Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις απαγορεύσεις μεταγραφών:

«Καταρχάς εγώ μόνος μου στον Άρη, είμαστε ένα μοντέλο μη λειτουργικό. Ο Άρης για να πληρώσει τα 5,5 εκατ. ευρώ που χρωστούσε και να μη γίνουν 6,5 αλλά 3,5 και κάποια στιγμή να μηδενιστούν, κάθε μέρα εγώ παθαίνω εγκεφαλικά και καρδιακές προσβολές από τα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν και πρέπει να αντιμετωπίσω. Δηλαδή το ότι κάθε μήνα πρέπει να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για να εξυπηρετούμε την εφορία του παρελθόντος, το ότι κάθε μέρα κάποιος πρέπει να πληρώνεται και από τους παλιούς, κάθε μέρα να εμφανίζεται κι ένας καινούργιος που του χρωστάμε από τα παλιά και όσο είσαι συνέχεια σε προβλήματα, είσαι αδύναμος να αντιμετωπίσεις τα νέα προβλήματα και δεν είσαι συγκεντρωμένος να έχεις μια καλή αθλητική χρονιά. Άρα προϋπόθεση είναι να εξοφλήσουμε το παρελθόν. Δεν είναι δικές μου αλλά της ομάδας μας. Ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στην αρχή. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η οικογένεια του Άρη δεν αγκάλιασε οικονομικά αυτό το εγχείρημα. Δεν το λέω με παράπονο, που μπορεί να το έχω γιατί κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα. Δεν το αγκάλιασε κανείς. Θα μου πουν μας φώναξες και δεν ήρθαμε. Όχι…

Γιατί κι εγώ είμαι Αρειανός. Ξέρω πώς σκέφτεται ο Αρειανός. Είναι καχύποπτος γιατί τον κορόιδεψαν πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Αρειανός είναι ταλαιπωρημένος, γιατί εμφανίστηκαν μεσσίες χωρίς να είναι. Πρώτα θέλει να δει ειλικρίνεια, τιμιότητα και σοβαρότητα. Αυτά νομίζω τα έδειξα. Δεν είπα ψέματα σε κανέναν. Δεν κορόιδεψα κανέναν. Μέχρι στιγμής είμαι πιστός στρατιώτης, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να βάζω ό,τι χρήματα υπάρχουν και δεν υπάρχουν.

Όμως για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα δεν φτάνεις μόνο εσύ. Χρειάζεσαι κι άλλους ανθρώπους να σε «αγκαλιάσουν». Άρα ήρθε η ώρα να βγάλουμε το νέο εμπορικό μας στον αέρα που θα «αγκαλιάσουν» φέτος ελπίζω περισσότεροι και σημαντικότεροι χορηγοί έτσι ώστε να μη χρειαστεί όλα τα λεφτά της ομάδας να τα βάζω εγώ για να ζήσει η ομάδα».

Ανακοίνωσε ότι:

«Θα γίνει μία εκδήλωση για τον κόσμο του Άρη, ώστε να ενημερωθούν πού είμαστε και πού πάμε, τι χρήματα χρειαζόμαστε και όποιος θέλει να βοηθήσει, είτε δίνοντας χρήματα, είτε αγοράζοντας μετοχές. Θέλω να κάνω κάτι σαν συνέλευση, με ανοιχτές τις πόρτες για να αντιληφθεί ο κόσμος τι έχουμε κάνει και να δει που θα πάμε την επόμενη μέρα».

Για τη συνέλευση του Ερασιτέχνη:

«Ο Ερασιτέχνης ας κάνει συνέλευση. Δεν αφορά το μπάσκετ. Εγώ ζήτησα να γίνει αλλά δεν έγινε. Αν γίνει θα έρθω».

Για το αν χρειάζεται βοήθεια οικονομικά:

«Αυτό που λέω είναι ότι αν θέλουμε να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα, να γίνει πιο γρήγορα η εξόφληση από ότι περιμέναμε, έτσι ώστε να μην είμαστε αντικείμενα πιέσεων καθημερινά, πρέπει να υπάρξει μία ενίσχυση. Αν θέλουμε να τελειώνουμε μία ώρα νωρίτερα. Ειδάλλως κάθε μέρα θα βλέπουμε την επόμενη. Σίγουρα η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει όσο πιο έντονα μπορεί να σπάσει το μπαν. Δεν νομίζω να είναι κανείς ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας. Αν κάποιος είναι δυσαρεστημένος, σκεφτείτε εγώ πόσες φορές πιο πολύ είμαι δυσαρεστημένος. Κάθε φορά που χάνει η ομάδα τα σπάω όλα στο γραφείο και στο σπίτι μου. Θέλω να σκοτώσω τους πάντες, δεν κοιμάμαι κιόλας. Γιατί όπως έλεγα όταν ήμουν φίλαθλος ερχόμουν στο ματς, στενοχωριόμουν, γυρνούσα σπίτι και τα είχα αφήσει πίσω μου. Τώρα πια δεν έχω την πολυτέλεια να τα αφήνω πίσω μου. Δεν ρίχνω ευθύνη σε κανέναν».

