Η ομάδα αθλητικά είναι δημιούργημα του προπονητή μας, Βαγγέλη Αγγέλου, που πρέπει να πω ότι είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι που τον έχουμε. Διοικητικά είναι ένα δημιούργημα όλης της ομάδας των ανθρώπων που βοηθούν ώστε να ορθοποδήσει η ομάδα. Όλοι μαζί δουλεύουμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Δεν θα μπορούσα να μην πιστεύω σε κάτι που και εγώ έχω συμμετάσχει στη δημιουργία του.

Πέρα από αυτό, όμως, πρέπει να μάθουμε όλοι να μένουμε στα βασικά και να κρατάμε την ψυχραιμία μας στα δύσκολα. Όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν προσφέρει ωραίες στιγμές στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν, ο καθένας στη δική του ομάδα. Δεν γίνεται ξαφνικά να έγιναν χειρότεροι φέτος. Θέλουν πίστωση χρόνου για να δούμε την πραγματική εικόνα τους και θα την δούμε”.

Για την ένταση με τον Super 3 είπε: “Τίποτα δεν συνέβη. Όλοι είμαστε Αρειανοί και εγώ θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίζουν χρόνια την ομάδα και την ακολουθούν παντού, όπως έγραψε και η ανακοίνωση. Δεν μπορώ παρά να τους στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν πρέπει να πω. Νομίζω ότι και οι οργανωμένοι δεν μάλωσαν με την ομάδα. Ήταν μια ανακοίνωση η οποία ήταν αποτέλεσμα της στενοχώριας για τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θα βελτιωθούν τα πράγματα. Κανένας δεν θέλει το κακό του Άρη, όλοι θέλουν το καλό του”.

Για την φιλοσοφία που έχει ως διοίκηση είπε: “Η ομάδα σήμερα πληρώνει τις αμαρτίες του παρελθόντος. Και σιγά σιγά τις πληρώνει. Η τρέχουσα αγωνιστική χρήση εξυπηρετείται νωρίτερα από την ώρα της. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί αυτό στον Άρη. Οι άνθρωποι είναι ενωμένοι μια γροθιά για να κερδίσουμε το στοίχημά μας. Νοικοκυριό, ήθος, καλός αθλητισμός και οι οικογένειες να ξαναγυρίσουν στο γήπεδο. Αυτά είναι τα συνθήματα που θέλουμε να πούμε”.

Πηγή: Γουλιέλμος: “Όλοι είμαστε Αρειανοί, Κανένας δεν θέλει το κακό του Άρη! Θαυμάζω και στηρίζω τους οργανωμένους”

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dim

Κατάλαβε ότι έκανε μ@λ@κι@ και προσπαθεί να το μαζέψει . Αν δεν μπορεί ας βάλει τον Αρβανίτη πρόεδρο και ας παραμείνει ιδιοκτήτης.

AlphaMi

Ακόμα και ετσι να είναι ,τι κανει τον Αρβανιτη ιδανικη λυση;Τα ποσταρισματα στο facebook;

Subaris

Για να μιλαει για νοικοκυριο κ να λειπει ο Αρβανιτης,μηπως ξερει κατι παραπανω ο Γουιλ?

BadLuckLuke

Χθες σε φιλικό παρεάκι το βράδυ μετά το ματς, άκουσα το πιο τρελό, ότι πίσω από τον Γουλιέλμο είναι ο… Σαββίδης?!?!?!

aris6emperor

Παρέα με τον DPG7000

GeorgeG

Δεν ξέρω αν ο Γουλιέλμος είναι ο καλύτερος.
Ξέρω όμως ότι χωρίς αυτόν το πιο πιθανό θα ήταν να το είχαμε διαλύσει το μαγαζί από πέρσι.
Είναι ένας νοικοκύρης που προσπαθεί να συμμαζέψει τα περσινά ασυμμάζευτα.
Σαφώς δεν είναι μεγάλου οικονομικού βεληνεκούς αλλά έδειξε ότι έχει τη μεθοδικότητα, αγάπη και πάνω από όλα θάρρος.
Πρόεδρε μαζί σου.