Γύρος - "φωτιά", με γεμάτο "Nick Galis Hall"

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έχει επτά εντός έδρας αναμετρήσεις στο δεύτερο γύρο, στις οποίες το “Nick Galis Hall” πρέπει να είναι κατάμεστο. Η πλειοψηφία των εν λόγω αγώνων έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού ο ΑΡΗΣ καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες από την πρώτη πεντάδα (Παναθηναϊκό, Προμηθέα, ΑΕΚ, Ήφαιστο), ενώ έχει και “τελικούς” με Ηρακλή, Λάρισα και Ρέθυμνο.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έβγαλε εισιτήρια διαρκείας μόνο για το δεύτερο γύρο, στη μισή τιμή των αρχικών. Η μέχρι τώρα κίνηση από τη διάθεσή τους κρίνεται ικανοποιητική και αναμένεται να ενταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Στόχος είναι να “φύγουν” όσο το δυνατόν περισσότερα διαρκείας, αφενός για να έχει η ομάδα τη συμπαράσταση που πρέπει, φετέρου για να πάρει “ανάσα” το ταμείο της ΚΑΕ, μέσα στον κυκεώνα των υποχρεώσεων που έχει να διευθετήσει η ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά τα δεδομένα για τα διαρκείας β’ γύρου:

Οι τιμές

Θύρες 5,6: 50€

Θύρες 1,4,7,10: 70€

Θύρες 2Β-3Β, 8Β-9Β: 75€

Θύρες 8-9 VIP: 100€

Θύρες 2Α-3Α: 125€

Θύρες 2-3 GOLD: 340€

Platinum: 1000€

Court Side Seats: 1000€

Πηγή: Γύρος – “φωτιά”, με γεμάτο “Nick Galis Hall” | AllAboutARIS.com

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Δεδομένα: Αριθμός νικών ως τώρα: 3 Εντός έδρας αγώνες: 7, κατά σειρά με Ηρακλή, Λάρισα, Παναθηναϊκό, Ήφαιστο, Ρέθυμνο, Άεκ και Προμηθέα. Εκτός έδρας αγώνες: 7, κατά σειρά με Προμηθέα (τελευταίο 1ου γύρου), ΠΑΟΚ, Ιωνικό, Κολοσσό, Περιστέρι, Πανιώνιο και Λαύριο. Ζητούμενα: 8-10 νίκες Από τις εντός έδρας αναμετρήσεις έχουμε μάξιμουμ 6 νίκες (νίκη με Παναθηναϊκό ισοδυναμεί με θαύμα!!!), που σημαίνει ότι αν τις πετύχουμε θα είμαστε εντός των ορίων του ζητούμενου. Είναι εφικτό; Με τα ως τώρα δεδομένα της ομάδας 6 στα 7 στα παιχνίδια που απομένουν στην έδρα μας θα ισοδυναμεί με άθλο. Μακάρι να τον πραγματοποιήσουμε. Εκτός έδρας νίκες;… Περισσότερα »

timemaster

θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε 4 στα 4. Ο Ηρακλής είναι πιστεύω το πιο δύσκολο παιχνίδι. Έχει καλή ομάδα αρκετά δεμένη και η επίθεσή του μπορεί να σε παρασύρει. Όμως όπως είδαμε και στο παιχνίδι του κυπέλλου είναι ομάδα που μπορούμε να την κερδίσουμε. Εως τώρα στο πρωτάθλημα έκανε τις νίκες που χρειαζόταν στην έδρα του με εμάς , Ρέθυμνο και Λαύριο και κάλυψε τις ήττες με Προμηθέα και Πανιώνιο νικώντας εκτός Λάρισα και Ρόδο. Η Λάρισα είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος. Και δεν πρέπει να πάμε για την νίκη αλλά για την διαφορά των 14 πόντων. Για εμένα είναι… Περισσότερα »

Jim Patras

Συμφωνώ ότι η Λαρ.είναι η πιο βατή ομάδα.Κατ΄αρχάς είναι απαραίτητο το Σάββατο να κερδίσει το Λαύριο την Λαρ.και ο Κολοσσός να φύγει με το ροζ φύλλο από το Ρέθυμνο.Κατ΄εμέ οι ομάδες που πρέπει να υπερκεράσουμε είναι Λαρ,Ρεθ,Πανιων.
Εμείς πρέπει να κάνουμε το 3/3 με ηρακ,Λαρ,Ιων.και να πάρουμε ένα από τα 23 προσεχή εκτός έδρας.Με 2/5,δηλ. παίρνοντας μόνο τα εντός εδρ. και 5-12 συνολικά θα παραμείνουμε στον πυθμένα..