Για τα μπαν που αυξήθηκαν σε 8:

«Θα μου επιτρέψετε λόγω στρατηγικής να μη λέω σε άλλους τι κάνω. Μπήκε ακόμα ένα μπαν. Όχι αυτό που ζητούσε ο αθλητής, αλλά πράγματι αυτό που οφείλει η ομάδα. Στρατηγικά το επέτρεψα γιατί είναι μικρό το ποσό. Το έκανα για να πείσω τους άλλους που είναι 650 χιλιάρικα, να δεχθούν «κούρεμα» και διακανονισμό».

Για το μπαν με την επόμενη χρονιά και το πώς θα πορευτεί η ομάδα:

«Εγώ περίμενα να είχαν λυθεί με το τέλος της χρονιάς. Δεν είναι στο δικό μου το χέρι. Αυτό εξαρτάται από τρίτους. Έχω οργανωμένα μέσα στο μυαλό μου μία προσπάθεια που θα κάνουμε για το πώς θα αντιδράσουμε. Οι πρώτες προτεραιότητες της ομάδας είναι να κάνουμε απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και να αντιμετωπίσουμε σκληρές αλήθειες. Πέρυσι τελειώσαμε 9οι, όπως και φέτος. Φέτος οι παίκτες ήταν καλοπληρωμένοι και στην ώρα τους. Είναι ντροπή όσα συνέβησαν. Για την πιο καλοπληρωμένη ομάδα της Ελλάδας να ακούγονται απεργίες κλπ. Δεν είναι έτσι όπως έγιναν με την αποχή. Δεν κάνει καλό στην ομάδα να τα αναλύσουμε.

Ξέρει κανείς ότι όλες οι ομάδες χρωστάνε αεροπορικά, αλλά ο Άρης τα προπλήρωσε φέτος; Δεν βγήκε κανείς να το πει αυτό. Ενώ όταν καθυστέρησαν μερικοί παίκτες να πληρωθούν μία μόλις εβδομάδα, έγινε βαβούρα για τον Άρη. Δεν κατηγορώ κανέναν. Ό,τι δεν συμβαίνει καλά φταίω εγώ, ό,τι πάει καλά να δοθούν τα εύσημα σε άλλους. Έτσι προσπαθώ να λειτουργώ. Πρέπει να πούμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία ο Άρης είναι ακριβής στις υποχρεώσεις του, εκτός από την περίοδο Κοντομηνά. Είναι κύριος ο Άρης στις υποχρεώσεις».

Για τις οφειλές σε Τσαϊρέλη και Πρίφτη:

«Γιατί δεν κυκλοφόρησε πόσα χρήματα δόθηκαν στους ανθρώπους αυτούς; Δεν βοηθά κανέναν να λογοδοτούμε καθημερινά πόσα λεφτά δώσαμε. Δώσαμε 2 εκατομμύρια. Είχαμε έσοδα μόνο από διαρκείας και εισιτήρια. Και από χορηγίες που δεν ήταν μεγάλες».

Για τα χρήματα που χρειάζονται για την άρση του μπαν:

«Είναι 200 χιλιάδες ευρώ. Λύνεται το μπαν και εξυπηρετείται και η επόμενη χρονιά».

Για το αν χρειάζεται βοήθεια οικονομική:

«Όποιος θέλει για το καλό της ομάδας. Ήρθε κανείς να προτείνει κάτι και δεν τον άκουσα ή του είπα όχι;»

Για την κ. Αμβροσιάδου:

«Η κ. Αμβροσιάδου είναι μία πολύ καλή κυρία, όμως δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει στον αθλητισμό. Το προφίλ της εν λόγω κυρίας είναι μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Είχα επιθυμία να συνεργαστούμε. Η ίδια γύρισε και μου είπε τι είναι αυτό που βλέπει. Δεν ήθελε να βγει κάτι τέτοιο κι έφυγε».

Για το τηλεοπτικό και αν μπορέσει να πάει ο Άρης μόνος του:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Όταν υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο, θα ανακοινωθεί. Όλο και κάτι θα μπορέσει να κάνει».

Για τον προπονητή και αν είναι φαβορί για του χρόνου:

«Ο κ. Καστρίτης ήρθε και προσέφερε με πολλή αγάπη τις υπηρεσίες του και ό,τι μπορούσε στην ομάδα και τον ευχαριστούμε. Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις. Το να καταλήξεις σε μια δομημένη συμφωνία, με παραδοχές και συμφωνίες στο πού και πώς πάμε θα τραβήξει αρκετό χρονικό διάστημα. Δεν πιεζόμαστε έτσι κι αλλιώς. Από τέλος Ιουλίου ξεκινά η μεταγραφική περίοδος και των επιλογών. Δεν θα περιμένουμε αλλά δεν πιεζόμαστε».

