Για το ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές του στον Άρη:

Θα ασχοληθώ με τα αναπτυξιακά τμήματα και θα είμαι ένας εκ των ανθρώπων, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος των αναπτυξιακών τμημάτων με το αντρικό τμήμα. Αν καταφέρουμε κάθε χρόνο να στέλνουμε έναν αριθμό παιδιών να παίζει στην πρώτη ομάδα, θα είναι το ιδανικότερο για τον σύλλογο.

Για το αν πρόκειται να γίνουν κι άλλες αντίστοιχες δραστηριότητες που ξεφεύγουν από το «κανονικό»:

Ήδη έχουμε προγραμματίσει με τους συνεργάτες κάποια πολύ ουσιαστικά θέματα. Θα μιλήσουμε με ανθρώπους που είναι σε προγράμματα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι πρότυπα στην Ευρώπη. Έχουμε ήδη κάνει μία επικοινωνία με τον γυμναστή της Άλμπα Βερολίνου, τον κ. Πέπε Σίλβα, ο οποίος είναι Ισπανός και οι Ισπανοί αποτελούν πρότυπο στο χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών.

Θα κάνουμε ταξίδια στο εξωτερικό, με το πρώτο να είναι στον Ερυθρό Αστέρα, για να παίξουν τα παιδιά φιλικούς αγώνες και να κάνουμε συνεργασίες με τους προπονητές. Οι αγώνες θα είναι σαν φιλικά προετοιμασίας και θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου στις ηλικίες του παιδικού και ενδεχομένως του προπαιδικού.

Πηγή: Γυμνόπουλος: «Ο Άρης θα αναγεννηθεί από τις ακαδημίες του» | Yellow Radio

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Καλά ποιος το παίρνει σοβαρά το πρεσσαρης τώρα . Ο μονος σοβαρός ιστότοπος σχετικός με τον μπασκετικό Άρη είναι αυτό μπλογκ . Η μόνη μας αμαρτία ,κατά την γνώμη μου, ειναι ότι μερικές φορές παρά είμαστε καλοπροαίρετοι .

Ian 73

Γράφει στον πρεσσαρη αυτός που μας έβαλε 👎 και παρεξηγήθηκε .😊

vaggelaris

Ετσι φαινεται. Υπαρχει πολυ κομπλεξ εκει εξω…