρία που έχει πολλούς Έλληνες και ξένους παιχτες. Αλλά είναι σα να έχει κόλλημα μόνο με Άρη-Μποχωρίδη. Αυτό δεν καταλαβαίνω.

Έχω επίσης την εντύπωση-χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος-πως είναι πρώην δημοσιογράφος; Για αυτό λέω μήπως έχει κάποια εμμονή από το παρελθόν

ChrisSiak

Θενξ Ναιτ

kaptsik

Συνοψίζοντας το άρθρο. Έχουμε ένα μάνατζερ που δίνει εντολές στους πελάτες του και δεν ντρέπεται να το υποστηρίζει δημόσια (αλαζονεία του μάνατζερ). Ο ίδιος συμβούλευε πέρσυ τον Μποχωριδη να πάει κόντρα στο ένστικτο του για το συμφέρον. Δηλαδή στον ΠΑΟΚ αντί του Άρη. Έλα όμως που αποδείχθηκε στην πράξη ότι ο Άρης ήταν αυτός που πλήρωνε κι όχι ο ΠΑΟΚ (αποτυχία του μάνατζερ).
Τελικά μιλώντας για το συμφέρον του παίκτη… Θα πρέπει και οι παίκτες να αποφασίσουν αν αξίζουν κάτι καλύτερο η απλώς είναι… για το Λωτσο.

Sam Vincent

Αν πρέπει να ντραπεί κάποιος φίλε μου ,αυτός είναι ο Λευτεράκης γιατί ο μάνατζερ του ,με δηλώσεις του …εντέλει τον εντολέα του . Λυπάμαι Λευτεράκη αλλά εδώ λες φωναχτά στον Λωτσο να βγάλει τον σκασμό , και αν δεν τον βγάζει τον στέλνεις να εκπροσωπεί άλλους ,όχι εσένα .Μπορεί να νιώθεις θιγμένος και να έχεις και δίκιο αλλά ν αφήνεις τους εκπροσώπους να καταφέρονται επιλεκτικά κατά ομάδων που σε μεγάλωσαν ,αγάπησες και αγαπήθηκες πάει πολύ .