Πέραν των γνωστών και κατ’ επανάληψη ειπωμένων ενεργειών (εξουσιοδότηση με τυπική απόφαση Δ.Σ. για τη νομιμοποίηση και ενεργοποίηση προσωρινής τριμελούς διοικούσας επιτροπής, Α.Μ.Κ. με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών), η εφημερίδα κάνει κάποιες επιπλέον προτάσεις. Ανέφικτες ή όχι, ρεαλιστικές ή μη, νομικά δόκιμες ή αδόκιμες, είναι δέκα συγκεκριμένες προτάσεις που καταθέτουμε προς κρίση όλων, προκειμένου στο μέτρο που μας αναλογεί και που μπορούμε ως Μέσο, να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση μιας λύσης για το καλό του μπασκετικού ΑΡΗ μας. Ξεκινάμε:

1. Παράσταση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Η παρέμβαση της Πολιτείας φαίνεται να είναι μονόδρομος, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να απελευθερωθεί από έναν μεγαμομέτοχο που την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.
Η πενταμελής επιτροπή, εγκεκριμένη από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. ΑΡΗ που είναι και ο μοναδικός θεσμοθετημένος φορέας με δικαίωμα λόγου στην υπόθεση της ΚΑΕ, να συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, εκθέτοντάς τη σημερινή κατάσταση της ΚΑΕ και ζητώντας επίσημα την παρέμβαση της Πολιτείας για την προστασία μιας ομάδας με τεράστια αθλητική και κοινωνική προσφορά, από έναν επικίνδυνο μεγαλομέτοχο.
Άλλωστε, ένα σημαντικό μέρος της ευθύνης για την σημερινή κατάσταση ανήκει και στην Πολιτεία, της οποίας οι μηχανισμοί ελέγχου για τον Λάσκαρη δεν λειτούργησαν -ως αποδείχτηκε εκ των υστέρων- επαρκώς.

2. Παράσταση στην Ε.Ε.Α., την Ε.Ο.Κ. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε

Η ίδια πενταμελής επιτροπή, στο πλαίσιο της κοινοποίησης της κατάστασης “ομηρίας” στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όχι με δική της ευθύνη, να παραστεί και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και στην Ομοσπονδία του μπάσκετ και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Η Ε.Ε.Α. έχει τη δική της ευθύνη για τον πλημμελή έλεγχο του Λάσκαρη, όταν αυτός αναλάμβανε την ΚΑΕ, ενώ η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ αποτελούν τους δυο σημαντικούς θεσμοθετημένους πυλώνες του ελληνικού μπάσκετ.
Που, αν μη τι άλλο, οφείλουν να σταθούν συμπαραστάτες και σύμμαχοι στο πλευρό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, στην μάχη της για την λύτρωση από ένα αρρωστημένο ιδιοκτησιακό καθεστώς, για δυο σημαντικούς λόγους. Γιατί ο ΑΡΗΣ υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα, αλλά και η ατμομηχανή του αθλήματος που τα τελευταία τριάντα χρόνια, έμελλε να χαρίσει στον Ελληνικό αθλητισμό ανεπανάληπτες χαρές και επιτυχίες.

3. Συναντήσεις με Βαρλάμη και Λυκουρέζο

Η ίδια η πενταμελής επιτροπή οφείλει να συναντήσει τους νομικούς εκπροσώπους των δυο αντιδίκων της δικαστικής διαμάχης Λάσκαρη – Σουμπότνις, προκειμένου να τους ζητήσει να συνδράμουν στο μέτρο που τους αναλογεί και τους επιτρέπεται, στην απεμπλοκή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από αυτήν την αδιέξοδη κατάσταση.
Η δικαστική διαμάχη του τυπικά μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και του Λετονού αντιδίκου του, αποτέλεσαν την αρχή του τέλους της εποχής Λάσκαρη στον ΑΡΗ και την απαρχή μιας σειράς από τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που απειλούν την βιωσιμότητα της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ.
Οι κ.κ. Βαρλάμης και Λυκουρέζος, δυο έγκριτοι και έμπειροι νομικοί που εκπροσωπούν τους Λάσκαρη και Σουμπότνις αντίστοιχα στη δικαστική τους διαμάχη, θα πρέπει να ενημερωθούν από την πενταμελή επιτροπή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ, αποτέλεσμα ΚΑΙ της άνωθεν δικαστικής διαμάχης.
Και φυσικά, να ζητήσει από τους έμπειρους νομικούς να προσπαθήσουν να συστήσουν στους δυο αντιδίκους ότι πρέπει να βγει ο ΑΡΗΣ από το “κάδρο” και ότι θα ήταν προς όφελός τους, να μην συμπαρασύρει η δική τους διαμάχη στον “βούρκο”, μια τόσο ιστορική ομάδα.