Για το αν κρατήσει τους ξένους παίκτες λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών:

«Είναι θέμα προπονητή αλλά και της διοίκησης. Πρώτα απ΄ όλα ο προπονητής».

Για το αν θα είναι η ΚΑΕ Άρης σε 120 δόσεις:

«Πρώτα να δούμε το τελικό σχέδιο και θα σας απαντήσω».

Για διαφορετικό νομοσχέδιο:

«Αυτό που έχει κατατεθεί δεν είναι στις βλέψεις μας και περιμένουμε τις τροποποιήσεις. Θα έχει αρκετές».

Για την αποδέσμευση του Τζόουνς και του Νταλό:

«Τον Μπορίς τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Είναι άξιος και ελπιδοφόρος παίκτης. Θα συνεχίσει στη Γαλλία. Αποδεσμεύεται από τον Άρη. Για τον Τζόουνς δεν επιβεβαιώνω κάτι. Παραμένει μαζί μας. Πρέπει να αποφασίσει ο προπονητής ποιοι θα φύγουν».

Για το αν μπορεί ο ίδιος να «σηκώσει» τον μπασκετικό Άρη:

«Για να μην κοροϊδευόμαστε αν ο κόσμος θέλει να δει τον Άρη εκεί που θέλω εγώ, για να παίρνει τίτλους, δεν θα περιμένει εμένα. Μπορώ να σηκώσω την ομάδα αλλά όχι να κάνω θεαματικά πράγματα. Αυτήν την εικόνα του Άρη δεν θα τη δούμε ξανά. Ο Άρης φέτος δεν κινδύνεψε 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Αν δεν κερδίζαμε την Κύμη, πάλι δεν θα κινδυνεύαμε. Δεν είναι έτσι. Ήταν όμως άθλια φέτος η πορεία. Σε πολλά πράγματα έκανα λάθη λόγω της αγνοίας μου. Έχασα λεφτά, βασανίστηκα, αλλά έμαθα να μην ακούω κανέναν.

Τα λάθη μου ήταν ότι δεν έσπασα το μπαν από την πρώτη μέρα και το ότι μετά το Champions League, πήγα κι έπαιξα στο Europe Cup. Πίστευα θα πετύχαινα περισσότερα με μπαν. Παλαιότερα παίζαμε σε πρωτάθλημα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Τώρα έχει ΑΕΚ, έχει ΠΑΟΚ, έχει Περιστέρι, έχει Χολαργό κλπ. Για αυτό πέτυχε παλαιότερα. Είχαμε δυνατό ελληνικό κορμό. Απλήρωτοι πήραν 3η-4η θέση. Φέτος έχουμε ειδικές συνθήκες. Είχαμε ομάδες που ανέβηκαν από Α2 και έκαναν ομάδα 1 εκατ. μπάτζετ. Συνεχίζει η ΑΕΚ με μπάτζετ 2 εκατ, ο ΠΑΟΚ έχει 1,5 εκατ. μπάτζετ, αλλά δεν έχει τα λεφτά. Εγώ ξέρω τι έσοδα έχω και τι έξοδα, καταλαβαίνω που πονάει η ομάδα. Ό,τι πάει λάθος στην ομάδα, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Όταν ανέλαβα ο Άρης είχε 5,5 εκατ. χρέη. Σήμερα έχει εκατομμύρια λιγότερα».

Για το Παλέ ντε Σπορ:

«Καλό είναι μερικά πράγματα πρώτα να γίνονται και μετά να λέγονται. Το Παλέ ξεκίνησα να το δουλεύω από τον Αύγουστο το 18 και δεν περίμενα να το φτάσω εδώ που είναι σήμερα. Κολλήσαμε σε αρκετά τεχνικά προβλήματα. Φαίνεται ότι πάμε καλά. Αν ο Άρης πάρει το Παλέ για πάντα θα είναι μεγάλη μου κληρονομιά».

Για τον Ερασιτέχνη:

«Ο Άρης και ο Ερασιτέχνης είναι ένα. Δεν σκοτωνόμαστε. Ο ΑΣ κοιτάει να εξυπηρετήσει την ΚΑΕ. Αν πήγαινε ο ΑΣ και έλεγε θέλω το Παλέ, δεν θα του το έδιναν ποτέ. Δεν έχουμε αντιδικεία μεταξύ μας. Διαφωνούμε μόνο για το καλό του Άρη».

Για το γεγονός ότι δεν πείθει τον κόσμο:

«Τι να κάνουμε; Έχω πείσει τον κόσμο ότι δεν είμαι μπροστινός; Ας πούμε ναι. Κάτι είναι κι αυτό. Η δουλειά του μετόχου είναι δικιά του, του φιλάθλου η δικιά του και του οπαδού η δικιά του και των αθλητών το ίδιο. Αν ο καθένας κάνει καλά τη δουλειά του, τότε έχουμε καλό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι δισεκατομμυριούχος. Θέλει νοικοκυριό και τσιγκουνιά. Τα έχω πει.

