Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση να οριστεί Διοίκηση Πρωτοδικείου: “Είναι μια απλή συνεννόηση και απόφαση. Με δεδομένο, το γεγονός ότι αν είμαι εγώ σε πρώτο φόντο στην ΚΑΕ, δεν βοηθάει την οικογένεια του Άρη να ενωθεί, αποφασίσαμε με τον Ερασιτέχνη και τον Χάρη Παπαγεωργίου, να βγω από το φόντο και να γίνει μια ενωτική Διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα ενώσει όλο τον κόσμο του Άρη και με αυτή θα ψάξει να βρει τη λύση για να σωθεί η χρονιά”.

Για το διαδικαστικό της υπόθεσης: “Συμφωνήσαμε με τον Λευτέρη Αρβανίτη, πως ο Ερασιτέχνης θα κάνει την αίτηση και εγώ θα συναινέσω. Καλό θα ήταν, να γίνει ακόμη και αύριο αυτό. Συμφωνήσαμε πως θα είναι ο Χάρης Παπαγωργίου, Πρόεδρος της συγκεκριμένης Διοίκησης”.

Για το πως έφτασε στη συγκεκριμένη απόφαση: “Είπα, ότι πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, πρέπει να βγω από το κάδρο, γιατί δεν κάνω καλό στην ομάδα. Μου το έχουν πει πολλές φορές κι επειδή η ομάδα είναι πάνω από όλα, δεν είναι ώρα να βάζουμε προσωπικούς εγωισμούς μπροστά και είναι καθήκον μου να τους ακούσω και να δεχθώ αυτό που μου προτείνουν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα μόνος μου να εμπνεύσω τον κόσμο και να πετύχει η ομάδα μου. Ελπίζω και εύχομαι πως η Διοίκηση Πρωτοδικείου θα πετύχει και θα εμπνεύσει, για να βγούμε από τις δύσκολες συνθήκες. Είναι μια πολύ σκληρή στιγμή για εμένα, αλλά ο Άρης είναι πάνω από όλους και από όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν στην προσπάθειά μου και την αγκάλιασαν. Θέλω να παρακαλέσω, τους απλούς Αρειανούς, να αγκαλιάσουν τη νέα Διοίκηση και να της δώσουν δύναμη. Όποιος νέος προπονητής έρθει, θα πρέπει η ομάδα να τον αγκαλιάσει και ο κόσμος να είναι ο κινητήριος μοχλός του. Να γεμίσει το ‘Παλαί’ και να βρει η ομάδα τη δύναμή της. Πέρυσι, τον Ιανουάριο, ήμασταν με δυο νίκες. Είναι πολύ νωρίς για να ξεγράψει κανείς μια ομάδα σαν τον Άρη. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι νωρίς από τώρα, για να ξεγράψουμε τον Άρη”.

Πηγή: Γουλιέλμος: “Βγαίνω από το κάδρο – Ο Άρης πάνω από όλους” (aud) – ArenaFM 89,4 – ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Πολύ θετικό νέο , έστω και τώρα.

Στο άρθρο , έχει και το ηχητικό για όποιον ενδιαφέρεται…

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

” Να μην είμαι σε πρώτο φόντο ” και “να βγω από το κάδρο ” είπε ο Γουιλ . Αυτό σημαίνει από μπροστινός να γίνει πισινός (?).

CPH

Επειδη δεν εχω καταλαβει…
Δινει τις μετοχές ή όχι; Και τα 2,5 εκατομμυρια που ειχε πει οτι εβαλε;;

dim

Επιτέλους τέλος! Στο καλό κυριε αυγολεμονε. Συσπείρωση γύρω από την ομάδα τωρα. Περιμένουμε τον Αρβανίτη για μια πρώτη αποτίμηση. Προχωράμε μπροστά.
Υ.Γ. Όπως πολλοί άλλοι δεν θέλω τον σουμποτιτς για προπονητή αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Στηριζουμε την προσωρινή διοίκηση

ChrisSiak

Συμφωνώ με Σαμ. Κάτι βρωμάει. Θα απεμπλακεί ή απλά δε θα φαίνεται ώστε να συμβάλλουν χρηματικά οι επιφανείς που δεν τον χωνεύουν; Δεν καταλαβαίνω. Με διοίκηση Πρωτοδικείου σημαίνει πως οι μετοχές παραδίδονται ή όχι;

Mits-77

Αν δεν μεταβιβάσει ταυτόχρονα και τις μετοχές σημαίνει πως αν στο μέλλον βρει 4-5 αχυράνθρωπους μπορεί να βάλει πάλι τα δικά του άτομα στο Δ.Σ. και να αποκτήσει ξανά την διοίκηση της εταιρείας.

Η ΚΑΕ είναι Α.Ε. δεν είναι ατομική επιχείρηση, άλλος ειναι ο ιδιοκτήτης και άλλος ο CEO. Προσωπικά δεν πιστεύω να πέσει σοβαρό χρήμα από τους “επιφανείς” αν δεν πάρουν ταυτόχρονα και κομμάτι της εταιρείας.

Jose

Εάν δούμε το ποτήρι μισό γεμάτο, απλά κάνεις δε θέλει να αναλάβει μετοχές χωρίς να έχει εικόνα των χρεών. Πιθανόν αυτοί που θα αναλάβουν να έχουν ήδη τη δέσμευση του Γουιλι ότι θα αποχωρισεί σε ένα χρονικό διάστημα.

Vamos_G1

Άρα δηλαδή “Γουλιέλμος…Τέλος”??? (κάποιος έπρεπε να το πει!!!)

dorian gray

Eγώ νομίζω ότι οι παράγοντες που θα εμπλακούν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι ο υποβιβασμός είναι κάτι παραπάνω από ορατός, οπότε θα πρέπει να υπάρχει και plan b για το τι μέλλει γεννέσθαι. Δυσάρεστο μεν, ρεαλιστικό δε.
Ο κόσμος του Άρη έχει κουραστεί με όλα όσα έχει ζήσει σε όλα μα όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Στο γήπεδο πας να αντλήσεις και χαρά, κι εμείς αυτό το έχουμε ξεχάσει.-