4. Παράσταση στη ΦΙΜΠΑ, ενημέρωση πιστωτών

Τα μεταγραφικά ban κατά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχουν αρχίσει και συσσωρεύονται στα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι καταγγελίες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και η εικόνα του ΑΡΗ έχει πληγεί βάναυσα για μια ακόμη φορά στην μπασκετική πιάτσα.
Η πενταμελής επιτροπής θα πρέπει είτε με παράσταση είτε με επιστολή, να ενημερώσει τους αξιωματούχους της ΦΙΜΠΑ (κοινοποιώντας την και στους πιστωτές της που την έχουν καταγγείλει εκεί) για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να απεμπλακεί η ΚΑΕ από την σημερινή της ιδιοκτησιακή αρχή.
Στην ενέργεια αυτή θα πρέπει να ζητηθεί και η υποστήριξη της ΕΟΚ (ως μέλους της ΦΙΜΠΑ) αλλά και του Πατρίκ Κομνηνού που αποτελεί τον ισχυρό άνδρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να γίνει ευρέως γνωστό ότι ο ΑΡΗΣ έχει διάθεση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τους πιστωτές του και ότι θα μπορέσει να το κάνει μόλις υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

5. Δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού

Πέραν όλων των άλλων ενεργειών που αποσκοπούν στο να ασκηθεί πίεση στον Λάσκαρη και στην δημιουργία συμμάχων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ εντός και εκτός συνόρων, υπάρχει και ένας οργανισμός που λέγεται ΚΑΕ και πρέπει να ζήσει. Και για να ζήσει χρειάζεται χρήματα που σήμερα δεν υπάρχουν, αλλά και κανένας δεν θέλει να βάλει σε μια ΚΑΕ της οποίας τις τύχες ορίζει – τυπικά και ουσιαστικά – ένας αναξιόπιστος μεγαλομέτοχος.
Για τον λόγο αυτό η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ” προτείνει την δημιουργία ενός ειδικού τραπεζικού λογαριασμού υποστήριξης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, που θα ανοίξει στο όνομα δυο ανθρώπων: Του προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννη Ψηφίδη, που αποτελεί πρόσωπο-θεσμό για την ομάδα, αλλά και ενός ανθρώπου του οποίου η Αρειανοσύνη είναι σεβαστή από όλους και λέγεται Θανάσης Πλιάκης.
Εκεί θα συγκεντρώνονται τα χρήματα από όλες τις ενέργειες που θα γίνουν (κουπόνια ενίσχυσης, ειδικές εκδηλώσεις, προπώληση διαρκείας, χορηγίες κ.λ.π.), ώστε άπαντες να είναι σίγουροι ότι τα χρήματά τους δεν θα χαθούν και ότι θα τα καρπωθεί ο ΑΡΗΣ και όχι η τσέπη του Λάσκαρη.

6. “Οξυγόνο” από τα βελούδινα καθίσματα

Το Nick Galis Hall διαθέτει δυο σειρές βελούδινων καθισμάτων, των οποίων ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στα σαράντα. Αν υποτεθεί ότι στα δέκα από αυτά θα πρέπει να κάθονται οι άνθρωποι της διοίκησης, αξιωματούχοι, φιλοξενούμενοι προσκεκλημένοι διοικήσεων άλλων ομάδων κ.α. υπάρχουν τριάντα βελούδινα καθίσματα τα οποία θα πρέπει να βρουν τριάντα διακεκριμένους κατόχους.
Κάθε βελούδινο κάθισμα μπορεί να διατεθεί έναντι του τιμήματος των δέκα χιλιάδων ευρώ για μια αγωνιστική σεζόν, ενώ παράλληλα κάθε κάτοχος θα λαμβάνει και ένα μικρό κομμάτι του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ έναντι της Α.Μ.Κ. που θα πραγματοποιηθεί με τον νέο επιμερισμό του μετοχολογίου.
Το τίμημα των δέκα χιλιάδων ευρώ δεν θα πληρώνεται εφάπαξ αλλά με δέκα ισόποσες μηνιαίες επιταγές των χιλίων ευρώ, που θα επιτρέψουν στην διοίκηση της επόμενης ημέρας να έχει ρευστότητα και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πιστωτές και καθημερινές ανάγκες της ΚΑΕ.
Εννοείται πως όλα τα χρήματα θα περνούν μέσα από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που σας προαναφέραμε, του οποίου οι εγγυητές θα είναι οι κ.κ. Ψηφίδης και Πλιάκης, ενώ κάθε επιταγή και κάθε κατάθεση σε αυτόν θα αποτελεί απόδειξη για το αντίτιμο των μετοχών που θα αγοραστούν και που θα μπορούν οποτεδήποτε να επιστραφούν στην ΚΑΕ ή σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής (π.χ. Λευτέρης Αρβανίτης).

