«Εκκρεμεί μία διαδικασία στα πολιτικά δικαστήρια. Περιμένουμε την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία θα είναι εντός του 2021. Από κει και πέρα, όταν τελεσιδικήσει η εν λόγω απόφαση θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά τις απαιτήσεις των καλαθοσφαιριστών που εκπροσωπεί ο κ. Πετράτος. Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα χωρίς να έχουμε να πληρώσουμε οφειλές, με δεδομένο ότι ευελπιστούμε να δικαιωθούμε στα πολιτικά δικαστήρια.

Σε αυτό το πλαίσιο, υποβλήθηκε αίτημα αναβολής της εκδίκασης των αιτήσεων κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής των τεσσάρων αθλητών, μέχρις ότου τελεσιδικήσει η απόφαση. Είναι θετικό για εμάς, διότι είχαμε την αίσθηση πως η ΚΑΕ Άρης καλείται να πληρώσει για κάτι για το οποίο δεν οφείλει πραγματικά. Έχουν εξοφληθεί όλες οι δόσεις, που είχαν συμφωνηθεί με το Άρθρο 99, αναφορικά με τους Αργυρόπουλο, Κουμπούρα, Μπάρλο και Χαραλαμπίδη.

Όσον αφορά την εκδίκαση των αιτήσεων κατάπτωσης της εγγυητικής των Τσαϊρέλη, Βεργίνη, Ζάρα και Πρίφτη, αναβλήθηκε αορίστως, ενώ η ΚΑΕ Άρης θα είναι συνεπής να τακτοποιήσει τις εν λόγω οφειλές».

Πηγή: Γρόλλιος για την υπόθεση Πετράτου: «Μέσα στο 2021 η οριστική εκδίκαση, ορόσημο στην ΚΑΕ η 15η Ιουνίου» | Yellow Radio