Η φετινή χρονιά ήταν η δυσκολότερη. Έχουν πειστεί οι χορηγοί και ο κόσμος για την τιμιότητα της ΚΑΕ. Ο κόσμος δεν φαντάζομαι να μην έχει πειστεί για το ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τις αθλητικές ακαδημίες που στην ιστορία δεν έχει δει καμιά ομάδα».

Για το αν έδωσε μόνο μια δόση στους Τσαϊρέλη και Πρίφτη:

«Λάθος είναι αυτό. Αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν άμεση σχέση με αυτούς καλό είναι να μη σας στέλνουν μηνύματα, αν είναι σαν αυτούς γιατί δεν είναι. Ας μας πουν προ Γουλιέλμου τι πήραν αυτοί οι παίκτες και ας μας πουν τι είπαν με Γουλιέλμο… Δεν γίνεται να έχω δώσει 700 χιλιάδες ευρώ για παλιά και να με βρίζουν κιόλας. Ξεπερνούν τη λογική».

Για τις χορηγίες:

«Πέρυσι τους είπαμε το όνειρο μας. Μας χτύπησαν την πλάτη και είπαν «μάθαμε για σένα ότι είσαι σοβαρό παιδί και καλός άνθρωπος αλλά μας τα έχουν ξαναπεί από τον Άρη. Είμαστε μακράν η κορυφαία brand της Ελλάδας. Φέτος όμως που τα κάναμε όλα πράξη γύρισαν πίσω και μας είπαν θέλουμε να συνεργαστούμε».

Τέλος τόνισε:

«Μπορώ να σηκώσω το βάρος του Άρη, αλλά όχι πολύ ψηλά εκεί που θέλω εγώ. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Άρης να πάει εκεί που δεν θέλει κανείς. Την ομάδα θα την έδινα μόνο σε κάποιον σαν τον Bill Gates. Έναν σοβαρό άνθρωπο που θα πάει την ομάδα εκεί που θέλω εγώ, δηλαδή Ευρωλίγκα. Το σενάριο υποβιβασμού δεν ισχύει. Ποτέ δεν κινδύνεψε η ομάδα όσο ήμουν εγώ. Ούτε μία μέρα κινδύνεψε ο Άρης! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα δούμε την εικόνα που είδαμε ξανά».

Πηγή: Γουλιέλμος εφ’ όλης της ύλης: «Ο Άρης δεν κινδύνεψε να πέσει ούτε μία μέρα! – 200 χιλιάδες για να λυθούν τα μπαν» | Yellow Radio

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JamesForrest

Καταρχήν συμφωνώ 100% περί ηχητικών και απομαγνητοφωνήσεων.
Εγώ πάντως εμπιστεύομαι Γουίλ και το σχέδιο του γιατί:
(1) Είναι η μοναδική εναλλακτική που υπάρχει
(2) Είναι δικηγόρος – manager – γνώστης της Ελληνικής γραφειοκρατίας
(3) Δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας του Άρη
(4) Δεν είναι (μικρό)επιχειρηματίας που ποντάρει σε προβολή ή κρατική υποστήριξη (πχ διαγραφή χρεών) για να δημιουργήσει υπεραξία στην επιχείρηση ή στην όποια επένδυση του στον Άρη.
Φυσικά υπάρχει η πιθανότητα το σχέδιο να οδηγήσει την ομάδα στα βράχια αλλά ακόμη και έτσι ας μην ξεχνάμε το (1).
Όσο για την επόμενη χρονιά, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση είναι τόσο ρευστή που οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι τουλάχιστον παρακινδυνευμένη. Το πιο απλό παράδειγμα: ακόμη και οι ομάδες που έχουν χορηγίες (στο όνομα, φανέλα κλπ) μάλλον θα κληθούν να επαναδιαπραγματευθούν αν φύγει ο Ολυμπιακός για παράδειγμα. Πόσο μάλλον τα τηλεοπτικά, για όσες ομάδες είναι στη Nova. Οπότε όλοι οι προϋπολογισμοί των ομάδων είναι στον αέρα.

Sam Vincent

Συμφωνώ απόλυτα με τον james και θα πω μόνο πως χαίρομαι πάρα πολύ για το καφενεδάκι του φίλου του night στο οποίο είμαστε καθημερινοί θαμώνες ,που αποτελεί μακράν την ψυχραιμότερη φωνή ανάμεσα στα αλαλάζοντα μέσα που ασχολούνται με την ομάδα μας .

ChrisSiak

Κατ αρχας δε μου άρεσε αυτή η φανφάρα τύπου με εμένα ο Άρης δεν κινδύνευσε ποτε. Η ψυχούλα μας το ξέρει. Θα ήθελα μέσα σε αυτή τη σεζόν να έχει μάθει λίγο από τέτοιου είδους δηλώσεις αλλά μπα. Οκ αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του, τελος.

