Φανερά συγκινημένος, ο «Νικ» αφιέρωσε αυτό το τρόπαιο στον κόσμο της ομάδας και κυρίως στον Γιάννη Ιωαννίδη. «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί εμείς εκτελούσαμε στο γήπεδο αλλά ο κόσμος ήταν η ψυχή μας. Το αφιερώνουμε στον προπονητή μας, τον Γιάννη Ιωαννίδη», είπε φανερά συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1XHHXA11WKM&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.

Πηγή: Γκάλης: «Το αφιερώνουμε στον προπονητή μας, τον Γιάννη Ιωαννίδη» (video) – pressaris.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Πραγματικός ηγέτης .

nikos3118

Για το ποσό τεράστιος αθλητής ήταν ο Νικ δε χρειάζεται να πούμε κάτι. Αλλά εγώ, πραγματικά, τον εκτιμώ πολύ περισσότερο για αυτό που (δείχνει πως) είναι εκτός παρκέ. Οι δηλώσεις του, η όλη στάση του απέναντι στα media, ακόμα και η αποστασιοποίηση του, ο λόγος του στο Hall of Fame…Και άλλα πολλά. Δεν ξέρω, στη δική μου οπτική δείχνει πολύ ψηλά… Υπάρχει κάπου ένα εξαιρετικό άρθρο για τη ζωή του και τη στάση του μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση, δυστυχώς δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει, έχει πολλά χρόνια.

vaggelaris

Κ ευτυχως δε μπλεχτηκε με την πολιτικη καθε ειδους. Ακομη κ με την ΕΟΚ που ειχε ακουστει , καλυτερα που εμεινε εκτος γιατι θ πατουσαν πανω στο ονομα του κ θ ασελγουσαν.