7. Προκράτηση εισιτηρίου διαρκείας

Κάποιοι αγόρασαν το περασμένο καλοκαίρι εισιτήριο διαρκείας. Κάποιοι δεν το έκαναν, γυρίζοντας την πλάτη τους στον… απίθανο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Πλέον, άπαντες θα μπορέσουν να συνδράμουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κάνοντας προκράτηση του εισιτηρίου διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος Αρειανός, λοιπόν, θα μπορεί στον παραπάνω ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που θα δημιουργηθεί, να καταθέτει το 50% της αξίας του εισιτηρίου διαρκείας που έχει σήμερα και να κλείνει θέση για την νέα χρονιά. Όποιος το κάνει ως το τέλος της φετινής σεζόν, θα μπορεί να κερδίζει μια έκπτωση της τάξεως του 25% από την συνολική αξία του διαρκείας με την σημερινή του τιμή, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Άρα και κερδισμένος θα βγει για την νέα χρονιά, αλλά και θα δώσει τεράστιες οικονομικές ανάσες στην ομάδα σήμερα που πραγματικά… καίγεται για μετρητά ώστε να αντιμετωπίσει τους κινδύνους της.
Εννοείται ότι το σχετικό καταθετήριο τραπέζης στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για την προκράτηση του εισιτηρίου διαρκείας της επόμενης χρονιάς, θα αποτελεί για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ απόδειξη αγοράς με την προσκόμισή του στα γραφεία της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι.

8. Δημιουργία σειράς προϊόντων FREE ARIS B.C.

Η μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ υπολειτουργεί με ευθύνη του τραγικού μεγαλομετόχου και των παρατρεχάμενών του. Ουδείς αγοράζει πλέον τα προϊόντα της, θεωρώντας ότι τα χρήματα καταλήγουν στην τσέπη της οικογένειας Λάσκαρη και δεν διατίθενται για τις ανάγκες της ομάδας.
Με ευθύνη του Α.Σ. λοιπόν , την συνεργασία των συνδέσμων αλλά και με την δημιουργία του νομικού πλαισίου μέσα από το οποίο αυτή η κίνηση θα είναι νόμιμη και δεν θα μπορεί να προσβληθεί, να κυκλοφορήσει από τώρα ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς μια σειρά προϊόντων με λογότυπο FREE ARIS B.C.
Μπλουζάκια, φούτερ, καπελάκια, φόρμες, βερμούδες, στιλό, μπρελόκ που θα φέρουν το λογότυπο FREE ARIS B.C. και θα πωλούνται είτε μέσα από ιστοσελίδα είτε από κιόσκια που θα στήνονται έξω από τα γήπεδα που θα παίζει ο ΑΡΗΣ, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Θα είναι μια προέκταση της κίνησης των κουπονιών ενίσχυσης και το λογότυπό τους θα στέλνει διπλό μήνυμα: Αφενός στον νυν μεγαλομέτοχο, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου από τον ΑΡΗ και αφετέρου, όταν όλα τελειώσουν και επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να μας μείνουν αυτά τα προϊόντας με το συγκεκριμένο λογότυπο για να μας θυμίζουν στο μέλλον πως, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Τα χρήματα και από αυτήν την προωθητική ενέργεια θα καταλήγουν στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχουμε προαναφέρει.

