ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη:

«Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είχα την τιμή και τη χαρά να εργαστώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Σήμερα, παρά τις αρχικές μου δεσμεύσεις απέναντι στον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Αρβανίτη, σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι, δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την συνεργασία μου με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και καθιστούν αναγκαία την παραμονή μου στην Αθήνα.

Θέλω, προσωπικά, να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, το stuff του αγωνιστικού τμήματος, τους παίκτες, αλλά και όλο το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε. για τη συνεργασία που είχαμε τον προηγούμενο χρόνο, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και τη Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που ανθρώπινα κατανόησε τους λόγους που προανέφερα και με αναγκάζουν να μη συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια εξυγίανσης που ξεκίνησε στον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα θα πετύχει, γιατί αυτή η Διοίκηση δείχνει πραγματικά ότι και θέλει και μπορεί να τα καταφέρει.

Εύχομαι στον ΑΡΗ και τον κόσμο του καλή συνέχεια και γρήγορη επιστροφή της ομάδας εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται. Ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Σωτήρης Μανωλόπουλος  

Παρακαλούμε