Οπως τελος κ η Αμβροσιάδου. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής κ δεν αφήνει κάτι να πλανιέται. Όποτε γυρνάμε πάλι στο σενάριο να βάλουν πολλοί από λίγα για να ορθοποδήσουμε σιγά σιγά. Ποσο σιγά;

Επίσης θεωρώ πως αυτή η ενημέρωση-συνέντευξη οικονομικής φύσεως θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε αν κάποιος-οι αποφασίσει να βοηθήσει να γίνει σε ένα χρονικό πλαίσιο ικανό για να στηθεί κάτι αξιοπρεπές και να μην έχουν χαιρετήσει για άλλες πολιτείες βασικοί παιχτες.

dim

Τι να μας πει και ο κύριος αυγολεμονος…

aris6emperor

Περιμένω να γίνει αυτή η ανοιχτή συνέλευση. Ελπίζω εκεί να ειπωθούν αλήθεια για το σήμερα της ομάδας και το πως αυτό μπορεί να γίνει καλύτερο, ίσως και το αύριο. Ο Άρης δεν μπορεί να είναι καρπαζοεισπράκτορας.

ChrisSiak

Είμαστε ή δεν είμαστε όμως άξιοι της μοίρας μας αν συμβεί αυτό;

Bilias6

Αληθειες απτον Γουιλ δεν προκειται να ακουσεις. Ασυναρτησιες ναι. Εδω ο ανθρωπος ειπε οτι εβαλε 2 εκ και δεν εχει 200.000 να λυσει τα μπαν και να βουλωσει το στομα μου.
Σχετικα με την Αμβροσιαδου τον ακουσες? Εμεις την διωξαμε γιατι το συζητησαμε πολυ! (Και ειπα ρε γαμ… να βαλω χερι στον καπιταν γιατι πολυ της την επεφτε.)
Για την συνελευση εχεις δικιο, πρεπει να γινει. Θα πρεπει ομως να την προκαλεσει ενδεχομενο ενδιαφερον απο αλλο σχημα αλλιως δεν εχει νοημα.
Υ.Γ. Γουλιελμε τις μετοχες(που πηρες τζαμπα!) τις δινεις μονο σ αυτον που θα μας παει ευρολιγκα? Δεν καταλαβες! Αν δεν λυσεις τα μπαν θα τις δωσεις σ αυτον που μπορει και θα πεις και ενα τραγουδι.

ChrisSiak

Βοήθησε με λίγο στο εμείς την διώξαμε γιατί δεν το έπιασα ρε φιλε.

Bilias6

Ειπε οτι εγινε πολυ ντορος και δεν της αρεσε. Μαλιστα του χαλασαμε και μια δουλεια που ηταν να κανει μ’ αυτην η οποια δεν ειχε σχεση με τον Αρη. Απιστευτα πραματα. Καλα ελεγε ο σουμπαρις. Ανθρακας ο θησαυρος!

ChrisSiak

Άνθρακας ο θησαυρός δε διαφωνώ. Αλλά ποιος θησαυρός και από ποιο σημείο και μετά ανθρακας. Εκεί ενισταμαι. Δηλαδή μην πάμε να βάλουμε λόγια που δεν είπε. Διαφωνώ με τον Γουιλ σε κάποιες θέσεις του και με τον τρόπο που τις υποστηρίζει αλλά δεν έδειξε με το δάχτυλο και είπε εσεις φταίτε. Έπειτα ποιοι είμαστε εμείς; Ο κόσμος του αρη εννοείς;

Αυτό που θέλω να πω είναι να μην του προσαπτουμε ότι κακό υπάρχει σε αυτον τον κοσμο. Δε νομίζω δηλαδή αυτός να μην ήθελε να δώσει σε μια Αμβροσιάδου τον Άρη.

Bilias6

Αυτα τον ακουσα να λεει αυτα γραφω. Ειπε ακομα οτι ΜΠΟΡΟΥΣΕ να λυσει τα μπαν στην αρχη της χρονιας και δεν το εκανε γιατι ετσι πιστευε οτι θα ηταν καλυτερα. Καθετι που λεει σε μπερδευει περισσοτερο.
Δεν τον πιστευω. Δεν πιστευω οτι κανει οτι κανει για την αγαπη του για τον Αρη. Κατι αλλο κρυβεται απο πισω. Τον βλεπω και αυτον να μεταναστευει σαν τον Σκορδα, τον Ηλιαδη, τον συναδελφο του Στεφανιδη και τοσους αλλους.

ChrisSiak

Σε αυτό που λες για το μπαν συμφωνώ. Και όπως είπα πριν έχει κανει λάθη αλλά δεν πρέπει να του προσαπτουμε και αλλα.