9. Δημιουργία επιτροπής και προαναγγελία του 3ου Nick Galis Cup

Το 1ο Nick Galis Cup πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της διοίκησης Αρβανίτη και άφησε κάποια χρήματα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού ο Νίκος Γκάλης είχε πάντα στο μυαλό του να βοηθήσει την ομάδα που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Το 2ο Nick Galis Cup έγινε υπό την αιγίδα Λάσκαρη, απέτυχε παταγωδώς και δεν είχε το παραμικρό όφελος για την ΚΑΕ. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για την προαναγγελία του 3ου Nick Galis Cup, που θα φέρει θεσμικά – και μέχρι να απεμπλακούμε από τον Λάσκαρη – την σφραγίδα του και θα αποφέρει οικονομικά οφέλη στην ομάδα.
Η πενταμελής επιτροπή να συστήνει μια ομάδα ανθρώπων (προτιμότερο εκείνων που είχαν οργανώσει με απόλυτη επιτυχία και την βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη) η οποία από τώρα θα ξεκινήσει να τρέχει την οργάνωση του 3ου Nick Galis Cup, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Και που για φέτος κατ εξαίρεση, να γίνει με ομάδες από την Ελλάδα, ώστε να μειωθούν πολύ τα έξοδά του.
Από τώρα θα πρέπει να αναζητηθούν και να βρεθούν οι χορηγοί, να κλείσουν κάποιες συμφωνίες και να “τρέξουν” οργανωτικά ζητήματα, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα ως προκαταβολές για τις συμφωνίες που θα διέπουν το τουρνουά. Όσο δύσκολο ή ανέφικτο και αν ακούγεται, υπό την σκιά του ονόματος του Νίκου Γκάλη, είναι δεδομένο ότι με προγραμματισμό και μεθοδικότητα μπορεί να αποδώσει άμεσα οικονομικά οφέλη στην ομάδα.

10. Εκδήλωση για την ομάδα του 20ου αιώνα

Ο ΑΡΗΣ δεν ήταν μια απλή ομάδα. Ήταν ένας πρωτοπόρος. Ένας θρύλος. Ένα ανεπανάληπτο κοινωνικό και αθλητικό φαινόμενο. Ένα πρωτοφανές μπασκετικό κίνημα. Δεν ψηφίστηκε τυχαία η ομάδα του 20ου αιώνα, δεν λατρεύτηκε μοναδικά από τον Έβρο ως την Κρήτη και από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο νησί και χωριό της ελληνικής επικράτειας.
Τους συντελεστές της ομάδας του 20ου αιώνα, συνολικά, ο ΑΡΗΣ ως Σύλλογος δεν τους τίμησε ακόμη. Ίσως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αποκατασταθεί αυτό το ιστορικό κενό αλλά και να γίνει μια τελετή που και τον κόσμο του ΑΡΗ – και όχι μόνο – θα συγκλονίσει, αλλά και σημαντικά οικονομικά οφέλη θα φέρει στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ενίσχυσης της ομάδας.
Στα πρότυπα της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, λοιπόν, θα μπορούσε φέτος τον Μάιο να πραγματοποιηθεί μια ανεπανάληπτη τιμητική βραδιά στο Nick Galis Hall. Στην διάρκεια της οποίας θα αποδοθούν οι τιμές σε όλους τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της, εντός και εκτός παρκέ, κάτω από τα 21 λάβαρα που κοσμούν το ταβάνι του Nick Galis Hall.
Χορηγίες, έσοδα εισιτηρίων, δωρεές, έσοδα από πωλήσεις σχετικών προϊόντων θα καταλήξουν – φυσικά – στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ενίσχυσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Πηγή: Δέκα προτάσεις της “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ” για την ΚΑΕ | AllAboutARIS.com

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arion3

Ξερω οτι δυσκολα να ασχοληθει,αλλα θεωρω οτι μια επισκεψη-κουβεντα με τον ΝΙΚ επρεπε να ειχε γινει,ο μονος ανθρωπος που θα μπορουσε να βρει λυση ουσιαστικη-πραγματικη,και να πιεσει τν πολιτεια,προφανως κ δεν θελει ν αναμειχθει,εγω θεωρω παντως οτι θα επρεπε να ειναι ενδιαφερομενος σ καποια πραγματα απο την στιγμη που θεωρει οτι ο ΑΡΗΣ τ εχει προσφερει καποια πραγματα..

Συνμφωνω.Ίσως είναι ο πιο γρήγορος δρομος για τη σωτηρία από αυτό το συγκεκριμένο τελμα που βρεθήκαμε. Η…πολιτεία δεν θα αρνούνταν μια διευκόλυνση γιατί είναι κοντά οι επαφές μαζί του.Το θέμα είναι αν ο Νικ το δεχτεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Jose

Αφηστε το Γκαλη στην ησυχια του.Ο γεμιστανας καταφερε και διεσυρε ενα θρυλο δε χρειαζεται και δευτερο.Οταν φυγει απο τον Αρη τοτε ας του ζητησουν τη βοηθεια.

