Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Πάτρας και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χριστόπουλου και ο βασικός αντικαταστάτης του είναι ο Γιάννης Καστρίτης.
Ο προπονητής του Άρη πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τηρούμενων των αναλογιών και όπως όλα δείχνουν αποτελεί το πρώτο φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι του Προμηθέα.
Πηγή: Για τον πάγκο του Προμηθέα ο Καστρίτης, έχει… αντίπαλο ο Αρης – pressaris.gr
Εμείς θα πάρουμε πριφτη μετά την συμφωνία με τά χρωστούμενα
Δεν με χαλάει….
Με Πρίφτη εδώ και Καστρίτη στον Προμηθέα, δε νομίζω να δει μπάσκετ ο Τζιμ του χρόνου 😂😂😂
Εννοείς Πρίφτης εκεί, Καστρίτης εδώ ή θα απολαμβάνεις το μπάσκετ που θα παίζουν και οι δύο ομάδες;
Εάν κπ σενάριο έχει πιθανότητες είναι το 1ο..Το 2ο φαντάζομαι είναι ρητορικό ως ερώτημα..
Η οικογενειακή κατάσταση του Καστριτη ποια είναι; Έχει σημασία δεδομένου ότι η βάση του είναι στην Τρίπολη
Δεν νομίζω να φύγει από τον Άρη για να πάει στον Προμηθέα. Γνώμη μου πως θα μείνει και η ανανέωση θα ανακοινωθεί μέσα στον Μάιο. Αλλά αν κάτι χαλάσει, νομίζω πως θα παει προς Ισραήλ μεριά.
Δηλ ο προμηθεας αυτη τη στιγμη δεν ειναι ελκυστικος παγκος για εναν προπονητη? Καλο ονομα ο Αρης οκ αλλα ο προμηθεας προσφερει περισσοτερη ευελιξια σε ολα. Ουτε μπαν ουτε απληρωσιες ουτε κ πιεση απο τον κοσμο. Γιατι ν μη παει? Βημα παραπανω θ ειναι….
Είναι σίγουρα ελκυστικός. Μηδέν μπαν, μεγαλύτερο μπάτζετ και εγγυημένη Ευρώπη και θεωρητικές βλέψεις για τριάδα. Επίσης ένα περιβάλλον χωρίς μεγάλη πίεση και μηδενική γκρίνια. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο δέσιμο με τον coach και θα αποφύγει το να δουλέψει άμεσα στην Ελλάδα εκτός αν έρθει κάτι εξαιρετικό.
Μακαρι. Παντως ειναι δελεαστικο γιαψτον καστριτη. Κ το κακο για εμας οτι θ αργησει ν ξεκαθαρισει η ευρωπη. Κ δε ξερω ποσο θ περιμενει ο κοουτς. Αληθεια σε περιπτωση φυγη καστριτη ποιον ν εχουμε υποψη αραγε??
Λογικα θα πρέπει να δουμε τις καραμπόλες. Θα απολυθεί ο Καντζουρης από την Αεκ? Θα επιστρέψει ο Γιατρας σε πάγκους? Θα μείνει ο Τακιανος στον Παοκ? Και τελος, ο Σπανουλης θα συνεχίσει Περιστέρι η θα παει προς Βελιγράδι? Από όλους αυτούς εγώ θα ήθελα Καντζουρη.
Τακιανος ηδη επιτυχημενος δε φευγει. Γιατρας με τιποτα. Κατζουρης χωρις ευρωπη κ καλουτσικο μπατζετ δεν ερχεται. Αν μεινει η τιμωρια της Αεκ δε νομιζω ν κατσει. Οποτε ισως παιξει κ για προμηθεα. Καλομαθαμε με καστριτη κ δε ξερω ποιος μπορει ν μας αντεξει με τον “χαρακτηρα”που εχουμε ως συλλογος….
Κάτι ακούγεται ότι ο Τακιανος περιμένει πρόταση από ομάδα των Αθηνών για να πάει σαν βοηθός. Βέβαια εκεί πρέπει να αποφασίσει αν μένει πρώτος στον Παοκ η θέλει να πάει 2ος και να παρει περισσότερα λεφτά.