Όσον αφορά το θέμα εμπιστοσύνη ναι αν συνεχίσει έτσι κάποια στιγμή θα χάσει τους υποστηρικτές του όσα χρήματα ΤΟΥ κ αν βαζει

Kostaris

arisemperor κ bilia, δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη μαζί του 3 δημοσιογράφοι, σε μια απλή συνέντευξη(ειδικά ο οσσανλης είχε τρελαθεί), απαντούσε με ασυναρτησιες, αοριστολογιες, με “δεν χρειάζεται να ξέρετε τι κάνω”, τους κ μας κοροιδευε καταμουτρα, κ πιστεύεις ότι θα βγει άκρη στο χαμό μιας συνέλευσης;
Πέρα από τις επικές ατάκες-μπαρουφες, το πιο αστείο ήταν όταν προσπαθούσε να μας πείσει ότι όταν χάνει ο Αρης τα σπάει όλα μέσα στο σπίτι κ στο γραφείο, χαχαχαχα, πραγματικά ήταν αστείο….
(Βέβαια, στο Χολαργό π ήμουν μέσα, το μοναδικό π πήγα να δω την ομάδα εδώ στην Αθήνα, μια χαρά ψυχραιμος ήταν, παίζοντας με το κινητό του, κ χαζογελωντας με ένα ζευγαρακι π έφερε στα μισά για παρέα να κάτσει δίπλα του)…
Έχω μια απορία…Αυτός, αν είχε άλλος τις μετοχές, θα δινε λεφτά στον μεγαλομετοχο για άρση του μπαν κ ο,τι άλλο χρειαζόταν χωρίς ανταλλαγματα, ετσι για να προχωρήσει ο σύλλογος;;;
Δεν χρειάζονται συνελευσεις με πολύ κόσμο…Να στρωσουν κωλο κ να βρουν τρόπο κ χρήμα(έναν ή σχήμα) π θα αναλάβει τον Αρη κ σε πρώτη φάση θα φτιάξει μια ομάδα σοβαρή, μπασκετικη, ανταγωνιστικη(π χ. ένα μπατζετ 800χιλ-1εκ, κ κάθε χρόνο θα ανεβαίνει)…ban κ πλάνα της πλάκας τέλος!
Ο ίδιος μας είπε πως υπάρχουν ένα σκασμό ομάδες με ιδιοκτήτες κ μπατζετ 1εκ(προμηθεας, Λήμνος, Περιστέρι, Χολαργός κ.α.)…ε λοιπόν βρείτε έναν τέτοιο κ τελειωνετε με το παραμύθι των χρεών, των πλανων, των σωτηρων κ των διαχειριστών…
Άραγε δεν ντραπηκε όταν μας είπε:αν δεν ήμουν εγώ ξέρετε π θα ήταν τώρα η ομάδα;
Ξέχασε ότι κάτι τέτοια μας έλεγε κ ο προηγούμενος!
Η υπομονή του κόσμου εξαντλειται!

Bilias6

Ερ.δημοσιογρ- Θα φυγουν κι αλλοι παικτες?
Αληθεια γουλιελμου- Θα αποφασισει ο προπονητης.
Για γελια και για κλαματα.
Και κατι ασχετο. Αν καποιος ξερει τον Ψηφιδη παρακαλω να τον ξυπνησει γιατι ο μπουταροφσκι θα βαψει και το λευκο πυργο ασπρομαυρο!

dragon_aris

Ρε Κώστα τι ψάχνεις εδώ είπε το αμίμητο για τη στρατηγική. Σε ένα σημείο που του λένε για τα 8 μπαν λέει δεν αποκαλύπτω τη στρατηγική μου και 2 προτάσεις μετά την αποκάλυψε. Σε κάνει να αμφιβάλεις , όχι για το αν θα μας σώσει αλλά για το αν όντως είναι δικηγόρος.

GOUNAS1914

Εντάξει δεν γίναμε σοφοτεροι αλλά τουλάχιστον είναι ένας άνθρωπος που λέει αλήθειες. Ο γουλιελμος δεν ειναι εφοπλιστης, δεν έχει μεγάλο πορτοφόλι αλλά τουλάχιστον βάζει χρήματα από την τσέπη του. Αλλά πλέον η ομάδα είναι σαν την Λερναια υδρα . Πληρώνει κάτι και βγαινουν αλλά 3 θέματα . Αυτό τελειώνει μόνο από εμπορικό κομμάτι που σήμερα που μιλάμε είναι ανύπαρκτο η από ανθρώπους που μπορούν να βάλουν κάποια χρήματα μέσω μετοχών όπως είπε. Τα διαρκείας που θα βγάλει αν θέλει να έχει κάποιο κέρδος είναι να βάλει χαμηλή τιμή σε όλο το γήπεδο. Εγώ αν ειμουν στην θέση του θα έβαζα 120 παντού ( εκτός από τις 2-3 που θα ήταν παραπάνω και το πέταλο που θα ήταν 100) και θα έβγαζα και 100 των 1000 ευρώ οποίου το πορτοφόλι μπορεί να πάρει αυτό. Άλλωστε αυτό που βλέπουμε δεν αξίζει παραπάνω. Φέτος υπάρχει και ο ενθουσιασμος στην μπάλα οπότε πρέπει όλα να τα σκεφτεί. Καλή δύναμη σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι.

