Γουλιέλμος: «Δεν είμαι ο Μπιλ Γκέιτς»

Γουλιέλμος: «Δεν είμαι ο Μπιλ Γκέιτς»

Σε ερώτηση για το αν εκπροσωπεί κάποιον επιχειρηματία, σημείωσε: «Εγώ είμαι ένας απλός Αρειανός. Η ομάδα ανήκει σε όλους τους Αρειανούς. Τα μεγάλα αθλητικά σωματεία έχουν αυτήν την ιδιαιτερότητα. Την ουσία του συλλόγου την κουβαλούν όλοι μαζί, εγώ απλά έχω τις μετοχές . Πιστεύω πως σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάει τα περισσότερα . Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τους φιλάθλους, έχω κάνει τα λάθη μου ,αλλά χωρίς να το θέλω. Όπως επίσης, δεν εκπροσωπώ κανέναν. Προσπαθώ νυχθημερόν για το καλό της ομάδας. Ξοδεύω τόσα πολλά χρήματα για το δικό μου μέγεθος, δεν είμαι ο Μπιλ Γκέιτς, σχεδόν το 100% της ημέρας, δεν έχω χρόνο για τη δουλειά και την οικογένειά μου, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο κοντά θέλω να είμαι στην ομάδα».

Ρωτήθηκε για το αν σχετίζεται με τον Νίκο Λάσκαρη ή το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου. «Το Νίκο Λάσκαρη, τον γνώρισα μόνο και μόνο, για να πάρω το κομμάτι των μετοχών. Καμία εξάρτηση δεν υπάρχει και καμία επαφή με την οικογένεια Λάσκαρη μετά από αυτό. Είχαμε μόνο κάποιες τυπικές επαφές με τον Μάνο Λάσκαρη, αλλά ως εκεί . Είμαι δικηγόρος, έχω κάθε δικαίωμα να εκπροσωπώ κάποιον. Αυτή η κουβέντα ουσιαστικά είναι ανόητη, δεν πρέπει να γίνεται. Φαίνεται από το πόσο ασχολούμαι με τον Άρη, η αγάπη που έχω για τον σύλλογο. Στο μπάσκετ η Θεσσαλονίκη είναι συνυφασμένη με τον Άρη. Για αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη του κάθε φιλάθλου, δε γίνεται να είναι τα πάντα στην πρωτεύουσα!»

 

* To Metropolis πάντως paok fm έχει καταντήσει.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

κι άντε έχει καταντήσει paokfm το metropolis , τι σχέση έχει αυτό με τον Γουλιέλμο και τη συνέντευξη του εκεί;

Night Audit

Ενώ θα μπορούσε να δώσει στον Yellow που ειρωνεύονται τον προπονητή μας συνέχεια ας πούμε; Μην είσαι τέτοιος τώρα , αν είναι δυνατόν

AlphaMi

Πρέπει να προστατέψει την φήμη του αποφεύγοντας κακοτοπιες.
Επαναλαμβανόμενες αναφορές περί “μπροστινού” μόνο κακό κάνουν

Sam Vincent

Μια συνέντευξη ενός μέσου σαν και το μετρο , με την δεδομένη καθόλου καλή του στάση απέναντι στον Αρη και την μεροληπτική στάση υπέρ των γειτόνων ,με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Αρη ,είναι μια επιτυχία ,γιατί έτσι προσφέρουμε άλλοθι ,κλικς και ακροαματικότητα σε αυτούς που μας αδικούν. Βέβαια και εμεις με την σειρά μας αποκτάμε φωνή σε ένα μεγάλο μεσο (σε μέγεθος μόνο) όπου η παρουσία μας είναι μικρή. Καμιά ένσταση από μένα για την επιλογή του μέσου .Ρε Γουιλ … Αφού τους πρόσφερες λοιπόν την συνέντευξη θα έπρεπε το λιγότερο να “χτενίσεις” τις ερωτήσεις και να μην επιτρέψεις από την αρχή αυτές που σε προσβάλουν .Θα μπορούσες λοιπόν να τους πεις (δεδομένου του ότι έχεις απαντήσει πολλές φορές) να σταματήσει το αστείο με τους μπροστινούς και τους πισινούς . Δεν έδινες συνέντευξη στον Χατζηνικολάου για να μην δεχθεί προαπαιτούμενα . Η συνέντευξη σου ήταν ούτως ή άλλως επιτυχία για τους δημοσιογράφους που την κατάφεραν .