Αν δεν είχε γίνει το θέμα με Πριφτη, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να είχαμε επιστροφή όντως. Τώρα λέγεται πως τα έχει σπάσει εντελώς με Νταρτανιαν οπότε πολύ δύσκολα.
Νομίζω πως παραβλέπεις το γεγονός πως ο Καστρίτης μένει κυρίως γιατί τον γουστάρει ο χρηματοδότης της ομάδας. Αν έχεις τέτοια στήριξη, δεν χρειάζεται κάποιος να μας αντέξει (εφόσον είναι προπονητικά σε λογικό επίπεδο). Το τι λέει ο εκάστοτε #στραβοστόμης3 στο κάθε φόρουμ ή σάιτ, δεν έχει σημασία τότε.
Αναφερομαι συνολικα σε ολο το κομματι Αρης. Οχι μονο στους οπαδους. Κ φυσικα σε ολα τα προβληματα που μπορει ν αντιμετωπιζει στην καθημερινοτητα ενας προπονητης. Παντως θ μας κακοφανει αν φυγει. Οσο κι αν καποιοι γκρινιαζουν με αυτον εχουμε δεθει πολυ μαζι του οπως κ αυτος με εμας. Μακαρι ν μεινει με περισσοτερα “οπλα”….
Ναι ήδη η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Καράμπελα…Εμείς κλασσικά ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ…
Από πέρυσι είχε συμβόλαιο. Δανεικός ήταν στον Απόλλωνα
Μεγαλο δελεαρ ν πουμε την αληθεια ν παει σε μια ομαδα με μεγαλυτερο μπατζετ σιγουρη ευρωπαικη συμμετοχη κ λιγοτερη γενικα πιεση απο τον Αρη. Δυσκολευουν τα πραγματα….
Έχει πολλούς προπονητές(Ηλ.Καντζούρη,Φω.Τακι. κ.α.) στο κάδρο ο Προμ.Πατ. και είναι νωρίς για να πούμε ότι έχουν τεθεί προτεραιότητες.
Καντζουρης καλός. Μου αρέσει.
Καντζουρη τον θέλω και γω αν δεν μείνει ο Καστριτης.
Τζιμ εσυ που εισαι στα περιξ , ισχυει αυτο που ακούγεται οτι ο προμηθεας θα ριξει πολυ το μπάτζετ του την επόμενη χρονιά και οτι παιζει να φυγει και απο το eurocup?
Ήδη με καθυστέρηση ενός έτους εφαρμόστηκε το δόγμα Λιόλιου,3 στη 12αδα από το πρόγραμμα “νους” του Προμ. Οπότε ναι.Από την άλλη πλευρά,το ρεπορτάζ λέει ότι θα ανεβάσει τον προϋπολογισμό του ο Απολλ.Πατ.μετα από 2 σεζόν που είχε το χαμηλότερο στην basket league.
Εγώ πάντως έχω να προτείνω έναν προπονητή που και από Άρη ξέρει και μεγάλες παραστάσεις έχει και ως παίκτης και έχει κάνει και το αγροτικό του σαν βοηθός αν φύγει ο Καστριτης και έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα…και είναι νομίζω και αποδεκτός απ’όλους μας… Γιώργος Σιγάλας, εσείς τι λέτε;
Εγώ λέω να συνεχίσεις να σκέφτεσαι
Να συνεχίσω να σκέφτομαι άλλους προπονητές ή γενικά να συνεχίσω να σκέφτομαι;
Για προπονητές λέω, σε περίπτωση που χρειαστεί.
Ο Ράμπο αν ξεκινήσει σαν πρώτος προπονητής τώρα θα είναι ακριβώς σαν τον Σπανούλη χωρίς το αβαντάρισμα από τους διαιτητές και το 1 κ κάτι μυριο μπατζετ. Αδιάφορος.
Από την άλλη βέβαια πρέπει από καπου να ξεκινήσεις. Δε νομίζω όμως ότι ο Άρης είναι πρόσφορο έδαφος για νέους προπονητές. Παραείναι μεγάλη η πίεση ακόμα κ σε κακές χρονιές.