vaggelaris

Τοσο μπορει τοσο κανει ο γουλιελμος. Δεν ειπε ποτε οτι ειναι μεγιστανας. Ομως θα επρεπε να ειναι περισσοτερο ανοικτος κ σε συνεργασιες κ σε ανθρωπους πιο εμπειρους στο αθλημα. Δε μπορει να εχεις ΔΣ με 2 ατομα. Μου εδωσε την εντυπωση δεν ηθελε βοηθεια απο πουθενα κ οτι τα ηξερε ολα. Ετσι απομονωθηκε. Αν δεν υπαρξει πραγματικη συστρατευση ολων ΜΑΣ δε γινεται. Δε θα τη γλιτωνουμε καθε χρονο. Οσο για τα 200 χιλ του μπαν μου φαινεται πολυ μικρο ποσο. Μακαρι να ειναι τοσο γιατι δε ξερω τι ομαδα θα κανουμε ξανα με μπαν..

kaptsik

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η άρση του μπαν μοιάζει με το κόψιμο του τσιγάρου. Αυτό που λένε ότι “το ευκολότερο πράγμα είναι να κόψεις το τσιγάρο – εγώ το έχω κόψει ίσαμε 20 φορές”.
Θέλω να πω δηλαδή ότι α)συμφωνείς με όλους τους μπανιστες σε διακανονισμούς, β) φτιάχνεις ομάδα χωρίς μπαν, γ) η δεξαμενή των ξένων με λετερ οφ κλιαρενς στην Ελλάδα ξαναγεμίζει και δ) ξανά μπαν επειδή δεν πλήρωσες τις επόμενες δόσεις.
Είναι απλό…

timemaster

σαν το οπτικοακουστικό υλικό δεν έχει… όμως εγώ θέλω να σταθώ στα εξής:
α. Εγώ ένα πράγμα που έχω γνωρίσει προσωπικά είναι κάποιος να παραλαμβάνει μία χρεοκοπημένη εταιρεία και για μερικά χρόνια να εμφανίζονται χρέη από το πουθενά. Είναι αδύνατο από ότι ξέρω στην πράξη μόλις αναλάβει μία τέτοια εταιρεία να ξέρεις ακριβώς πόσα χρωστάς και σε ποιον.
β. Ο Γουλιέλμος δεν έχει κανέναν από πίσω και μόνο που έχει αναλάβει την ομάδα σε μία εποχή που κανείς δεν ήθελε (και ακόμα δεν θέλει) εμένα μου αρκεί για να μην τον πολεμάω. Ο χρόνος θα δείξει και τα κίνητρα του αλλά και την ικανότητά του.
γ. Μου αρέσει που αναγνωρίζει τα λάθη του.
δ.Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως μπορούσε πέρσι το Καλοκαίρι να σπάσει το μπαν αλλά δε θα μπορούσε ψαλιδίσει τα ποσά και θα είχε ένα μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα μέσα στη χρονιά για τα άμεσα έξοδα.
ε. Ουσιαστικά αυτό θα κάνει και φέτος το Καλοκαίρι. Θα κλείσει προπονητή και θα συζητήσει μαζί του αν είναι εφικτό να συνεχίσουν με το μπαν ή όχι. Ακροβατώντας από την μία σε υπεραξίες παιχτών και ρίσκο αγωνιστικό επιβίωσης στην Α1 αλλά πίεση για καλύτερες διαπραγματεύσεις και χωρίς να σώσει ένα ποσό 200+τις δώσεις κάθε μήνα και από την άλλη σε πιο βαλιου φορ μανει παίχτες αλλά πολλά άμεσα έξοδα.
στ. Το είπε και ο ίδιος ότι είναι τσιγκούνης και προσπαθεί να βγάλει και από την μύγα ξύγκι και είναι ο μόνος τρόπος που έχει μιας και δεν υπάρχουν λεφτά σπατάλες.
ζ. Αυτό με τον Μπιλ Γκειτ είναι κλασική υπερβολή του καήκαμε από το γάλα (Λάσκαρης) φυσάμε και το γιαούρτι. Ουσιαστικά θα έδινε την ομάδα σε κάποιον και που έχει τα λεφτά για Ευρωλίγκα αλλά και που είναι σοβαρός και όχι απατεώνας. Και προσωπικά πιστεύω πως αν υπάρχει κάποιος με λεφτά κανείς δε μπορεί να τον εμποδίσει να πάρει την ΚΑΕ. Οπότε όλα αυτά είναι απλά λόγια.
η. Το είχε δηλώσει στο παρελθόν και το κάνει και τώρα πως όλα αυτά με τα μπαν και της κατάπτωσης της εγγυητικής είναι μέρος του γενικού σχεδίου του για τις διαπραγματεύσεις. Μου ακούγεται παρατραβηγμένο σε μεγάλο βαθμό αλλά και εγώ πιστεύω πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.
θ. Δε με ενδιαφέρει τώρα να γίνει αυτή η συγκέντρωση μιας και δε πιστεύω πως θα μάθουμε κάτι παραπάνω. Εγώ θέλω αν κάποια στιγμή ξεμπερδέψουμε με όλα αυτά να βγει και να μας πει τι έγινε όλο αυτό το διάστημα βγάζοντας δημοσιεύοντας μάλιστα τις αποδείξεις.
ι. Αν καταφέρει και πάρουμε το Παλέ θα είναι σίγουρα κάτι που θα χαράξει το όνομά του στην ιστορία θετικά εκτός και αν αποτύχει στην σωτηρία της ομάδος.
ια. Δε θυμάμαι ποτέ την ομάδα να μην έχει κάποιο πρόεδρο που να μην δέχεται πόλεμο. Αλλά φέτος νομίζω πως υπάρχουν κάποια περίεργα φαινόμενα όπως αυτό με την απεργία, αυτό με το ότι του χρεώνουμε ότι η Αμβροσιάδου δεν βοήθησε, και ότι οι παίχτες έπαιξαν τόσο μα τόσο κακό μπάσκετ.