Sam Vincent

Διάβασα τις δέκα προτάσεις και τι μου ήρθε εντελώς αβίαστα στο μυαλό : Πηγαίνω κατακαλόκαιρο Πλατανίτσι με την οικογένεια και ξαφνικά ακούγονται φρικτοί μεταλλικοί θόρυβοι από το Σεατάκι ,ο κινητήρας σβήνει και βγάζει καπνούς .Σταματώ δεξια και προσπαθώ να το βάλω μπροστά αλλά ,σιγά μην πάρει .Τσιγκουνεύτηκα να βάλω οδική βοήθεια στην ασφάλεια και σκέφτομαι ν ανοίξω το manual του αυτοκινήτου να βρω τι έπαθε το αυτοκίνητο Ανοίγω το μάνιουαλ εκεί που γράφει τους δέκα τρόπους για να βάλω το αμάξι μπροστά., και διαβάζω:1. Βεβαιωθείτε πως σταθμεύσατε σε ασφαλές σημείο 2. Βεβαιωθείτε πως έχετε τραβήξει το χειρόφρενο 3. Ελέγξτε αν η δεξαμενή καυσίμου έχει καύσιμο 4. Ελέγξτε εάν στον διακόπτη εκκίνησης ,υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος 5. Ελέγξτε εάν έχει ανάψει η ένδειξη της μπαταρίας στο φωτεινό ταμπλό . 6. Ελέγξτε τον ασφαλειοδόχο εάν η ασφάλεια Ε 12 , είναι εντάξει …Ο Νικολάκης χέστηκε και κλαίει πολύ δυνατά ,η γυναίκα μου, μου φωνάζει να κάνω γρήγορα ,η κόρη μου κάνει βόλτες μέσα στον Χαλκιδικής και η μεγάλη κόρη βάζει αντιηλιακές κρέμες γιατί με τον ήλιο βγάζει καντίλες.

vaggelaris

Απ όλα αυτά το πιο άμεσο κ σχετικά εύκολο μου ακούγεται η ιδέα του λογαριασμού σε συνδυασμό με τις οποίες χορηγίες μπορεί να προκύψουν κ επίσης απαραίτητη η επικοινωνία με FIBA γιατί τα Μπαν όσο πάνε κ πληθύνονται. Όσο για τις εκδηλώσεις κ το τουρνουά υπό αυτές τις συνθήκες δε πρόκειται να προχωρήσουν. Θέλουν τρομερή οργάνωση κ καθαρό μυαλό που λείπει τώρα. Τώρα υπάρχει το ένστικτο επιβίωσης. Από την άλλη ίσως να είναι κ μια ευκαιρία αν γίνει σωστά για μια γερή συσπείρωση των φιλάθλων.

Αυτό με τους φιλάθλους είναι ένα άλλο ερώτημα:Οι παραδίπλανοι για τη τιμωρία τους στη μπάλα κλείσανε χτες τη Θεσσαλονίκη…
Οι Αρειανοί το συζητάμε ακομα.Δεν περίμενα ότι θα πω ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά άλλα τελικά τα εφηβικά όνειρα κι άλλη η τωρινή πραγματικότητα.Παρακαλω μη μου αρχίσει κανείς τα “ε και τι θα γινόταν άμα κατεβαίναμε στους δρόμους” ή τα “εγώ έκανα εκείνο κ το άλλο ας κάνει η νεολαία τώρα” ,δεν έχω τα κουράγια να εξηγώ ή να μαλώνω!

Από σένα αγαπητέ αντμιν ,ομολογώ ότι περίμενα να (με)καταλαβεις!…
Δεν αποφεύγω τη δευτερολογια, αλλά τεσπα:Για τα αντανακλαστικά μιλούσα.Το αν είναι ή όχι καραγκιοζιλικια τα μπλόκα κ οι διαδηλώσεις,τείνω να συμφωνησω μαζί σου-το πως θα αντιδράσεις ,το βρίσκεις.Το πρώτο ειναι να θέλεις να αντιδράσεις( και το να μπορείς φυσικά).Και σαν συλλογικότητα δεν ξέρω ούτε αν θέλουμε ούτε αν μπορούμε…
Και επίσης εμείς δεν χάνουμε πρωτάθλημα.Απλα χανόμαστε.Ποιο είναι τρομακτικοτερο;

Αυτό ακριβως Night,δεν το πιστεύω…Και ξαναλέω,μη κολλάς στη συγκέντρωση ντε και καλά!Ενα μέσο πίεσης είναι κι αυτό αλλά υπάρχουν (υπήρχαν)κι αλλα πολλά που μπορούσαν να γίνουν ή να μην γίνουν πριν φτάσουμε να σκεφτόμαστε αν κάνει να μπλεχτεί ο Γκάλης…Αργοπορημενα ναι, δυστυχώς.Αρης είσαι.

MrT

Ξερει κανεις γιατι δεν καναμε Nick Galis Cup τις δυο τελευταιες χρονιες?