Ο Σιγάλας νομίζω πως έχει και 2-3 χρόνια ως βοηθός ενώ ο Σπανούλης έγινε πρώτος μετά από παίκτης με κάτι παρουσίες στο next generation της Ευρωλίγκας, άσε που ο Ράμπο δεν νομίζω πως μασάει από πίεση, anyway ακόμα είναι νωρίς νομίζω για οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη οπότε ας περιμένουμε τις εξελίξεις
Ο Σιγάλας είναι μεν αγαπητός, αλλά πριν αναλάβει τον Άρη σαν προπονητής θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε μια μικρή ομάδα τύπου Καρδίτσα, Πάτρα κτλ, να σώσει την κατηγορία και να παίξει καλουτσικο μπάσκετ η ομάδα του
Ο Σιγάλας έχει δοκιμάσει σαν πρώτος και μετά από την προσπάθεια εκείνη, κατέληξε εκπρόσωπος του Άρη στον ΕΣΑΚΕ αν θυμάστε… Το τι μασάει, δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητες του σίγουρα.
Που είχε δοκιμάσει σαν πρώτος γιατί ειλικρινά δεν το θυμάμαι;
Στις 10 Ιουνίου του 2008 ανέλαβε προπονητής της Εθνικής Νέων.[2] Στη συνέχεια, το 2009 ανέλαβε προπονητής του Ερμή Λαγκαδά για μία αγωνιστική περίοδο.[3] Το 2014 ανέλαβε προπονητής του Αιγάλεω.[4]
Πανωλεθρία ήταν νομίζω και στις τρεις…
Έχει παρουσία σε εθνικό επίπεδο, ερμη λαγκαδα κ Αιγάλεω νομίζω πολλά χρόνια πριν βέβαια αλλά δεν έχει δείξει κάτι το εξαιρετικό. Είδωμεν.
Ε καλα δε γινονται ντε κ καλα ολοι οι παλιοι παικτες προπονητες. Ας κρατησει το ρολο που εχει τωρα ο ραμπο….
Μόνο με Καστρίτη θα μείνει βοηθός, μετά θέλει να γίνει πρώτος, όπως δήλωσε.
Φιλαράκι εμείς το έχουμε συζητήσει το θέμα, κι εγώ θα έδινα την ευκαιρία στον Σιγάλα. Βασικό ότι έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και νιώθει από Άρη!
Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν είστε στα διοικητικά του Άρη 😛 (δεν είστε έτσι;;;)
Θα διαφωνούσες αν ήξερες ότι ήδη έχουμε κλείσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν!!!χαχα οργανωμένοι!
Πάντως αν είναι να έρθει κανένας Λυκογιάννης ή Τακιανος καλύτερα Σιγάλας, αν έρθει Σερελης ή Γιατράς ή Μπαρτζωκας (!!!) δεν το συζητώ…
Ο Λυκογιάννης δε θα έρθει στον Άρη.
Γιατί Νάιτ; Τι γνωρίζεις;
Γνωρίζω πως η ψυχική μας υγεία δε θα το αντέξει.
Captain,γουστάρεις κατά βάθος τον coach ή είναι ιδέα μου;
Ε οχι κ γιατρας ρε παιδια. Απο που κ ως που δηλαδη? Μια ζωη ηταν στην ιδια ομαδα κ χωρις προπονητικο αποτυπωμα. Εκει που δεν τον κουνουσε κανενας. Χωρις καμια αλλη παρουσια αλλου κ με τεραστια αποτυχια προσφατη στην εθνικη( ασχετως αν εθνικη ειναι αλλο πραγμα).Σερελης μαλιστα. Εχει δειξει εργο με μικρο μπατζετ εχει βγαλει παικτες εχει ματι σε ξενους. Ο αλλος ειναι προπονητης αλλης εποχης σχεδον κακεκτυπο ιωαννιδη με τα γαμωσταυριδια. Προσωπικα δεν τον εχω σε εκτιμηση προπονητικα. Δε ξερω τι λενε οι υπολοιποι.
Εγώ λέω το αντίστροφο..Και αυτό που γράφεις “μια ζωή στην ίδια ομάδα” ισχύει για Χρ.Σερέλη.Ο Μάκης Γιατράς έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες με αλλεπάλληλες ανόδους.
Καστριτης και ξερό ψωμί , για πολλούς λόγους!!!!! Αλλά εάν δεν, ο Ζιάγκος νομίζω πως αξίζει την ευκαιρία!!