Για τα ban: «Πολλοί πολέμησαν τον Άρη στην προσπάθεια άρσης των ban. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με ποιους τρόπους και θα έρθουν στη δημοσιότητα όταν πρέπει, όχι τώρα. Θα τα βγάλουμε όλα στο φως! Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον Γουίβερ αλλά θα τη λύσουμε. Η προηγούμενη διοίκηση και οι προηγούμενες άφησαν πολλές εκκρεμότητες. Εμφανίστηκαν οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια που δεν τις ήξερα».

Για τον Γιάνκοβιτς: «Όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν. Όμως δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να πληρώσουν αυτά που θέλει και φυσικά αξίζει ο παίκτης. Αν υπάρχει χώρος στο μπάτζετ της ομάδας ναι. Αλλά αυτή την στιγμή το ρόστερ είναι γεμάτο, οι παίκτες που έχουμε τώρα θα έπρεπε να παίζουν στην Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε χρόνο και για τα νεαρά παιδιά της ομάδας, έτσι πρέπει να κάνει ο Άρης. Άρα δεν έχω απάντηση, η επιθυμία μας φυσικά θα ήταν ναι να ήταν ο Γιάνκοβιτς».

Πηγή: Γουλιέλμος:

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Μας έσκασες ρε άνθρωπε πάντως, μέχρι να φύγει το μπαν. Αν η όλη δουλειά που λες ότι ρίξατε (και φαίνεται πως έγινε από το αποτέλεσμα) γινόταν ένα μήνα νωρίτερα θα ήμασταν πολύ πιο χαλαροί, θα είχες ακούσει λιγότερα καντήλια και η ομάδα θα ήταν έτοιμη, μετά από ενα μήνα προετοιμασίας, να παίξει επίσημα παιχνίδια.
Η ομάδα που στήθηκε πάντως για φέτος είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Ελπίζω να μας κάτσουν καλά τα αποτελέσματα των 3 πρώτων αγώνων (με τους συμπολίτες) και να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά!

Tasosgeo

Επιτρέψτε μου μια γενική τοποθέτηση για τα την όλη κατάσταση (και όχι τόσο ως απάντηση στον φίλο Νikolas).

Όντως καθυστέρησε η άρση των bans, αλλά σε αυτό δεν φταίει αποκλειστικά ο πρόεδρος.

Ποιός εγγυάται ότι πριν 1-2-3 μήνες υπήρχε στην τσέπη του η απαιτούμενη ρευστότητα για να δώσει προκαταβολές ώστε να γίνουν οι συμφωνίες,μιας και είδαμε οτι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας για το πιο μικρό πόσο;

Επίσης οι παίκτες που ήρθαν(με αξιόλογα βιογραφικά), πριν 1-2 μήνες είχαν σίγουρα μεγαλύτερο κασέ,άρα δεν θα μπορούσες να τους φέρεις,με το δεδομένο (μικρό) μπάτζετ που έχεις.

Τέλος ας αναλογιστούμε όλοι,πόσα διαρκείας είχαμε αγοράσει μέχρι 3 εβδομάδες πριν ή εαν πήγε κάποιος να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Καθόμασταν όλοι ένα καλοκαίρι και περιμέναμε από έναν άνθρωπο να λύσει μόνος του τα προβλήματα της ομάδας,και του ασκούμε και κριτική από πάνω.

Οπότε Προσωπικά θελω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο,και να ζητήσω συγγνώμη για την οποία αμφισβήτηση υπήρχε στο πρόσωπο του.

Υ.γ. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο,αλλά είναι παρατηρήσεις από ένα ολόκληρο καλοκαίρι.