Στα πλαίσια των 105 γενεθλίων του Άρη μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος στο Yellow Radio.

Για το ποια στιγμή κρατάει ως μεγαλομέτοχος του Άρη:

 

Μέχρι στιγμής έχω μόνο πίκρες, θα έρθουν όμως και οι χαρές. Έχω πλήρη συναίσθηση, και εγώ ένας φίλαθλος είμαι, όπως οι φίλαθλοι έχουν μόνο πίκρες έτσι και εγώ.

 

Δεν αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα στον Άρη, πρέπει όμως να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να τα ξαναχτίσουμε. Χτίζουμε άλλα πράγματα τώρα.

Διοικητικά, να φύγουν τα μπαν, να έχουμε γήπεδα, να μην είμαστε αναξιόπιστοι, να έχουμε λόγο στο πρωτάθλημα.

Χαρά καμία, πίκρες πολλές, ψυχή και αγάπη μόνο.

Για την νέα σεζόν:

Σίγουρα αθλητικά η επόμενη χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με την φετινή.

Μέσα από τα λάθη μου και εγώ έμαθα.

Πηγή: Γουλιέλμος στο Yellow Radio: “Έμαθα από τα λάθη μου, χτίζουμε τον νέο Άρη, με αξιοπιστία, θέλουμε να εξαλείψουμε τα μπαν”

Μακάρι πρόεδρε να έμαθες. Η ιστορία θα το δείξει βέβαια

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Δύσκολος γρίφος το μπάν. Κ δυστυχως απαραίτητο να φύγει γιατί δε ξέρω τι ομάδα μπορείς να κάνεις φέτος με τις ίδιες συνθήκες. Το κακό είναι ότι η υπόθεση του ολυμπιακού θα δημιουργήσει ντόμινο κ σε εμπορικό επίπεδο. Με λίγα λόγια με αυτά που ισχύουν τώρα δε ξέρω τι πρωτάθλημα θα δούμε τη νέα σεζόν η πως θα τελειώσει το φετινό…

Dom

Πάντως η άρση του μπαν και μια καλη, ανταγωνιστική ομάδα απο μας, μπορούν εύκολα να κάνουν πιο εμπορικό το προϊόν. Πάντα ήμασταν ομάδα που παρασερνε μαζί της τους άλλους όταν βρισκόταν στα πάνω της.

Sam Vincent

Ο Γουίλ έχει την στήριξη της πλειοψηφίας του λαού μας η οποία όμως θα μειώνεται εφόσον δεν αρθεί το μπαν ,και εφόσον η ομάδα μας δεν εμφανίζει πρόοδο από χρονιά σε χρονιά . Δεν αντέχεται άλλη χρονιά με καρδιοχτύπι για την σωτηρία , χωρις pg και pf , με Νταλό, Χαρις και 40%FT .

stepap

Καλές οι ευχές όλων για τα Μπαν αλλά δεν νομίζω να φύγουν εύκολα.
Τουλάχιστον να αυξηθεί το Μπάτζετ στα 450-500 χιλιάρικα με την προσθήκη παικτών καλύτερου επιπέδου ώστε να βλέπουμε ωραίο Μπασκετ