Ο Δημήτρης Γουλιέλμος κατά την διάρκεια της ανοιχτής συνέλευσης του Α.Σ. την περασμένη εβδομάδα στο Αλεξάνδρειο, ρωτήθηκε για την υπόθεση του Γκάρι Μπελ, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης να προχωράει σε μία καταγγελία που προκάλεσε έκπληξη σε όλους, αφού είπε πως ο Αμερικανός… χρωστάει χρήματα στην ομάδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, ζημιών που προκάλεσε στην οικεία του και άλλων περιστατικών.

Ο Αμερικανός στην επικοινωνία που είχε με το SDNA εξέφρασε κι ο ίδιος την έκπληξη του για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου: «Δεν ξέρω γιατί είπε ότι είπε. Το έμαθα και μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη».
Αρχικά απάντησε στην καταγγελία για το σπίτι του«Πριν φύγω από την Θεσσαλονίκη, έβαλα συνεργείο να καθαρίσει το σπίτι. Δεν έγινε τίποτα στο σπίτι, έφυγα και όλα ήταν όπως έπρεπε» ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι των πειθαρχικών παραπτωμάτων, προφανώς για την αποχή που έκαναν οι παίκτες του Άρη και για την οποία ο Γκάρι Μπελ θεωρήθηκε ως ο υποκινητής: «Είχαν αργήσει τις πληρωμές αρκετό καιρό πριν, αλλά εμείς κανονικά πηγαίναμε στην προπόνηση.

Κάποια στιγμή όμως η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Έτσι δεν κάναμε προπόνηση μέχρι να πληρωθούμε. Μόλις πήραμε χρήματα, κάναμε προπονήσεις κανονικά και παίξαμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Δεν έγινε κάτι άλλο, ούτε με κάλεσε η διοίκηση για να μου πει ότι έχω υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα».

«Μας πλήρωσαν έναν μισθό πριν από τον αγώνα με το Ρέθυμνο και μας είπαν ότι μόλις επιστρέψουμε στις πατρίδες μας θα μας πληρώσουν ακόμη έναν.

Μας είχε πει ο κ. Γουλιέλμος ότι θα μας πληρώσει έναν μισθό στις 13 Ιουνίου και θα μας εξοφλήσει αρχές Αυγούστου. Δεν πλήρωσε τίποτα τον Ιούνιο. Προσωπικά δεν μου έχει πει το παραμικρό και για το υπόλοιπο του χρέους της πρώτης χρονιάς. Είχα κάνει μία συμφωνία, δέχθηκα να μειώσω τις οφειλές και να πληρώνομαι ένα έξτρα ποσό κάθε μήνα. Αλλά μετά τους τρεις πρώτους μήνες, δεν με πλήρωνε το παλιό χρέος».

Όσον αφορά τις δικές του σκέψεις στην περίπτωση που δεν πληρωθεί: «Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου, περιμένω να δω αν θα πληρωθώ αρχές Αυγούστου. Διαφορετικά θα σκεφτώ την προοπτική της FIBA και να προσπαθήσω να διασφαλίσω τα χρήματα μου».

 

Πηγή: Γκάρι Μπελ στο SDNA: «Δεν χρωστάω στον Άρη, η FIBA είναι μία επιλογή» | SDNA

Καλά, αυτό με τα πειθαρχικά δε θα πιάσει στο δικαστήριο , από τη στιγμή που δεν έγινε επίσημα γνωστό στον παίκτη το παράπτωμα του.

Όσο για τα άλλα , μακάρι να τον πληρώσουμε τον άνθρωπο , να μην έχουμε κι άλλα θέματα , ειδικά για τόσο μικρό ποσό.

8 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Ο Μπελ που του χρωστάμε χρήματα από δυο σεζόν που δέχτηκε να κουρέψει τα χρήματα της 1ης σεζόν ,έμαθε πως μας χρωστάει από πάνω !!! Πόσο απελπισμένος θα πρέπει να είναι ένας παίκτης για να έρθει στον ΆΡΗ που αντί να πληρώνει τις υποχρεώσεις προς τους παίκτες , ζητάει και λεφτά από πάνω . Λες να μαζέυει ο Γουίλ αυτά που μας χρωστάν οι παίκτες για άρει το μπαν?

experience

Το ότι φερόμαστε έτσι σε παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν κάνει ζημιά αλλά έμειναν και βοήθησαν κιόλας να σωθούμε λέει πολλά. Δεν μπορώ να φανταστώ σοβαρό παίκτη να έρχεται στον Αρη φέτος

Dom

Ποιο είναι το ποσό που χρωστάμε στον Μπέλ; Κάνα εικοσαρικο;

Jose

Εγω βλεπω οτι ο μεγαλοαμετοχος μας ξεφτιλιζει καθημερινα. Ποιος θα διαπραγματευτει χρεη 100δων χιλιαδων ευρω οταν δε πληρωνει τα ελαχιστα συγκριτικα σε παικτες οπως ο Μπελ.

vaggelaris

Ας υπολογίσουμε ακόμη ένα μπάν. Κ η κοροϊδία συνεχίζεται…

Jim Patras

Και περιμένουμε αυτός ο άνθρωπος να λύσει τα ban..Αυτός είναι ικανός να τα πολλαπλασιάσει…

Ian 73
gallistis237

Αντί να του φερθούμε έντιμα και να τον έχουμε από κοντά , κάνουμε ψευτομαγκιές που δεν έχουν καμία λογική. Πιστεύω ότι ο τύπος την έχει την ομάδα στη καρδιά του καθώς θα μπορούσε ανετα να μας ξετινάξει στη fiba κ περσι κ φέτος κ όμως το τρενάρει. Με μια σοβαρή προσέγγιση ίσως κ να τον πείθαμε να μείνει και τρίτη χρονιά, ποιος φερέγγυος και σοβαρός όμως υπάρχει για να κάνει τέτοια κίνηση ;