Οπότε πάμε για άλλο ένα μακρύ Καλοκαίρι και ελπίζουμε για άλλη μία φορά σε κάποιους αιμοδότες της ομάδος να δώσουν κάτι μπας και μπούμε σε μία κανονικότητα.

kaptsik

Μπράβο. Συμφωνώ.

Mits-77

Αν θυμάμαι καλά από τα ρεπορτάζ με Σανικίντζε, Ντραγκίσεβιτς και Μαρμπλ δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα γιατί ζητούσαν όλο το ποσό. Αυτά τα 3 συμβόλαια έλεγαν πως ειναι περίπου 630 χιλ. Τα υπόλοιπα 5 Ban που λογικά πρέπει να είναι οι Τζένκινς, Κάμινγκς και Καββαδάς, που είχαμε έρθει σε κάποιον διακανονισμό και οι Σκορδίλης και Μπάκνερ(?) που είχαμε έρθει σε διακανονισμό αλλά δεν τον τηρήσαμε και τα Ban επανήλθαν. Άρα το 200 χιλ του Γουλιέλμου από πού τεκμαίρεται? Ότι οι τρείς πρώτοι αν πάρουν μια γερή προκαταβολή περίπου στο 1/3 των οφειλουμένων θα υπογράψουν. Μετά κάνουμε τις μεταγραφές μας στα γρήγορα και έχει ο Θεός για το αν θα τηρηθούν οι διακανονισμοί. Εφικτό ακούγεται το πλάνο!

Η διαφορά μάλλον είναι πως Σανικίντζε, Ντραγκίσεβιτς και Μαρμπλ ζητούσαν πέρσι τον Σεπτέμβριο 630 χιλ ακατέβατα για αυτό και ο Γουιλ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Αν ειναι έτσι τα πράγματα κακώς τον κακολογούμε τουλάχιστον κάτι προσπαθεί να κάνει.

Mits-77

Εμάς μας ενδιαφέρει να υπογράψουν να αρθεί το μπαν αλλά προφανώς δεν μπορεί να βγει ο Γουλιέλμος στα ραδιόφωνα και να πει θα τους δώσουμε τα 200χιλ αρχικά που ζητάνε προκαταβολή και μετά δεν μας καίγεται καρφάκι γιατί θα έχει γίνει η δουλειά μας. Μπορεί αυτό να είναι λίγο μπακαλιστικη λογική γιατί απλά κερδίζουμε μια ακόμα χρονιά, απλά μετά μπορεί να πιστεύει πως θα έρθει επενδυτής, Bill Gates e.t.c. Στην βάση αυτή η λογική του είναι σωστη. Εμένα μου φαίνεται ως η μόνη ρεαλιστική λύση και το είπε ο άνθρωπος έμμεσα πως δεν μπορεί να δημοσιοποίησει τις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες των παικτών γιατί δεν θα γίνει η δουλειά.

CovertNarcissist

Ο Γουλιέλμος πρέπει να συνεχίσει να ψάχνει συμπαίκτες..Πρέπει να προσελκύσουμε Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες…Επίσης πρέπει να γίνει ένας λογαριασμός όπου Αρειανοί επιχειρηματίες θα βάζουν ο καθένας ότι μπορεί.Εμείς οι οπαδοί πρέπει να αγοράσουμε διαρκείας την νέα χρονιά και να παρακινήσουμε και άλλους συναρειανους μας να το κάνουνε.Τέλος πρέπει να βρούμε χορηγίες.

timemaster

δε πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.
Δεν υπάρχει σοβαρός επειχηρηματίας που να δεχτεί να έρθει και με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια κανένας “Αριανός” ,εκτός από αυτόν που δίνει έτσι κι αλλιώς, δε θα δώσει λεφτά σε μία άλλη διοίκηση χωρίς εκβιαστικά οφέλη (βλέπε δύο μέλη δικά μου στη διοίκηση).
Το μόνο που είναι ρεαλιστικό είναι τα διαρκείας αλλά ακόμα και εκεί ο κόσμος είναι εξαντλημένος και χορτασμένος από λόγια.