Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να χωνευτεί. Όχι γιατί περίμενα να νικήσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό . Αυτό είναι παράλογο να το ζητάω , ειδικά φέτος . 

Αυτό που με ενοχλεί είναι η έκταση της ήττας .  

Με ενοχλεί γιατί  είναι η τρίτη φορά φέτος που χάνουμε πάνω από 30 πόντους. Είχαμε να χάσουμε με τέτοια διαφορά από το 2006 (60-96 με τον ΠΑΟ εντός ) και φέτος το έχουμε καταφέρει 3 φορές σε 28 παιχνίδια!!! 

Απίστευτο ! 


Μάλιστα , το καταφέραμε αυτό και με τους 3 προπονητές μας . Ο καθένας έχει και την 30άρα του να τη θυμάται και εδώ , φίλοι μου , φτάνουμε στο πρόβλημα. Τι να πω στον Μπλατ και τι να τον κατηγορήσω; Όταν οι ίδιοι παίκτες ( πάνω κάτω) έχουν χάσει 3 φορές με πάνω από 30 πόντους και συνεχίζουν να μην παλεύουν τα παιχνίδια. Το αφήνουν να φύγει , είτε είναι Αμερικάνοι , είτε είναι Έλληνες , έμπειροι , άπειροι , τα παιχνίδια δεν ξεφεύγουν έτσι χωρίς κανέναν λόγο . 


Πιστεύετε ότι είστε τόσο άχρηστοι για να τρώτε 30άρες στο κεφάλι ; Να μας το πείτε να το ξέρουμε κι εμείς που ερχόμαστε να σας δούμε. 


Σκεφτόσαστε το επόμενο παιχνίδι αφού αυτό χάθηκε; Ε , σκεφτείτε , την επόμενη φορά , κι εμάς που σε 2 χρόνια , θα είμαστε ακόμα Άρης και θα θυμόμαστε ότι χάσατε 34 πόντους από τον ΠΑΟ κι όχι αν νικήσατε τον Ηλυσιακό ή την κάθε ομάδα . 


Ειδικότερα οι Έλληνες παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται και την επόμενη φορά που θα μιλήσουν για την ιστορία της ομάδας , ας σκεφτούν , πως και αυτοί ιστορία γράφουν …από την ανάποδη όμως…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KANTHAR0S

Αυτό που με προβληματίζει αφάνταστα είναι αυτό που είπες ότι καταφέραμε να χάσουμε πάνω από 30 πόντους και με τους τρεις προπονητές μας. Μήπως αυτό δείχνει κάτι γαι το υλικό μας ή είναι απλά μια ατυχής συγκυρία;

Ruben2501

Έτσι ακριβως…Το χειρότερο είναι ότι αυτού του είδους η ιστορία γράφεται ίσως με την εμπειρότερη και πιο Ελληνική ομάδα που είχαμε τα τελευταία χρόνια.Το πρόγραμμα πάντως ευνοεί για να την θεωρήσουμε σαν την τελευταία 30αρα που φάγαμε.Ή μήπως τα παιδιά μας επιφυλλάσουν καμιά ακόμα έκπληξη ως το τέλος της χρονιάς….

KANTHAR0S

Όχι άλλο διασυρμο. Όχι άλλο. Όχι άλλη τέταοι εμφάνιση…Ας σώσουν την χρονιά όπως μπορούν μέσω της Ευρώπης και των play off…αν καταφερουμε να μπουμε εξαδα

Night Audit

Δε θα αντέξω κι άλλη ξεφτίλα , αυτό είναι η αλήθεια. Κι εννοείται ότι για αυτές φταίνε οι παίκτες kantharos.
Μόνη μας σωτηρία η Ευρώπη , γιατί στην Ελλάδα δε μας βλέπω καλά…
Που φτάσαμε όμως ε; Πέρυσι να βρίζουμε γιατί δε βγήκαμε Ευρωλίγκα και φέτος να κυνηγάμε εξάδα…