Για το αν υπάρχει βοήθεια από τον κόσμο:

«Όλοι έχουμε δραστηριοποιηθεί. Έχουμε μιλήσει με φίλους, παλιότερα στελέχη, άτομα που ήταν πάντα στο πλευρό του συλλόγου. Δεν θα σχολιάσουμε τι και γιατί, αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τη ναυαρχίδα του συλλόγου».

Αν αληθεύει ότι είναι σε επικοινωνία με επιχειρηματίες Αρειανούς:

«Ναι, γι’ αυτό είπαμε ο καθένας με τις δυνατότητες του. Ούτε ένα ευρώ περισσεύει. Αν κάποιος μπορεί να δώσει έστω ένα ευρώ είναι καλοδεχούμενο. Είναι οριακά τα πράγματα και δεν μπορούμε να πούμε ποιος και γιατί. Εμείς καλούμε κάθε Αρειανό από όλον τον κόσμο να βοηθήσει. Βοήθεια είναι και η παρουσία στο γήπεδο. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Μπορεί κάποιος να μη μπορεί να βοηθήσει με χρήματα, αλλά αν έρθει στο γήπεδο, στο Αλεξάνδρειο, η βοήθεια θα είναι σημαντική».

Για το πώς θα γίνει η προσέγγιση των υποψηφίων:

«Ξεκινάμε με προσωπική επικοινωνία. Συντονίζονται όλα από τον Αρβανίτη. Έχει κάνει πολλά για το σύλλογο και το μπάσκετ. Προσπαθούμε επικοινωνήσουμε με τους πάντες, δεν περισσεύει κανείς».

Για την πίεση χρόνου:

«Πρέπει να γίνει άμεσα, πολύ άμεσα. Αρχής γενομένης την Κυριακή να βοηθήσει ο κόσμος. Και στη viva για να μπορέσουν να βοηθήσουν όλοι εύκολα και απλά από όπου κι αν βρίσκονται. Οι στιγμές είναι δραματικές, δεν θέλω να το λέω έτσι. Είναι οριακά τα πράγματα».

Για το αν έχουν γνώση για τα πράγματα που επείγουν:

«Ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, προσπαθούμε με συνεργασία να βοηθήσουμε την κατάσταση όπως πρέπει, είναι ανοιχτά τα μέτωπα. Θα ιεραρχηθούν και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις».

Πηγή: Γ.Γ. ΑΣ Άρης: «Η κατάσταση στο μπάσκετ είναι δραματική και οριακή, δεν περισσεύει κανενός βοήθεια» • Yellow Radio

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα…