Δίκτυο εθελοντών στον Άρη.

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ίδρυση δικτύου εθελοντών.Στο δίκτυο εθελοντών μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους φίλαθλοι του ΑΡΗ, άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών.Το δίκτυο περιλαμβάνει δύο πυλώνες:

– «Εθελοντές αγώνων»

– «Εθελοντές γενικότερα»

Οι εθελοντές «αγώνων» θα βοηθούν τις προκαθορισμένες ημέρες των αγώνων σε εργασίες που θα αφορούν την εύρυθμη λειτουργία στο “NICK GALIS HALL”.

Οι «εθελοντές γενικότερα» θα βοηθούν την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, είτε ανάλογα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα (οδηγοί ταξί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, δικηγόροι, ιατροί κ.ά.), είτε σε διάφορες άλλες εργασίες που θα χρειαστεί η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο τηλέφωνο 2310 265 600 και να ζητούν πληροφορίες ή να δηλώσουν συμμετοχή.

Αυτή η συμμετοχή των φιλάθλων του ΑΡΗ στο δίκτυο, θα ενδυναμώσει την Κ.Α.Ε., θα τη βοηθήσει να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει και ουσιαστικά θα προωθήσει την ενεργότερη συμμετοχή των φιλάθλων στην προσπάθεια της διοίκησης των προπονητών και των αθλητών της ομάδας μας».

Όποιος μπορεί ας ανταποκριθεί.